Login
Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

• Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

2015. szeptember 16. szerda, 04:52
  • Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

2014. december 31. szerda, 12:53
  • Tagfelvétel

Tagfelvétel

2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome, Guest
Username Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: TGF

TGF 12 years ago #543

• TGF
Karakternév: Plz

Karakter kaszt: Paladin

Main talent, armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel): Protection, wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Plz
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): Holy

Szakmák: JC + Encsi (450/402, folyamatban)

GearScore érték: 5,2k / 5,2k

A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, stb): saját magam húztam fel.

Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat]:Full BC annak idején, Wotlk full naxx, uldu, ToC (10;25) ICC-ben még nem sokszor voltam mert amikor bejött taurira még eredetin toltam eu.battle.net/wow/en/character/bloodscalp/Psychick/simple
ezzel jár a cata tapasztalat, oka hogy vissza jöttem taurira hogy feloszlott az erdetin lévő guildom + bejött panda amit nagyon elcsesztek szerintem

Várható aktivitás: Minden nap, főleg esténként vagyok 5+ és akármeddig, akár éjjelig is

Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: 20mb/sec; Intel Ptentium Dual Core 2.80 GHZ, 4GB DDR3, Modell: Radeon HD4670 512MB DDR3 PCI-E, Microsoft DirectX 10.1 ,- nem szokott megszakadni se a netem, és a gépem se laggol sehol

Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Szerintem nincs olyan player aki az elmúlt néhány évben megfordult taurin ne hallott volna a guildről, többek között én is ide tartozom + néhány volt guild társ is játszik nállatok

A csatlakozási szándék motivációja: mióta megszűnt Taurin az első guildem amiben kb 2 évet, de lehet 3 évig is játszottam azóta nem volt értelmes guildem taurin, rólatok pedig sok jót hallottam többek között régi guildből hozzátok csatlakozó társaktól

A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Mindent alárendelek a guildnek és a társaságnak, az adott progressre mindig felkészülten érkezem és ott segítek ahol tudok

Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): Hosszú távon a feloszlott Szilajok guildban játszottam itt taurin aztán mentem át kis kihagyással eredetire ahol megint csak feloszlott egy szerethető, jó társaság és most keresem a helyem

Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): 2007-ben kezdtem el játszani és azóta szenvedélyemmé vált a játék és bár voltak időszakok amikor nem játszottam, mindig vissza tértem mert számomra a hétköznapi életben nagyon jó kikapcsolódást nyújt és megismerhetek új közösségeket, embereket

PvP vs. PvE (+vélemény)? PvE orientál vagyok bár nem vetem meg a PvP-t sem

Gear vs. Társaság (+vélemény)? a gear magában semmit sem ér egyértelmű, hogy a társaság már csak azért is mert társasági lény vagyok

WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: Hú hát nem tudom. Még egy ideig biztos fogok játszani, azért játszom hogy szórakozzak, kikapcsolódjak.

Feltüntetésre kívánt Alt karakterek: Economist - nelf druid (Balance)

Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)?: saját kezűleg húztam friss 80-as kb 4200 gs; és teljesen jól értek hozzá, videókból elnézegettem dolgokat illetve fórumokról meg hát persze in-game

----Személyes------

Életkor: 20

Neved(becenév v. keresztnév): Zoltán

WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír?
TESCO árúfeltöltő illetve kasszás vagyok, mellette tanulok illetve sportolok ( Foci, úszás ) meg néha haverokkal élő szerepjáték ( LARP ) mérhetetlen mennyiségű alcohol társaságában

------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----

Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont):

Semmi problémám velük, megértem ha valaki dolgozik, és azért nincs annyi ideje játszani, elvégre ez egy játék, ami kikapcsolódást nyújt. Viszont senki se várja el minimális játékidővel, hogy előbbre kerüljön bármilyen oknál fogva:)

Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg?
napi szintem eljárok rhc-ra illetve ha olyan kedvem van néha elmegyek régi classic instákba funolni, acshizni

Elolvastam a szabályzatot meg minden érthető számomra Remélem mindent jól írtam.
The topic has been locked.

Re: TGF 12 years ago #544

• Duur
  • Administrator
Szép tgf:) DirectX-et frissìtsd fel 11esre:DD amúgy játékban keress fel minket, még ott beszélünk.
Tisztelettel,
Duur

Guild Master

Head Leader of <The Shadow Alliance>.
The topic has been locked.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.15 seconds