Karakternév:Stiflergodx
Karakter kaszt:Priest
Main talent:Shadow
Armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel):
wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Stiflergodx
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel):PVP(Shadow)
Szakmák:Alchemy/Herba
GearScore érték:5770
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, lopott stb):én húztam fel
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat - régebbi raid is (Classic, BC content, Wotlk eleji)]:BC Content full,WOTLK-Naxx,Ulduar(Fullhard),ToC full HC, ICC10/25 full normon-hc full szintén kivéve LK-t
Várható aktivitás (hétköznap mettől meddig érsz rá általában):hétköznap kb 6-7 től 11-ig.
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás:60mbites net,a gépemet ha nemgond nem részletezném a lényeg hogy jógép sose voltak FPS gondjaim
A csatlakozási szándék motivációja:egy értelmes társaság megismerése
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel:Tapasztalt aktív értelmes player vagyok, egy ilyen mindig jóljön
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit):Sok szerveren megfordultam már végül mindig Taurin kötöttem ki, volt guildem:The Unforgiven, távozásom oka:nemtetszett a társaság
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja):3éve wowozok,egyéb gyenge utánzatokkal nemjátszottam
PvP vs. PvE (+vélemény)mindekettőt szeretem, a PvP-t skillesebb dolognak tartom, embere válogatja

Gear vs. Társaság (+vélemény)?természetesen a Gear is fontos mert nem a semmiért játszik az ember de egy jó társaság mindig fontosabb
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?:Ameddig élvezem a játékot és van rá időm, előreláthatólag: 1-2év
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek(ajánlott!):-
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)?-
------Személyes adatok-------
Életkor:18
Neved(becenév v. keresztnév):Kristóf
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír?Barátok,Kondi
------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----
Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont):aki nem akar játszani nejátszon ilyen egyszerű

Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg?WOTLK-n szerintem egy RHC nem jelent gondot senki számára se...

RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...:a játékot elkülönítem a magánéletemtől, gondom miatta még nemvolt