Login
Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

• Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

2015. szeptember 16. szerda, 04:52
  • Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

2014. december 31. szerda, 12:53
  • Tagfelvétel

Tagfelvétel

2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Ancienth - lvl 80 Restoration Shaman
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Ancienth - lvl 80 Restoration Shaman

Ancienth - lvl 80 Restoration Shaman 12 years, 2 months ago #460

• Ancienth
Karakternév: Ancienth

Karakter kaszt: Sámán

Main talent, armory link: resto

wowarmory.hu/character-talents.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Ancienth&gn=Killepitsch

Off talent: pvp resto

Szakmák: herba + inscription (450/450)

GearScore érték: 5579

A karakter eredete: én húztam fel

Eddigi jártasság raidek terén: vanilla wowon is játszottam, igaz keveset, full bc content, full wotlk content 2008 óta vok aktív játékos

Várható aktivitás: minden nap 5-6-tól kivéve szerda este akkor focizok (bár alkuképes)

Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: geforce 8800 gt, 2 giga ram, proci meg 4 magos intel core 3giga

Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: tauri.kikoto.net

A csatlakozási szándék motivációja: jópofának látom az eventeket, értelmes csapatnak tűnik, contentek is jóknak tűnnek

A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: értelmes, könnyen tanuló, kreatív játékosnak tartom magam, régóta játszom pcs játékokkal kb 10 éves korom óta, van tapasztalatom bőven

Eddig látogatott szerverei, guild tagságai: The Unforgiven, Renegade, Enigma, Knights of Elune, The Titans, nagy részből én léptem ki személyes okok miatt, vagym megszűntek, vagy KoE esetében kitettek mert keveset voltam aktív

Játéktapasztalat: Elder Scrolls minden mennyiségben, imádom az RPG-t, MAGUS-oztam is régen sokat

PvP vs. PvE: mindkettőt szeretem, heal vok mindkét téren

Gear vs. Társaság: én a kettő között szeretek mérleget tenni

WoWon belüli karrierjének célja: jó geart akarok a sámánomnak, és nem utolsó sorban egy értelmes fejlődőképes csapat hasznos tagjává akarok válni

Feltüntetésre kívánt Alt karakterek: Targh 6063 gs prot warrior

Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága: saját magam húztam fel, gondozgattam

----Személyes------

Életkor: 24

Neved(becenév v. keresztnév): Feri

WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír?

Kettlebellezek és focizok aktívan, szeretek olvasni, rengeteget szoktam, rpg játékok, netezek, haverokkal rötyögök, filozofálgatok.

------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----

Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont):

Miért ti mennyit játszotok? Igazából nem túlzottan érdekel hogy más mennyit játszik, az ő dolga.

Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg?

Acsizni szeretek, ha kedvem van akkor bármire kapható vok.

RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...:

Nem szabad átesni az ingame oldalra, egy embernek egy élete van, nem szabad mindent időt a virtuális életre pazarolni.

Elolvastam a szabályzatot meg minden érthető számomra.
The topic has been locked.

Re: Ancienth - lvl 80 Restoration Shaman 12 years, 2 months ago #461

• Duur
  • Administrator
Jó! Keress fel minket játékban!
Tisztelettel,
Duur

Guild Master

Head Leader of <The Shadow Alliance>.
The topic has been locked.
  • Page:
  • 1