Login
Coffee Break - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

 • Coffee Break - just relax

  Coffee Break - just relax

  2015. szeptember 16. szerda, 04:52
 • Boldog Új Évet! 2015

  Boldog Új Évet! 2015

  2014. december 31. szerda, 12:53
 • Tagfelvétel

  Tagfelvétel

  2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
 • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Nyomtatás

Guildünkről pár szó

Írta: Duur on 2013. február 02.

Az egész csak azon múlik, hogy benned van-e a csakazértis. Csak azért is menni, csinálni, megbotlani, szeretni, csalódni, félni, folytatni, fájni, örülni, gúnyos kacajok tárgya lenni, elérni... Merni elérni... Mert egyszer bizony tátják majd a szájukat, hogy hittel hova lehet eljutni... Mert a kitartás és az alázat sikert szül.


Talán ezen pár szavak tudják jellemezni a klánunk eddigi életét. Tisztelet és kitartás. 

Guildünk már évek óta járja Azeroth földjét, már a Draenei-ek előtt itt voltunk.

 

Eredetileg csapatunk kizárólag egy baráti körnek készült még a kezdetek kezdetén, ám ebből az évek során kinőttük magunkat, gyarapodtunk, s olyan kihívásokat teljesítettünk mint például Vanilla és BC idejében a Realm First killek.

Nagyon nem is mennék bele a történelembe, aki tag lesz úgy is elolvashatja.

 

A jelenről érdemes beszélni, arról ami MOST történik, nem ami fog, vagy már megtörtént. 

 

Szerveztünk elsődleges és mindenkori célja egy olyan jó hangulatú társaság kialakítása, akikkel nyugalomban és élvezettel tudjuk eltölteni szabadidőnket. 

Nem voltunk, nem leszünk, és nem vagyunk Progress Guild. Klánunk szakosodása PvE, ezért amit mi is tudunk a lehetőségeinkhez mérten, a leghamarabb és legjobban próbáljuk véghez vinni a játék által kínált raideket, instákat, scenariókat, mindenféle katonai szigor és megtorlás nélkül. Természetesen ezzel együtt járt néha, hogy a Progress Guildek színvonalát hoztuk.

 

Guild Vezetőségünk célja nem csak a játékban elérhető legmagasabb "szint", hanem egy olyan igazságos (már amennyire lehetséges, mert olyan hogy mindenkinek "jó" nem létezik), és ésszerű rendszer kialakítása, ami a lehető legjobban igazodik a tagjaink számára. Csak pozitívan.

 

Fontos megérteni, hogy a TAG-ok alakítják a Guildet, az emberek akik benne vannak. Közösen fogjuk véghez vinni céljainkat, mindenki számára nyitottak vagyunk, és meghalgatunk minden véleményt, ellenérzést.

 

Ahhoz, hogy zökkenőmentesen menjen az "általunk" kialakított játék, nálunk is megvannak a saját szabályaink, rendszereink. Ebből adódóan mi is már átéltünk összezörrenéseket, az idő hozta nehézségeket. Lassan már 15 éve megvagyunk, és ezáltal tagjainkat nem csak játékban, hanem élőben is megpróbáljuk támogatni. 

Minden évben akár többszőr megrendezett Guild Találkozók, Eventek, és egyéb elfoglaltságok. Guild Magunk, tagjaink, nagy része már élőben is ismeri egymást, és ahol tudunk, segítünk a másiknak.

 

Az évek alatt sok barátság, kapcsolat, sztorik, és vicces jelenetek sokasága gyűlt össze. Lassan már ezek mindennaposak, és jókat szórakozunk rajtuk TS-en hallgatva :)

 

 Jelenleg a T10 contentből ICC The Lich King 25 fős HC bossát tekintjük egy kisebb kihívásnak, de semmi aggodalom a tesztelések folynak, a nagy hadi tanácskozás szelleme teljesen átjárja guildünket!

Regisztrált tagoknak továbbá elérhető ezen menüpont alatt, a Guild Történelme, és egyéb érdekességek.

 

Egy kicsit jobb "régebbi" Naxxos Guild videó:

 

Pár Guild tag véleménye a Guildünkről:

 

Szeretek az sa-ba lenni. Sokszor szerintem már csak azért wowozok mert sa-s vagyok és jó a hangulat raideken, meg vannak emberek akikkel jókat lehet beszélni :) (Classandra)

 

Szeretek SA-s lenni. Összetartó közösség, ahol ha nekem van, neked is van. hangulatos Insták (Vargosz: „ mi a f*szért nem tudsz arrébb állni ba*dmeg”, Morgó:”kérlek állj arrébb mert sokat sebez” Ninetta (ex) ő a csened pszichopata gyilkos healer, Cury állandó pofázása, Sigu idegtépő (hol a mute gomb?) hangja, Szotyi nem túl nőies helyreigazításai, Prot nyugalma s professzionalizmusa, Duurommmmmmmmantraaaaaaanyugalmaaaa), de el se tudnám képzelni enélkül az estéimet. 2 RL találkozón voltam idáig s egy sakk-eventen, s mindkettő professzionálisan meg volt szervezve. Respect! 

Kellene-e másik (progress) guild?

NEM

Progressből elég az élet. Ide szórakozni járok, s itt megtalálom hozzá a megfelelő embereket, hogy a nem túl sok szabadidőmet tartalmasan eltöltsem.

Soha nem hallottam az SA-ról (se más guildről) pozitívumot vagy negatívumot, de nem bántam meg, hogy idekerültem, de amint bent voltam örömmel láttam, hogy néznek rám az emberek:”aztaaa… SA-s vagy… dejónekeeeed.”

