Login
Coffee Break - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

 • Coffee Break - just relax

  Coffee Break - just relax

  2015. szeptember 16. szerda, 04:52
 • Boldog Új Évet! 2015

  Boldog Új Évet! 2015

  2014. december 31. szerda, 12:53
 • Tagfelvétel

  Tagfelvétel

  2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
 • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG

Cikkek

Nyomtatás

Boldog Új Évet! 2015

Írta: Duur on 2014. december 31.

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!

 

Elérkezett az év vége. Talán nem túl meglepő, hogy egy nem mindennapi évnek lehettünk a szemtanúi. Hiszen nem minden nap van új év. Sajnos most nem fogok tudni olyan szép grafikonokat felrajzolni mint múlt évben, - mivel a Catara az SADB még nem teljesen lett átfejlesztve - ezért max. Wotlk-ról tudnék. Helyette itt egy szép kép, ami hasonlít az oszlopdiagrammra számokkal:

 

Ezen év kezdete progress ügyileg volt minimális lendületben, tervben, hogy megöljük Lk25HC-t. Ez a lendület SADB-t nézve úgy Márciusig tartott, mivel ott egyértelműen látszik, hogy lecsökkentek a raidek. Egyébként Júliusig összesen 145 raid lett lerendezve. Megragadnám az alkalmat, és mégegyszer megköszönni minden Raid Leader munkáját a nehéz időszak alatt. Úgy érzem ez becsületre méltó, és akár mennyire is ingame dolog, azért nem kis munkával meg tapasztalattal jár IRL.

A Cataclysmra való várakozás és időpont miatt akkor már a szokásos helyzet alakult ki (ahogy kieg. végén lenni szokott), arról nem is beszélve, hogy a guild túlszocializálódott. Erről az eseményről egy könyvet is lehetne írni, de részletekbe nem mennék itt bele. Egyébként egész jó dolog ha ez kordában van tartva.

 

Az új kieg. bekövetkeztével, a játékosaink nagy részét elvesztettük - mondván, hogy ők már nem élvezik a játékot, nem tetszik nekik a cata stb. - így viszonylag sok új tag került berkeinkbe. Nagyon sajnáljuk hogy így alakult, ám a régieknek köszönjük az eddig itt eltöltött időszakot!

Ezen időszakra szeretnék köszönetet mondani Gadarnak, aki igazából kezébe vette a contentet és nekiállt lassan gyatyába rázni a dolgokat.

 

Helyzetünk alapján stabilan haladunk az új contenttel, ám van még alakítani való. Ez ügyben is remélem, hogy a 2015-ös év ennek a felpörgetésének az éve lesz.

 

Nem húznám tovább a szavakat, ráadásul most ihletem se jött hozzá. Kívánunk mindenkinek sikerekben, lootban, progressben, euklokonformitásban Boldog Új Évet!

Bidirekcionálisan energetizálva,

Guild Vezetőség