Login
Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

• Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

2015. szeptember 16. szerda, 04:52
  • Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

2014. december 31. szerda, 12:53
  • Tagfelvétel

Tagfelvétel

2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome, Guest
Username Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: TGF

TGF 12 years, 1 month ago #492

• Nomenestomen
Karakternév: Nomenestomen
Karakter kaszt: DK
Main talent: Blood /tank/
Armory link: wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Nomenestomen
Off talent : szintúgy Blood tank
Szakmák: JC/Mining (450/450)
GearScore érték: 6101
A karakter eredete : Saját termés
Eddigi jártasság raidek terén: Pre-bc, BC, Ruby Santcumon kívül a teljes LK-s paletta
Várható aktivitás : Mindig változó, de amennyiben megbeszélünk egy időpontot, ott leszek.
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás:
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: 20mbit/s, Intel celeron e3400, ,2,6ghz, GeForce GT 240, 4gb ram
A csatlakozási szándék motivációja: Mint azt valamelyik nap említettem, többen mennénk és csak együtt. A miértre elég sok válaszom van, de leginkább azt tudnám felhozni, hogy szeretnénk egy olyan guildba tartozni, ahol a társaság, az emberi értékek az elsők, és az epix az utolsó a sorban. Sosem szerettem a katonaság rendszerű raidelést, természetesen fontos a progress, de közel sem annyira, mint egy jó hangulatban eltelt raid, ahol az ember nem azt érzi hogy játszik, hanem azt hogy haverokkal/barátokkal van.
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Ismerem az instákat, tudok a karaktereimmel bánni, elfogadom a kritikát, és mondhatni könnyen illeszkedek be
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai : Teljes felsorolást nem tartok, mert már-már szégyellem hány éve játszok A RevolutionWoWról jöttünk ide, nyár körül. Megalapítottuk a saját guildunkat /Nothing Personal/, de közbeszólt az a mocskos reallife, így már nem volt időm foglalkozni a játékkal, illetve voltak belfő konfliktusok is, amelyek miatt úgy döntöttünk, hogy inkább oszlik a társaság, és mindenki megy a maga feje után.
Játéktapasztalata : Vanilla wowban kezdtem, 2 guild guildmastere voltam, egy másikban officer szerepet töltöttem be. Imádok RPGzni,és lényegében mindent játszok, ha van rá társaság
PvP vs. PvE : Annó imádtam PvPzni, de mára már belefásultam, így inkább a PvE felé kacsintgatok, leginkább a társaság miatt.
Gear vs. Társaság : Felőlem lehet mindenki kékben-zöldben, mehetünk naxxramast farmolni, Bt-be hülyéskedni, ICCbe progresselni. Amíg jó a társaság, és jó hangulatú a raid, nekem édesmindegy
WoWon belüli karrierjének célja : Nehéz kérdés. Meglátjuk hogy megkedveljük-e egymást, aztán lesz ahogy lesz. Én/Mi természetesen mindent megteszünk ennek érdekében.
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek : Risenlolqt holy/disc 5,9k
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága : Anno rank 5ben voltam revolutionon disc/rugó párosításban, PvEben meg buzgón nyomkodom az 123at

Életkor: 22
Neved(becenév v. keresztnév): Alex
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír : Sportolok, edzek, barátokkal vagyok, szóval semmi különleges. Ja, és imádok hajnalig röhögni TSen

Casualok - Semmi gondom nincs velük, sőt. Mindig csak az emberi értékek, a hozzáállás, a személyiség számít.
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg? - Ahogy fentebb írtam, nem az a lényeg hogy hol vagyok, hanem hogy kikkel.
RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...: A RL természetesen fontosabb, de meg kell találni az egyensúlyt a reggel 6ig farmolok titaniumot és a minden hétvégén teszek valahova egy vukkot között.

Ui: Valamelyik nap már próbáltam kapcsolatba lépni veletek, ám sajnos a t-home úgy döntött hogy beadja a kulcsot.
Ugyebár mondtam akkor is, hogy összesen 4en, esetleg öten mennénk, mint összeszokott baráti csapat. Meg is állapodtunk hogy TSen beszélünk, aztán a tréhóm máshogyan döntött. Amennyiben lehetséges, szeretnénk TSen megdumálni a dolgokat
The topic has been locked.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.11 seconds