Karakternév: Getro
Karakter kaszt: Night Elf Druid
Main talent: Feral Combat
Armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel):
wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU] Tauri WoW Server&n=Getro
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel):
Szakmák: -
GearScore érték: ~3200
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, lopott stb): saját
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat - régebbi raidek is (Classic, BC content, Wotlk eleji)]: -
Várható aktivitás (hétköznap mettől meddig érsz rá általában): változó, de általában du7/8 után, hétvégén család
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: 15MDSL/Core2Duo/8G
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: google
A csatlakozási szándék motivációja: értelmes társaság, segítség kérése, fejlődés, raid-elési lehetőség
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: +1 tag az értelmesebbje közül
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): -
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): még 2006-2008 erdedti, majd most 2013 - tauri
PvP vs. PvE (+vélemény)? PvP-t nem igazán volt még, PvE-t játszottam eddig leginkább
Gear vs. Társaság (+vélemény)? Társaság - Gearscore csak segít
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: fejlődni ... a többi passz
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek (amennyiben van): nincs
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)? nincs
------Személyes adatok-------
Életkor: 38
Neved(becenév v. keresztnév): Getro
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír (hobbi, sport)? két gyerekem van ...
------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----
Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont): cirka én vagyok
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg? ha lehet fejlődni vele, akkor megéri
RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...: mindkettőnek van helye ...