Karakternév: Becali
Karakter kaszt: Death Knight
Main talent, armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel): Blood,
wowarmory.hu/character-talents.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Becali&gn=The%20Movement
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): Unholy
Szakmák: Blacksmithing + Engineering (350/0)
GearScore érték: 2571
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, stb): saját kezüleg alkotott
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat]: Eredeti serveren Pre-BC, BC, Wotlk, Cataclysm es Pandaria raidokban jartas vagyok ami a Taurin van, összes bosst öltem már, Lich King en kivul.
Várható aktivitás: Minden nap
Internetsebesség: 20mb/sec; AMD Ahtlon Dual Core 4000+, 4GB DDR2, ATI Radeon HD 6850,- nem szokott megszakadni se a netem, és a gépem se laggol sehol
A csatlakozási szándék motivációja: nagyon sok jót hallottam a guildetekről, vannak baraim a guildetekben, jó a hangulat
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Lenne skilled jatekosotok, vicces es progresshez felkeszukt.
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit):
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): TauriWoW - elso karakterem itt. Eredetin Balnazaar es Sylvanas serveren osszesen 12 karakterem van amibol 11 85 os es egy 90 es hunter
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: Egy ideig biztos fogok játszani, és azért játszom hogy szórakozzak, kikapcsolódjak.
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek(ajánlott!): Crita - elf hunter
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)?: Saját kezűleg de meg csak lvl 55 os.
----Személyes------
Életkor: 31
Neved(becenév v. keresztnév): Csaba
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír? Dolgozok (ut es hid tervezes), ferj es apa vagyok , van egy szep kislanyom