Karakter név: Rizz
- Class: Warlock
- Talent: Afflock
- Armory link:
wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Rizz
- Jelenlegi GS-ed (Gs itemeket, PvP cuccot nem kérünk bele): 5731
- Milyen felszereltséggel rendelkezel az offtalentedre?(Akinek van értelemszerűen, és Nem PvP-re gondolunk): -
- Hajlandó vagy-e áttalentelni, ha a setup megköveteli?: Természetesen.
- Professions: Jewelcrafting és Tailoring
- /played: 112 óra
- A karaktered vetted vagy te húztad ? Ha vetted mióta a tied? Vettem, több mint 2-3 hónapja.
- Milyen gyakran tudnál raidre járni? Mindegyik raidra fel tudnék jönni , délután 6-tól este 11-12 - ig simán ráérek.
- Részt tudsz-e venni minden esetben amikor raiden vagy a raid teljes időtartamán? (raidek 7tól 11ig tartanak) Igen
- Aktívnak játékosnak gondolod magad? Miért? Annak gondolom magamat, mert nagyon szeretek wowozni , föleg ha egy jó csapat tagja lehetek, és nem veszik el a kedvem a játéktól.
- Insta alatt tudnál-e használni TeamSpeak-et: Igen, természetesen.
- PvE tapasztalat, mióta wowozol: Mióta 70-en kijött.
- Milyen Guildben/Guildekben voltál eddig: Lentebb kifejtem.
- Az általad említett Guildból/Guildekből miért léptél ki/miért bocsátottak el?: -
- Említésre méltó altkarakterek: Egyenlőre nincsen, de ha esetleg fontos akkor húzok fel szívesen.
- 25 fős Raid közben átlagosan hány FPS ed van?: 60 , és meg sem mozdul , de sehol sem laggolok, max ha 2 wow megy meg letöltés.
- Milyen internettel rendelkezel?Milyen gyakran fordulhatnak elő net kimaradások?Mennyire mondható stabilnak a szolgáltatód? A netem az nagyon jó , annyi hogy még télen amíg hidegebb van itt néha elmegy az áram nálunk ha túl sok minden megy. Hetente kb. egyszer , de 2 perc és már jövök is vissza.
-UI-dról screenshot: Azt írja noob.hu megszűnt , ezért :
kepfeltoltes.hu/view/130207/WoWScrnShot_...kepfeltoltes.hu_.jpg
Ui. Tudom hogy nem a legjobb a gearom , mert mostanság inkább csak a pvp fogott meg, de ezzel a gearel is megfelelő dps-t tudok kitolni bőven. Meg tudom hogy ennek a karinak ugye nincsnek nagyon icc-s achijai, de tudom az összes hc taktikot kivétel lk-jét, vagyis azt még nem tryoltam.
Te magad:
- Keresztnév (vagy becenév): Robin ( Hát sok becenevem van (Néger,Borisz,Feka))
- Életkor:18 leszek augusztusban .
- Miért szeretnél hozzánk csatlakozni? Miért járnánk jól veled?: Hát azért szeretnék csatlakozni mert azért is hagytam pve-t mert nem nagyon találtam magamnak normális guildet , és ebben a guildben meg van az amit keresek . Mért járnátok jól velem ? Hát szerintem jó fej vagyok, nem vagyok bunkó, nagyszájú stb.. és nagyon szeretem a wow-ot imádok játszani vele főleg egy jó társaságban.