Karakternév: Ancienth
Karakter kaszt: Sámán
Main talent, armory link: resto
wowarmory.hu/character-talents.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Ancienth&gn=Killepitsch
Off talent: pvp resto
Szakmák: herba + inscription (450/450)
GearScore érték: 5579
A karakter eredete: én húztam fel
Eddigi jártasság raidek terén: vanilla wowon is játszottam, igaz keveset, full bc content, full wotlk content 2008 óta vok aktív játékos
Várható aktivitás: minden nap 5-6-tól kivéve szerda este akkor focizok (bár alkuképes)
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: geforce 8800 gt, 2 giga ram, proci meg 4 magos intel core 3giga
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: tauri.kikoto.net
A csatlakozási szándék motivációja: jópofának látom az eventeket, értelmes csapatnak tűnik, contentek is jóknak tűnnek
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: értelmes, könnyen tanuló, kreatív játékosnak tartom magam, régóta játszom pcs játékokkal kb 10 éves korom óta, van tapasztalatom bőven
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai: The Unforgiven, Renegade, Enigma, Knights of Elune, The Titans, nagy részből én léptem ki személyes okok miatt, vagym megszűntek, vagy KoE esetében kitettek mert keveset voltam aktív
Játéktapasztalat: Elder Scrolls minden mennyiségben, imádom az RPG-t, MAGUS-oztam is régen sokat
PvP vs. PvE: mindkettőt szeretem, heal vok mindkét téren
Gear vs. Társaság: én a kettő között szeretek mérleget tenni
WoWon belüli karrierjének célja: jó geart akarok a sámánomnak, és nem utolsó sorban egy értelmes fejlődőképes csapat hasznos tagjává akarok válni
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek: Targh 6063 gs prot warrior
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága: saját magam húztam fel, gondozgattam
----Személyes------
Életkor: 24
Neved(becenév v. keresztnév): Feri
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír?
Kettlebellezek és focizok aktívan, szeretek olvasni, rengeteget szoktam, rpg játékok, netezek, haverokkal rötyögök, filozofálgatok.
------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----
Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont):
Miért ti mennyit játszotok?

Igazából nem túlzottan érdekel hogy más mennyit játszik, az ő dolga.
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg?
Acsizni szeretek, ha kedvem van akkor bármire kapható vok.
RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...:
Nem szabad átesni az ingame oldalra, egy embernek egy élete van, nem szabad mindent időt a virtuális életre pazarolni.
Elolvastam a szabályzatot meg minden érthető számomra.