Login
Coffee Break - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

 • Coffee Break - just relax

  Coffee Break - just relax

  2015. szeptember 16. szerda, 04:52
 • Boldog Új Évet! 2015

  Boldog Új Évet! 2015

  2014. december 31. szerda, 12:53
 • Tagfelvétel

  Tagfelvétel

  2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
 • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG

Cikkek

Nyomtatás

Coffee Break - just relax

Írta: Duur on 2015. szeptember 16.

Kedves Guild Társak, barátok, követők!

 

Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi szituációról. Mint azt többen tudjátok vagy hallottátok, a guild jelenleg passzív állományban üzemel. Ezt értsd úgy, hogy komolyabb progress jelenleg nem folyik. Kizárólag alapjáték.

Ennek indokai egyrészben az, hogy a Guild Vezetősége az elmúlt másfél évben elfoglaltabb volt a kelleténél IRL okok miatt. Sajnos erőfeszítéseink ellenére nem találtunk olyan megfelelő személyt, aki hasonló személyiséggel tudna kiállni a guildünk mellett és azt képviselni. Következményében kissebb vezetési problémák léptek fel. Másrészről, sok régi tagunk befejezte a játékot a Cataclysm-ra váltást követően, az igazi "mag"ból alig páran maradtak akik ténylegesen aktívan játszottak. Így az ingame összefogás és vezetés hiányában jelenleg nem vagyunk képesek komolyabb progressre.

 

Természetesen ez nem a történetünk végét jelenti, hiszen célok, tervek, gondolatok vannak. Pusztán jelenleg egy olyan fázisban vagyunk, ami inkább jobban koncentrál az eddigi felépített személyes kapcsolatokra, és az IRL élet megalapozására. Öröm számomra, hogy egy olyan közösség és társaság alakult ki, hogy a valós életben is egy folyamatos szoros kapcsolattartásnak lehetünk részesei annak ellenére hogy nem mindegyikünk játszik már. Ám ahogy a vezetőség is képes lesz komolyabb energiát és időt fektetni a felépítésre, minden visszaáll a szokásos tempójába. Addig is a továbbiakban, ugyan azon outgame csatornákon (e-mail, facebook, esetlegesen itt) informálódhattok a további történtekről, vagy felmerülő kérdés esetén válaszolunk. 

ui.: Köszönjük azon hűséges tagjaink munkáját és kitartását, akik a helyzet ellenére rendet tartanak a guildben és alapszinten mozgásban tartják nap mint nap.

 

Tisztelettel,

Duur

Guild Master