Maradok (ahogy tettem ezt a nehezebb időkben is) ameddig szórakozást tartogat nekem a WOW.

(Gadar / Cidhighwind)

 

 

A Shadow Alliance guildot nagyon jó kis emberek alkotják, akik nem csak a játék szeretete miatt játszanak, hanem mindemellett egy jó hangulatú, jó fej társasággal. Akik segítik egymást és a vezetőség néha hogy felpezsdítse a hangulatot guild eventeket szervez ami nem csak jó szórakozás hanem segít hogy jobban megismerjük egymást és növeli a csapat szellemet is. Voltam már úgy mond „ Top klánba” de őszintén szólva sehol se tapasztaltam még , hogy a progresszek haladásán felül más dolgokra, dolgokba ennyi energiát fektettek volna. Őszintén mondhatom, hogy ez mondható igazi guildnak ahova szívesen járnak fel az emberek játszani. (Fényangyal)

 

Tetszik a guild, a játékosok jófejek, az insták profi módon zajlanak, még a pala buffosztás is jól megy, segítőkész és minden instára elszánt társasággal. (Boriska)

 

Raid alatt remek hangulat van, közlékeny segítőkész társaság. Játékbeli problémákban mindenki elmondja az észrevételét a taktikákról, amiket építő jelleggel fogadnak. A társaság ahogy láttam a játékon kívül is jó barátságban van ami meglátszik a játék alatt is. Ez szintén egy pozitív nézőpont. (Sasske)

 

WoWról: Nekem nagyon tetszett, mert megmutatja, h. ennek a fanatikus játéknak igazából a szülők adnak teret (fiataloknál). Szerintem az mindent elmond, h. 2 év telt el, mire visszatértem, de közben is lestem, h. hogyan haladtok az instákkal, és visszavártam. Megvettem az új gépemet és 1 hónapig bírtam és célirányosan hozzátok jöttem vissza, mert eddig itt találtam a leg következetesebb vezetőséget. És a legjobban összeszokott klánt. (Razenir)

 

Hát a mostani mentalitásommal az első ami eszembejutott: Agyleépítő meg eszetlen, de a miénk. A legtöbb elveszített agysejt 2005 óta. (Rora) :D

 

2.5 hónapja vagyok itt.... rosszat a klánról mondani nemtudok.. csak jót a társaság segitőkész, jófej és persze megértőek... Az insták hangulatosak.. a szabályok nem kemények de nemis kerülhet be bárki aki rontaná a guild atmoszféráját.... (Sigulp)

 

Sosem szerettem a guildeket, pedig kb. 5 éve WoWozok. Ez a hozzáállásom megváltozott, amikor bátyámat (SA tag) néztem, hallgattam játék közben. Miután bekerültem ide, a guild az online családommá vált. (Quil/Chaky)

 

A klán erősségét és elpusztíthatatlanságát a guild magja adja mely a hosszú évek alatt egybekovácsolódott és az ezt eredményező társaság generációkat áthidaló barátsága ami igazán hangulatossá és szórakoztatóvá teszi a raideket és a WoW világát. Habár az utóbbi időben megfogyatkoztunk és az újoncok, mint a patak folynak át rajtunk azt látom, hogy aki szereti a jó hangulatot az hamar megkedvel minket és itt marad velünk. Szerencsére megtapasztalhattam, milyen is raideket vezetni és elég sok negatív példát látok a játékosok között is, de szerencsére nem sokáig maradnak velünk, ellenben ha akarunk hatalmas célokat tudunk elérni nemcsak raidek de mindenhol az életben, ezért büszkén mondhatom el magamról, hogy igen Shadow Aliiance-os vagyok. (Cury)

Online tagok

Oldalainkat 2 vendég és 0 tag böngészi

Forum üzenetek

No posts to display.

Shoutbox

LAST_MESSAGE: 7 Years, 7 Months AGO
 • Truehero : Udv mindenkinek!!!
 • Morgomasina : Remélem Duur hamar megszeded magad :) Utána újra nagyok leszünk
 • Morgomasina : Elérhető a Catas Tauri shoot oldal: «link»
 • Szedasan : Sziasztok, kissé meguntam a wow ot de idővel szeriuntem visszatérek addig is offline életet élek :D
 • Shadoween : jee beengedett csak irni kellett ide.. milyen jó ez a guildoldal :)
 • Shadoween : hmm nem enged be a szerver és nem tudom az emergensy ts jelszót.... Remélem dc van és nem nálam van a hiba..
 • Duur : Tokelau-szigeteki domain, jobbat nem is választhattak volna. / köszi Night :)
 • Morgomasina : WoW 4.3.4 összegyűjtve egy oldalon: «link»
 • Nightsock : Hogy oszinte legyek Duur......ez volt amiota ismerlek a legszebb megfogalmazasod es benne van minden. Ezt olvasva kirazott a hideg....annyi szep es rossz emlek.....hihetetlen....elnezest szeretnek kerni a rossz donteseimert rossz pillanataimban es sajnalom (nem a jatek miatt, hanem a tarsasag miatt), hogy sajnos mar nem tudok ugy reszt venni a dolgokban mint regen, viszont minden pillanatat imadtam a SA-nak! Ez nem csak egy jatek ez egy tarsasag!
 • Shadoween : Hi all! nem vesztem ám el, csak átestem egy műtéten. 4 bölcsességfoggal könnyebb lettem. Meg ugye foci vb és nyár, de igyexek lenni majd aktívabban újra...

REGISTER_ONLY

напрямую