Karakternév: Kobito
Karakter kaszt: Paladin
Main talent: Retribution
Armory link: wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Kobito
Off talent: PVP
Szakmák: LW / Skinning
GearScore érték: 5600
A karakter eredete: A karit még gyengébb állapotában vásároltam , mivel szeptemberben abbahagytam a játékot és eladtam a main karimat . ( ami szintén ret pally volt )
Eddigi jártasság raidek terén: Mindigis raider játékos voltam, egyedül Lich King fightről nincs tauris tapasztalatom.
Várható aktivitás: Minden nap 5 után , szerdán 6 után .
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: 15mbit , gép tökéletesen alkalmas a játékra , stabil FPS.
A csatlakozási szándék motivációja: Mivel szinte "újrakezdem" a játékot , szeretnék találni egy megfelelő társaságot akik a progressel is lépést tartanak.
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: 5 éves wow tapasztalattal rendelkezek , a játék sok területéről szolgálhatok hasznos tanácsokkal a guild tagoknak ha szükséges. Jó csapatjátékos vagyok.
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): The Asylum ( említett kihagyás miatt )
Játéktapasztalata: 5éves tauris múlt , full bc , wotlk exp.
PvP vs. PvE ? PVE , pvp-zni csak akkor szoktam ha unatkozok vagy apríthatnékom van.
Gear vs. Társaság ? Társaság mindenképp döntő szempont , de a gearem fejlesztését is szem elött tartom. Miért is wowoznék ha nem tartanám. Szóval egál.
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: Pályafutásom végét Ruby Sanctum 25 hc és LK 25 hc kill fogja adni , illetve Cata bekerülése újraindítani.
------Személyes adatok-------
Életkor: 19
Neved: Kobi
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír? Siklóernyőzés, sportolás.
------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----
Casualokkal nincs bajom amíg csöndbe eljátszanak.
Még a napi RHC-t is erős hányingerrel küzködve le.
RL > ingame