Karakternév: Humandin
Karakter kaszt: Paladin
Main talent, armory link: protection ,
wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Humandin
Off talent: jelenlegi off tallentem holy de ha szükséges akár retribution talent is lehet
Szakmák:Blacksmithing+ Mining (de mining helyett szeretnék egy jewelcraftingot felhúzni)
GearScore érték:5800
A karakter eredete: a karaktert vásároltam, előzőleg rebornon játszottam ott egy Nisse nevű paladinom volt, de mivel eléggé hanyatlik reborn úgy döntöttem hogy veszek taurin egy paladint
Várható aktivitás: hétköznap délelőtt nem érek rá mivel dolgozok, délután általába fent szoktam lenni , hétvége változó, néha lecsúszik egy pár sör haverokkal.
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: 4 megás netem van, a gépem: 2 mages 3ghz proci 512mb videokártya 2 giga ram,nem szokott gond lenni a wow futtatásával
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről:tauri klán hirdetőn találtam a klánt , aztán miután kicsit olvasgattam az oldalatokat úgy voltam vele , hogy benyújtom a jelentkezésem
A csatlakozási szándék motivációja: sok jót halottam a guildról és szerintem a proggressetek is elfogadható
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: segítőkész embernek tartom magam ezért ott segítenék a guildon ahol tudok
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): mint már fentebb írtam előzőleg Rebornon játszottam. Megfordultam egy pár klánba aminek nagyrésze elég hamar feladta , mert nem jutottak egyről a kettőre.
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): Wrath of the lich king bekerülésekor kezdtem el játszani. Izgalmas játéknak tartom a wowot , elég sok mindennel ellehet benne ütni az időt.
PvP vs. PvE (+vélemény)? személyszerint inkább Pve , de nem vetem meg a Pvp-t se
Gear vs. Társaság (+vélemény)? Társaság, lehet nem változik a gearem de , inkább legyen jó hangulat raiden .
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását? nem érzem úgy hogy lennének céljaim wow terén, a kikapcsolódás miatt játszok
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek: -
----Személyes------
Életkor: 20
Neved(becenév v. keresztnév): Attila
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír? hétközben dolgozok, hétvégente változó , összeülünk haverokkal, vagy elnézünk valami szórakozóhelyre
------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----
Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont): mindenki maga szabja meg hogy mennyit játszik, ahogy az ideje engedi , nem zavar ha valaki nem minden nap aktív
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg? aki a kicsit nem becsüli....

személyszerint szeretek rhczni de pl kisebb 80as instákba is szivesen járok
RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...: úgyérzem mindenkinek fontosabb a való élet, de az sose gond ha néha kikapcsolódik az ember , valaki filmet néz , valaki játszik , stb. mindenkinek van egy hobbija amit szeret csinálni.
Válaszotokat előre köszönöm, Attila