Login
Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

• Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

2015. szeptember 16. szerda, 04:52
  • Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

2014. december 31. szerda, 12:53
  • Tagfelvétel

Tagfelvétel

2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome, Guest
Username Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: TGF

TGF 12 years, 2 months ago #436

• Blakkjack
Karakternév:Blakkjack
Karakter kaszt:Mage
Main talent:Fire
Armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel):wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Blakkjack
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel):PVP Frost
Szakmák:Ench/Tailor
GearScore érték:5700 de kivett EOFos trinkettel 5.8+
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, lopott stb):Közösen húztam fel egy barátommal bcben, már csak én játszok vele áthelyeztettem az accomra és nevet is váltottam.
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat - régebbi raid is (Classic, BC content, Wotlk eleji)]:HC-n kívül és LKn minden megy HC is megy első 8ra
Várható aktivitás (hétköznap mettől meddig érsz rá általában):Jelenleg álláskereső vagyok, amikor játszani szeretnék akkor online vagyok és ha nincs más elfoglaltság.
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás:Processzor: AMD Phenom II X4 965 BLACK EDITION@3.4Ghz Ram: Kingmax NANO GAMING 6GB DDR3 1333Mhz Videókártya: XFX Radeon HD 6870 1GB DDR5 Dual Fan Alaplap: Asus M4N68T-M LE V2 Socket AM3 Core Unlocker Merevlemez: Hitachi 3,5 SATA II 7200RPM 250GB Ház: Thermaltake Commander MS-I Black Tápegység: FSP HEXA 500W ACTIVE PFC 80+ 12cm
Szerintem nem szaron játszok 10mb/sec a net
A csatlakozási szándék motivációja:
Szeretném már végig ütni icc-t, és egy normális fejlődös társasághoz csatlakozni.
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Lenne még egy jó ranged dpsük
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit):legtöbb tört szervert kipróbáltam eredetiztem bcig.
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): Régóta játszok minden kasztal játszottam már a taurin, nem vagyok egy atom kocka inkább fun gamer
PvP vs. PvE (+vélemény)? mindkettő
Gear vs. Társaság (+vélemény)? társaság
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: Amig jól esik a játék
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek(ajánlott!):
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)?
Reignofdark DK "tankolgatok" vele 5.4k gs én húztam fel
Blekkjack Resto Shaman 5.4k vettem de erdetin sámánoztam
Tabiitha Holy pala 5k én húztam fel
Corviana Assa rugó fogjuk rá hogy értek hozzá 5k körül jót dpselek vele a gearhez képest
Furyduke 5.3 Tank 5k Fury

és még van egy pár altom (: de jelenleg a mage és a dkval tevékenykedem.

------Személyes adatok-------

Életkor:23
Neved(becenév v. keresztnév):Black
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír?
rendszeres elfoglaltságom a hahu.-t nézzem reggeltől estig autóbuzériában szenvedek.
The topic has been locked.

Re: TGF 12 years, 2 months ago #437

• Duur
  • Administrator
Okés, Játékban keress fel minket!
Tisztelettel,
Duur

Guild Master

Head Leader of <The Shadow Alliance>.
The topic has been locked.
  • Page:
  • 1