Login
Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

• Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

2015. szeptember 16. szerda, 04:52
  • Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

2014. december 31. szerda, 12:53
  • Tagfelvétel

Tagfelvétel

2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome, Guest
Username Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: TGF

TGF 12 years ago #532

• Xawor
Karakternév: Xawor
Karakter kaszt: Death Knight
Main talent: Blood
Armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel): www.wowarmory.hu/character-talents.xml?r...p+Inside&group=2
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): www.wowarmory.hu/character-talents.xml?r...p+Inside&group=2
Szakmák: Mining/Jc (450/450) Illetve Cooking 400 körül
GearScore érték:6373
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, lopott stb): Jelenlegi várárolt, de mikor vettem 1 éve dk-ztam, azóta 2 év lett belőle.
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat - régebbi raidek is (Classic, BC content, Wotlk eleji)]: Wotlk:VoA 10/25 ToC 10/25 (Hc/N) ICC 10/25 (HC/N)
Várható aktivitás (hétköznap mettől meddig érsz rá általában): Rendszerint naponta vagyok este felé, általában raid időre fent szoktam lenni, ha az meg van határozva.
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: 15mb/s; Intel(R) Pentium(R) Dual CPU 1.60GHz, 1.99GB RAM bár a gépem kicsit gyenge, simán tudok játszani vele, internettel pedig semmi gond nincs. 10-esen lagg nélkül fut, 25-ön szokott néha laggolni.
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Flowsion-ékkel voltam egy ICC-n, és mentem volna velük még, így fel tette a kérdést, h nem csatlakoznék-e.
A csatlakozási szándék motivációja: Jó társasághoz szeretnék csatlakozni, és bár sok rosszat hallottam a guildről, szerintem rácáfol a csapat...és acsizásból is úgy hallottam jeles a guild, ez is egy cél.
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Gearem, skillem megvan mindenféle raidhez, volt, hogy visszahívtak, mert beváltam..ezáltal gondolom tudnám segíteni a guild munkáját.
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): Csak taurin játszottam mindig, nos legtöbbet a Deep Inside-ban voltam, onnan egy félreértés miatt raktak ki..utána Conquerors, onnan azért léptem ki, mert el akartam adni a karimat, ami aztán nem sikerült, ami nem is baj.
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): 3 éveWoW-ozok, szeretem mert a korához képest jó grafikával és játékélménnyel bír.
PvP vs. PvE (+vélemény)?: Mindkettő, PvP gearem is van, elég erős, de legtöbbet PvE-zek, mivel raidek jobban érdekelnek.
Gear vs. Társaság (+vélemény)?: Társaság és mellette gear is..mindnekinek célja a karakter fejlesztése, nekem is. De a lényegesebb a társaság.
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: Nos amíg játszható valamennyire is a szerver nagyjából addig tervezem. Célom még pár karaktert csinálni és végig járni ugyanazt az utat, amit a main karimmal.
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek (amennyiben van):Säcrifice - Human Retri Paladin
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)?: Saját magam húztam fel, gs-e jelenleg 4706, de jelenleg is fejlesztés alatt áll. Értek hozzá, néha még saját magamat is meglepem a dps-el:)
The topic has been locked.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.13 seconds