Login
Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

• Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

2015. szeptember 16. szerda, 04:52
  • Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

2014. december 31. szerda, 12:53
  • Tagfelvétel

Tagfelvétel

2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome, Guest
Username Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: tgf

tgf 12 years, 2 months ago #427

• Naquada
Karakternév: Naquada
Karakter kaszt: Druid
Main talent: Balance
Szakmák: Herbalism/Alchemy (majdnem megvan minden létező recept)
GearScore érték: 5004
A karakter eredete: saját kezűleg alkotott
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat]: Mindenhol voltam, taktikákat tudom kivéve ICC-t
Várható aktivitás: Hetente 3-4-szer biztos, főleg estefelé, esténként akármeddig
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: 24mb/sec; Intel i7-3770K, 8GB DDR3, ATI RADEON 7950,- nem szokott megszakadni se a netem, és a gépem se laggol sehol
A csatlakozási szándék motivációja: Úgy hallottam, hogy itt elég rendes, értelmes emberkék vannak. Elegem volt a többi guildből...
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: sokat tudnék ott lenni a raideken, ill szívesen csinálok alchemyből bármit
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): Warriors of Darkness-ben kezdtem, de 1 év múlva áttértem a Tauri-ra. Itt a legjelentősebb guild, amiben legtovább voltam a Reborn of Aegis volt. Azért léptem le tőlük, mert nagyon lassan haladtunk, sok igazságtalaságot követtek el, általánossá vált az emberek lenézése.
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): kb 4 éve wowozok itt a Taurin
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: Nem tervezem abbahagyni
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek(ajánlott!): Hyperion - Discipline/Shadow pap; Proculus - Elemental sámán; Splendour - Holy paladin

----Személyes------

Életkor: 21
Neved(becenév v. keresztnév): Balázs
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási futok, kondizok

------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----

Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont):

Nincs gondom velük, amíg próbálnak ők is rendesen játszani.

Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg?

Egy kicsit már unalmassá vált szerintem, de naponta csinálom ennek ellenére

RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...:

egyetemen tanulok, így ez az első szerintem, de szerencsére van mellette időm játszani is...

Elolvastam a szabályzatot meg mindent.
The topic has been locked.

Re: tgf 12 years, 2 months ago #429

• Duur
  • Administrator
sry a késői válaszért, elfogadva!
keress fel minket ingame!
Tisztelettel,
Duur

Guild Master

Head Leader of <The Shadow Alliance>.
The topic has been locked.