Login
Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

• Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

2015. szeptember 16. szerda, 04:52
  • Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

2014. december 31. szerda, 12:53
  • Tagfelvétel

Tagfelvétel

2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Holy paladin TGF.
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Holy paladin TGF.

Holy paladin TGF. 12 years, 2 months ago #440

• Holyhime
Karakternév: Holyhime.
Karakter kaszt: Paladin.
Main talent: Holy.

Armory link: wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Holyhime (előfordul, hogy a pvp geart látjátok, ha nem frissült azóta az oldal, mióta arénáztam, akkor bocsánat, és személyesen ingame megmutatom).
Off talent: Kifejezetten nincs, mivel a másik spec-em holy pvp, de prot és Retri gearem is van, azok alkalmazása sem jelent gondot.
Szakmák: Tailoring és Enchanting, spellpower bónuszok miatt (no meg bersze van benne pénz ).
GearScore érték: Holy: 5848; Prot: ~5320; Rettri: ~5000.

A karakter eredete: Kiskora óta én egyengetem útjait.
Raid tapasztalat: Naxxramas, Ulduar-ból pár boss ismert mivel a gearelődés nem tette kötelezővé, hogy oda járjak, ToC egésze N/Hc, Icc-böl Norm teljes mértékben ismert elméletben és gyakorlatban is, LK sajnos csak elméletben, és Hc-n is végeztem már pár bossal, 10-es raiden.

Várható aktivitás (hétköznap mettől meddig érsz rá általában): Hétfőtől csütörtök estig bevethető állapotban vagyok, akár 11-ig, vagy tovább.
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: Ritkán kisebb laggokat tapasztalok, amik elmúlnak (pár másodperc), raidben 60+ FPS-em van.

A csatlakozási szándék motivációja: A teljes kontent bossainak kivégzése a célom, valamint a legfontosabb, hogy jó hangulatú társaságban teljenek a játékkal töltött óráim.
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Véleményem szerint kifejezetten jól teljesítek a main spec-emben, Dreamwalker gyors feltámadását garantálom, és persze sosem árt ha van holypala.

Eddig látogatott szervereim, guild tagságaim, távozás okai:Revolution szerveren játszottam közel fél évet, pappal, ott csak pvp-ztem, pvp klán. Taurin, ma The Asylum néven futó klán elődjében voltam, Naxx kontent idején, akkor még rossz internet kapcsolat és ingadozó teljesitmény miatt tettek ki, sunyi módon, offline állapotban (nem ezzel a karival)
Játéktapasztalatom: Több mint 2 éve WoW-ozom, volt Warlockom, Priestem, és most ez a Paladin. Amelyik kasztot én magam húztam fel, ahhoz jól értek. Szobatársan "unszolására" kezdtem el, és "szerelem lett első látásra" xD. Még eddig nem untam bele a játékba.
PvP vs. PvE: Mindkettőnek látom értelmét, szívesem pvp-zem és pve-zem is, kis "düh levezetésnek" jó a pvp, tetszik mikor 30+ perc után mi bizonyulunk jobbnak.

Gear vs. Társaság: Nem vagyok túlzozzan gear-orientált, annak is örülök, ha olyan bossal megbírkózunk, amit eddig nem sikerült leütnöm, és ha még ezt jó társaságban tesszük, akkor elégedett vagyok.
WoW-os karrierem célja(i), mennyi időre tervezek: Amíg csak lesz WoW, szeretnék játszani. Cél, hogy egy jó társaságnak értékes tagja legyek, segítsem öket.

Alt karakterek: 1 alt, Priest (Lyndsy).
Karakter eredete, gs-e, használhatósága: Vettem, de elötte 2 priestet húztam 80-ra, elég jól Sh-zom, discezni nem szeretek (lehet nem is tudok jól?? o.O ). Egyenlőre 4.6k gs, szeretnék neki többet, de a pala az első.

------Személyes adatok-------

Életkor: 19 éves vagyok.
Név/becenév: Bálint, de a Holy-ra is hallgatok
WoW-on kívül egyéb rendszeres elfoglaltság/szórakozás: Kézilabdázom, gitározom.

Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont): Én mindennap játszom, mellette tanulás + gitár + kézi edzés. Aki kevesebbet játszik, az is lehet olyan jo, és gyakorlott, mint aki egésznap a széket koptatja. Nem vetem meg öket. (SŐŐT)
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek): Fun jelleggel szívesen elmegyek BC instákra, azok még feelingesek voltak, rhc segítséget nyújtok mindenkinek.

RL vs Ingame: Hétköznap koleszban vagyok, így kicsit szabadabban élhetek, mint otthon felügyelet alatt, vannak napok, szép számmal, amikor kimegyünk a haverokkal meginni egy-két dolgot, régi ismerősökel találkozom, megvitatjuk az élet dolgait és a gép elfelejtődik, csak este kerül üzembe, amikor a koeszban "kell" lenni, vagy épp otthon kipihenni a hét fáradalmait.
The topic has been locked.

Re: Holy paladin TGF. 12 years, 2 months ago #441

20:45-től keress rám ingame. Beszélgessünk.
Ha a káosz természetes folyamat, akkor minek van az egyensúly?
A káosz úgyis összezavarja azt....
The topic has been locked.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.15 seconds