Login
Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

• Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

2015. szeptember 16. szerda, 04:52
  • Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

2014. december 31. szerda, 12:53
  • Tagfelvétel

Tagfelvétel

2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Tagfelvétel
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Tagfelvétel

Tagfelvétel 11 years, 8 months ago #874

• Getro
Karakternév: Getro
Karakter kaszt: Night Elf Druid
Main talent: Feral Combat
Armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel): wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU] Tauri WoW Server&n=Getro
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel):
Szakmák: -
GearScore érték: ~3200
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, lopott stb): saját
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat - régebbi raidek is (Classic, BC content, Wotlk eleji)]: -
Várható aktivitás (hétköznap mettől meddig érsz rá általában): változó, de általában du7/8 után, hétvégén család
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: 15MDSL/Core2Duo/8G
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: google
A csatlakozási szándék motivációja: értelmes társaság, segítség kérése, fejlődés, raid-elési lehetőség
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: +1 tag az értelmesebbje közül
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): -
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): még 2006-2008 erdedti, majd most 2013 - tauri
PvP vs. PvE (+vélemény)? PvP-t nem igazán volt még, PvE-t játszottam eddig leginkább
Gear vs. Társaság (+vélemény)? Társaság - Gearscore csak segít
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: fejlődni ... a többi passz
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek (amennyiben van): nincs
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)? nincs

------Személyes adatok-------

Életkor: 38
Neved(becenév v. keresztnév): Getro
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír (hobbi, sport)? két gyerekem van ...

------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----

Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont): cirka én vagyok
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg? ha lehet fejlődni vele, akkor megéri
RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...: mindkettőnek van helye ...
The topic has been locked.

Re: Tagfelvétel 11 years, 8 months ago #877

• Duur
  • Administrator
Hali,

Érdekes, hogy nincs szakmád. Látom, hogy kihúztad a raid tapasztalatod, azért oda mindenképp írjál utólag valamit vagy válaszba erre, mert az alapjába is feltétel, és ahogy írtad régebben is játszottál, tehát csak ismersz valamit. Ez vonatkozik az előző guildekre is, egy guildbe se lettél volna?

A többi még helyét állná, de az a ~3200-as GS elég kicsi. Főleg, hogy az alapkövetelmény 5800.
Tisztelettel,
Duur

Guild Master

Head Leader of <The Shadow Alliance>.

Re: Tagfelvétel 11 years, 8 months ago #895

• Getro
Hali!
Szakma vonatkozásában Enchant volt és Blacksmithing az eredetiben. Azokat végigtoltam a holypala karakteremmel, de itt nem akartam vele szórakozni. Túl sok aranyba került felrángatnom őket 600-as szintre és ahogy számoltam ... hát nem igazán hozta vissza az árát. Bár - ha jól tudom, akkor ad bizonyos pontérték növekedéséeket - de szintén nem sokat láttam belőle.

RAID-ben nem voltam az eredetiben sem. Sokat instáztam és most is azt csinálom a jobb cuccok reményében, de csak random insta finderrel.
Lassan kezdem majd megunni őket és azért keresek egy értelmesebb bandát, hogy velük tolhassam majd.

3200es GS-sel nem tudok mit kezdeni. RAID-ek nélkül lassan halad a fejlődés ... frostpontokat gyűjtögetek, de az is lassan jön.
Egyenlőre itt állok.

Szívesen csatlakozom, de ahogy írtam a jelenkezésben, egyenlőre mással nem tudok szolgálni, csak a lehetőséggel

Üdv,

G

Re: Tagfelvétel 11 years, 8 months ago #968

• Getro
Időközben 4000es lett a GS. Lassan halad

Re: Tagfelvétel 11 years, 8 months ago #1038

• Duur
  • Administrator
Keress fel minket játékban, ott még beszélünk - legalábbis egyik vezetővel biztos.
Tisztelettel,
Duur

Guild Master

Head Leader of <The Shadow Alliance>.

Re: Tagfelvétel 11 years, 8 months ago #1221

• Getro
Ok

Felvéve -> Morgomasina
Last Edit: 11 years, 8 months ago by Morgomasina.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.19 seconds