Karakternév: Dirtyred
Karakter kaszt: Sámli
Main talent, armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel): Resto
wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Dirtyred
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): Elem
Szakmák: LeatherWorking + Skinning (400+/450)
GearScore érték: 5622
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, stb): vásárolt
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat]: teljes bc content , teljes wotlk content
Várható aktivitás: Jelenleg nincs meló de amint lesz az fogja meghatározni de addig is éjjel nappal tudok lenni

.
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: 8 megás netem van. Egy Phenom x4 proci 8giga ram asus eah 4890 1gb gddr5 vidi kari a game nem szokott akadni mindig megvan a kellő fps-em.
A csatlakozási szándék motivációja: Sokat keresgéltem normális guildokat és akkor hallottam a erről a guildről. Szóval nem vérre menő guildet keresek.
A karakter úgy vettem de van már múltam resto / elem sámi terén eredetin is toltam resto sámival és itt taurin is toltam még uldus időkben.
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): Régen voltam az Order Of The Silver hand guildben (ebből a guild széthullása miatt léptemki) , The Silver Hand guildben is megfordultam (Innen azért léptem mert munka miatt nem maradt elég időm játszani)
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): 2005-ben kezdtem el wowozni a Nairi wow szerveren ez egyik haverom privát szervere volt utána 2007-ben kezdtem el a taurin játszani és azóta is itt tolom.
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: Nehéz kérdés de nem tervezem, hogy egyhamar abba hagyom végülis ez egy játék azt a célt szolgálja, hogy kikapcsolódjak
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek(ajánlott!): Windózer - Human Paladin
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)?: Saját karakter egyenlőre még csak 70-es de fejlesztés alatt van. Tervezetem szerint prot / retri pala lesz több évet játszottam prot / ret palával szal nem idegen tőlem.
----Személyes------
Életkor: 23
Neved(becenév v. keresztnév): Máté / Bakesz / Segg (Taurin régen volt egy Palasegg nevű karim azóta rajtam ragadt a segg becenév

)
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír? Szeretek fotózni, filmet forgatni, konditerembe járni.
------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----
Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont):
Mindenkinek szíve joga eldönteni mennyi időt hajlandó eltölteni a gép előtt és ezt tiszteletben tartom. Türelmes vagyok mindenkivel szemben ha hülye kérdést tesznek fel még akkor is megpróbálom általában kibogarászni, hogy mit akarnak és annak megfelelően próbálok választ adni nekik mivel nem tudhat mindenki mindent a játékról.
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg?
Szeretek Classic raidleni hc-zni az alt palámat erre is használtam, hogy bc-s instákat raideket toljak. Amikor felmegyek a szeróra akkor mindig jelizek napi hc-ra és van mikor többet is tolok, hogy kitudjak fejlődős cuccokat kivenni a kis karijaimnak meg nem árt ha van tartalékban pár triumph.
RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...:
Barátokkal haverockal szeretek elhülyülni hetente vagy 2 hetente. HA majd lesz melóm akkor az aktivitásom valószínűleg kicsit csökeni fog de ez szerintem érthető.
Elolvastam a szabályzatot és tudomásul is vettem.