Karakternév: Insi
Karakter kaszt: druid
Armory: wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Insi
Main talent: feral tank
Off talent: feral dps (inkább pvp, pvere is jó, de kevésbé hatásos)
Szakmák: herba + inscription (450/450)
GearScore érték: 5200 (folyamatosan változik, tekintve, hogy egy hete 4k körül volt)
Karakter eredete: teljesen saját
Raid tapasztalat: eredetin preBC-től Catáig minden
Várható aktivitás: meglehetősen relatív. Ha jó a társaság, akkor több kedvem van játszani... ha szükség van rám, akkor feljövök, de nem a wow előtt élem életem. 10 és 18 között melózom, azt leszámítva ráérek.
Internetsebesség: 150m, UPC, de stabil (torrent se akasztja a wowot)
Hardware: MSI GX500-as laptop. Gamer széria gamereknek kifejlesztve. Nem mai darab, régen bírta a 120 fős ForTheHorde-ot max. grafikán Frapssal a háttérben, manapság már nem játszok full grafikán, de nem laggol. Most készülök SSD-t venni bele.
Infó a guildünkről: Taurikikötőn bóklásztam.
A csatlakozási szándék motivációja: guildet keresek, mert kell a társaság. A társaság a kulcsszó. "Guildünk 7 éve áll fenn..." részlet megfogott, és nem is kerestem tovább. Egy 7 éves társaság elég stabil szociális szempontból.
Előnyeim: 7 éve wowozom, abból 5 eredetin, értem a dolgom, mégsem akarom magam összehasonlítani bárkivel. Ugyanazt tudom nyújtani, mint bármelyik normális játékos, úgyhogy inkább a szociális hozzáállásomat hoznám elő, mint előnyt.
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai: eredetin Bloodscalp, Ragnaros, DelfBrot szerverek. 3 évig a
Radiance pve klán, később sok kisebb random klán, majd 1 évig
Kirágom a beled nevű agresszív pvp-t követő klán. Mindkét klán tagjai kiöregedtek, sörözni összefutunk, de már nem játszanak, vagy szétszóródtak a szervereken. Taurin a Vertigo hordás klánban játszottam, amíg az is szét nem esett. Pályafutásom a BBwow törtön kezdtem.
Játéktapasztalat: 7 év WOW. Rühelltem a Warcraftot, taszított a grafikája, nem játszottam vele, csak pályákat terveztem, de azt sokat, úgyhogy wowozni sem akartam... csakhát a kollégium... A wow számomra nem játék, hanem egy erősen kiegészített, izgalmas társalgási felület, szigorúan hobbi. Aionoztam további 1 évet.
PvP vs. PvE: társaság. Ha PVE-re van társaság, akkor oda. Ha PVP-re akkor oda...
Gear vs. Társaság: 
ezt már megválaszoltam. A Gear egy eszköz a játékban, ami folyamatosan változik. Aki arra büszke az beteg. Itt válik addiktívvé a játék.
Mennyi időre tervezi pályafutását: Nem merek erre válaszolni. Ez a csapattól függ. Ha be tudok illeszkedni és jól érzem magam, és nem megy szét a csapat, akkor valószínűleg sokáig. Ha ez nem megy, akkor nektek is felesleges maradnom.
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek: Place - tauren druid, Aslynn - belf mage, (Place (eredetin) - tauren druid (bloodscalp), worgen druid (ragna))
Alt karakter infók: érdeklődés hiányában passzív karakterek. Sohasem veszek és sohasem adok el karaktert, ami az enyém, az az is volt és az is marad.
----Személyes------
Életkor: 2X, több mint kéne...
Neved: István
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír?
Pedagógus vagyok, az ehhez tartozó hobbikkal, pl. játéktervezés, díszletkészítés. Sörözés a haverokkal néha, meg zenélés. Ha nagyon rossz ütemben talál el az éjszaka magánya, képes vagyok rajzolni is, de amióta melózom elég ritka eset.
------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----
Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont):
Soha nem hallottam ezt a szót... van sok ilyen haverom és baxogatom őket állandóan, hogy jöjjenek játszani, de véleményem szerint a wow addig jó, amíg hobbi, és nem életpótló.
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg?
Legyen kihívás. Megtanultam wipeolni egy bosson heteket, akár hónapokat eredetin, de volt értelme és élveztem. Ellenben nem szeretem annyira a "menjünk 80ason a 60as instába" történeteket. Időpocsékolás a részemről, inkább RL élek helyette (bár, ha tényleg szükség van rám, simán megyek oda is...). Minél többen vagyunk (25 fő) annál izgalmasabb, annál összetartóbb a fight (viva la BC bossok).
RL vs Ingame:
RL. A wow számomra egy játék, hobbi. Ha van időm rá csinálom, ha nincs nem csinálom. Minden más fontosabb, mint a wow. Ellenben, ha tudom, hogy 9-en, 24-en számítanak rám, akkor úgy alakítom az életem, hogy mindenképp Ingame legyek. A társaság miatt wowozom, az pedig RL kérdéskör, nem Ingame... az Ingame csak a felület hozzá.