Karakternév:Deathcube
Karakter kaszt:Mage
Main talent:Fire
Armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel):
wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Deathcube
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel):Frost
Szakmák:Jc Engi
GearScore érték:5900
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, lopott stb):én húztam
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat - régebbi raidek is (Classic, BC content, Wotlk eleji)]:összes Wotlk s tax -Naxx,Ulduar,ToC full HC, ICC10/25 full normon-hc kivéve 25hc lk
Várható aktivitás (hétköznap mettől meddig érsz rá általában): 17-24
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: 25 mbit Gtx 660 gt 6 magos proci ssd 8gb ram
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Haver / Trade
A csatlakozási szándék motivációja:Szeretnék végre olyan klánba kerülni amit sem a feloszlás, sem a raid nélküli hosszú hónapok sora sem fenyeget. Ahol van értelme küzdeni egy bizonyos elismerésért.
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel:Azért járnátok jól velem mert tapasztal player vagyok wasd skill meg van és aktív vagyok.
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit):Wod reborn Hordából jöttem át ott gdkpztam meg voltam dream paragonos is.
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja):3 éve szabad idő töltésem wow.
PvP vs. PvE (+vélemény)? mindekettőt szeretem

pvp több skill kell pvehez inkább tax tudás
Gear vs. Társaság (+vélemény)? Társaság a lényeg gear másodlagos

WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: 1-3 év ameddig van tauri

Feltüntetésre kívánt Alt karakterek (amennyiben van): 5k gs dk
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)? én húztam majd ki gearelem tankra