Karakternév:Alork
Karakter kaszt:Nightelf Warrior
Main talent:Fury
Armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel):
wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Alork
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel):Protection (folyamatban)
Szakmák:Blacksmithing 450/450 Mining 450/450
GearScore érték:5173
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, lopott stb):Saját készítés
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat - régebbi raid is (Classic, BC content, Wotlk eleji)]:Leginkább Wotlk eleji (Toc,uldu,naxx,onyxia + 5 fős hc-k)
Várható aktivitás (hétköznap mettől meddig érsz rá általában):Általában hétköznap 18:00-22:00,hétvége nagyon változó
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás:10Mbp/s,PC viszonylag jó felszereltségű, tökéletesen fut rajta a WoW
A csatlakozási szándék motivációja:Körülbelül 1 éve jártam már a guildben, nagyon tetszett, azonban játékbeli problémák adódtak és a vezetőség úgy döntött, hogy nélkülem folytatják tovább.Sok minden változott és úgy gondolom,hogy "megérettem" a feladatra, hogy csatlakozzak és teljesítsek.
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel:Megbízható,intelligens és aktív játékosnak tartom magam, amikor ahol és akinek tudok, segítek.Nem vagyok hatalmas nagy profi, de amit nem tudok, azt hamar elsajátítom:gyorsan tanulok.
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit):100%-ig a Tauri WoW Serveren játszottam, megfordultam különböző klánoknál:Indepenence,Endless Boss Killer Team(BC-s időszakban jártam itt)New Alliance. Távozásaim oka:inaktivitás (előfordult hogy 1 éven keresztül nem volt internetem, vagy huzamosabb ideig)
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja):World of Warcraft-hoz hasonló játékkal sosem játszottam. Idén 5 éve, hogy játszom.Egyszerűen magával ragadó ez a világ,fantasztikus játéknak tartom de nem csak ebből áll az életem, persze ha tehetem, akkor játszok.
PvP vs. PvE (+vélemény)?PvE-re szavazok, nem vonz nagyon a PvP mint játékstílus.
Gear vs. Társaság (+vélemény)?Számomra fontosabb a társaság, mint az, hogy mekkora a gearem, de úgy gondolom ha jó a társaság, megértjük egymást és segítünk egymásnak, akkor a gear is változni fog.
WoWon belüli karrierjének célja(i).Szeretnék egy jó DPS warriort,furcsán hangozhat(5 éves játékviszony után),de ez az én legeslegelső karakterem,nagyon a szivemhez nőtt(ha lehet így fogalmazni) és szeretnék végre "megállapodni" és felgearelni amennyire csak lehet.
Mennyi időre tervezi pályafutását?:Amennyire tanulmányaimat sikeresen végzem(12.-es gimnazista vagyok)szeretnék minél tovább játszani, de nem annyit, hogy másra ne jusson időm.
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek(ajánlott!):Damm lvl 80, main:protection off:holy Armory:
wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Damm
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)? Egy jó barátom már abbahagyta a játékot, az ő accountján van a karakter az ő engedélyével játszom vele.Nevezhetjük ingyen kapott karinak.Gs-e 5218,az összes random hc-t kitankoltam vele, raideken leginkább Toc 10/25 (norm/hc egyaránt) volt main és off tank is.A taktikákat már javarészt elfelejtettem, de ha utánanézek, pillanatok alatt beugrik és tudom, mit kell tenni, tehát tudom használni.
Személyes adataim
Életkor:18
Neved(becenév v. keresztnév):Tamás(Tomi)
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír?
A barátaimmal rendszeresen járok erre-arra, egyik legfontosabb lételemem a baráti köröm. Emellett sportolok hobbi szinten focizok és meccsekre járok,hatalmas szenvedélyem.
Köszönöm a jelentkezési lehetőséget, remélem még találkozunk!