Login
Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

  • Coffee Break  - just relax

    Coffee Break - just relax

    2015. szeptember 16. szerda, 04:52
  • Boldog Új Évet! 2015

    Boldog Új Évet! 2015

    2014. december 31. szerda, 12:53
  • Tagfelvétel

    Tagfelvétel

    2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Skyefrost
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Skyefrost

Skyefrost 9 years, 2 months ago #2845

  • Skyefrost
Karakternév: Skyefrost

Karakter kaszt: Hunter

Main talent, armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel): Marksmanship, tauriwow.com/armory#character-sheet.xml?...rver&n=Skyefrost

Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): BM, bár inkább szólózásra van összerakva, mintsem raidre

Szakmák: alchemy(max); JC(24 órán belül max)

Jelenlegi ilvl: 346, és növekszik


Rendelkezel megfelelő anyagi lehetőségekkel, valamint fordítasz rá megfelelő és elegendő figyelmet arra, hogy geared és felszerelésed mindig maximálisan enchantolva / gemelve legyen? (akkor is ha később lecseréled az itemet.)?: Igen, folyamatosan figyelem hogy mindenem full enchant és socket legyen, ahogy új itemet viszek egyből megcsinálom. Amennyiben szükséges segítséget kérek.

Mennyire értesz a karaktered main talentjéhez, illetve ismered a kaszt összes specifikus skill / talent működését?: Jelen pillanatban nem vagyok 100%-ban mindennel tisztában, LK content végén hagytam abba, pár napja tértem vissza, így az eddigihez képest
számomra új talent/procc kombinációkat még nem tudom maximálisan kihasználni, de minden építő kritikára nyitott vagyok, idáig is úgy jutottam el hogy hallgattam arra ha más okosabb volt és segített.
Amennyiben tapasztaltabb tagok úgy látják, hajlandó vagy módosítani a talent pont elosztásodon, esetleg gear összeállításodon?: Egyértelműen igen.

*Ha netán az előbbi megtörténik, és úgy érzed hogy nincs igazuk, hogyan járnál el?: Mindenképpen jelezném, hogy az nem megfelelő, ezután érvelnék normálisan, és elmondanám az indokomat. Megpróbálnám megbeszélni, hogy miért.

Mennyi ideje játszol az adott karaktertípusssal? (NEM Played-time!! Hanem az adott kaszthoz (pl. warrior) való játéktapasztalat és hozzáértés.) Néhány kisebb pár hetes-hónapos megszakítással, mióta Tauri szerverekre bekerült BC(nem tudok pontosat fejből, de az olyan 7-8 év?).

A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, stb): Saját magam húztam fel, mint minden karakteremet.



Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat]: Full BC, és Wotlk ami a Taurin van, WotLK raidek 10/25 HC-ban is(ezeket achival alátámasztani reborn szerveren tudom, ugyanis ott töltöttem Cata kezdetéig az időmet); alkalmankénti eredetis pályafutásom végett Dragon Soul és Highmaul raidekről van tapasztalatom.

Várható aktivitás: Min. heti 4-5 nap, inkább délutánonként, amennyiben raid van úgy este 11ig/raid zárásig. Az hogy egy adott héten mely napokon vagyok aktív, suli/meló kombináció miatt eléggé változékony, így nem biztos hogy pl. mindig minden hétvégén leszek.

Tisztában vagy-e a jelen content (Icc25HC / RS25HC) taktikákkal és bossfightokkal? Amennyiben nem, (esetleg új content jön) hajlandó vagy ezeknek utánanézni külön a raid előtt?: Jelenlegi taxokról csak elméleti tudásom van, gyakorlatban még egyik bosst sem láttam, de természetesen bármilyen taxnak előre utánanézek, ha valami esetleg nem világos, akkor segítséget kérek.

Számíthatunk a jelenlétedre abban az esetben is, ha történetesen olyan bossokat ölünk amelyekből neked nincs szükséged lootra vagy tudod hogy esetlegesen nem te kapod?: Egyértelműen igen, elvégre a raidelés egy csapatjáték,és ahhoz hogy tovább tudjon haladni a klán, össze kell dolgoznunk.

Hajlandó vagy türelmesen és pozitív hozzáállással résztvenni olyan fightokon amelyek éppen nehezen mennek, esetleg több wipe-ot igényelnek?: Természetesen igen, merem állítani hogy 8-10 wipe után is normális hangnemben, nyugodtan vagyok képes nekiállni az adott bossnak megint.

*Ha sok wipe van, hajlandó vagy annyiszor visszamenni és újrapróbálni amennyi szükséges ahhoz hogy lemenjen, még akkor is ha netán egy másik napon folytatjuk?: Igen, mint már írtam, belátom hogy többszöri próbálkozás nélkül nem tud a klán előre lépni, úgyhogy ha kell akkor napokig megyek és csinálom ugyanazt a feladatot.



Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: 90mb/sec; AMD Athlon II x2 250 3.00 GHZ, 4GB DDR3, ATI Radeon 3000 Netemmel semmi gond, Videókártya ami kissé gyenge(raiden 10-15 fps), de véleményem szerint nem problémás, WotLK contenthez elég volt hogy top 5 DPS-ben legyek.(Mihelyst anyagi helyzetem engedi, tervben van az egész konfig feljavítása/erősebbre való cseréje)
Írj le bármi olyan technikai problémát ami nagyobb gyakorisággal fordul elő nálad egy 25-ös raiden (pl.: netszakadások, spell effektek miatti FPS gondok, alacsony grafikai beállítások miatt "láthatatlan" boss spellek, gép akadás stb..): nincs ilyen, megakadni nem szokott a kép, boss spelleket, effekteket tökéletesen látok.



Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Játékban láttam és weblapon olvastam róla.

A csatlakozási szándék motivációja: Csak jót hallottam a guildetekről, eddigi infóim szerint jó a hangulat, nem a katonás pontosságon van a hangsúly. Szeretnék olyan klánnak a tagja lenni ahol a contentben való haladás mellett jól érzem magam, kellemes a hangulat, és a tagok közt nem csak raid alatt van kommunikáció.

A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Lenne plusz egy értelmes, lehetőségeihez képest segítőkész tagotok. Nem mondom hogy überállathatalmasdps vagyok, mert nem vagyok, de hajlandó vagyok változtatni gearen, talenten, akármin, és a klán céljait a személyes céljaim elé helyezni.

A jelentkezőnek milyen elvárásai lennének a guilddel szemben?: Legyen egy értelmes,barátságos társaság, akikkel raideken kívül is el lehet csevegni, akár gchaten, akár TS-en. Elvárásom nincs, amennyiben a vezetőség olyan igazságos mint eddig olvastam, és tekintettel vannak arra hogy az embernek a játékon kívül is van élete, akkor részemről minden rendben.

Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): Tauri-Reborn: Anno itt kezdtem, BC ideje alatt az Equilibrium klánban játszottam, majd WotLK elején feloszlottunk, így átmentem a Children of Chaos, későbi nevén Nomen est Omen klánba(megjegyezném, Nomen teljes LK content alatt a Reborn top3 klánja közt volt).Cata bekerülési körüli hetekben a klán tagjainak jelentős része abbahagyta a játékot, bekerült sok új, ismeretlen ember, és egy vezetőségi taggal is sikerült összezörrennem egy magánéleti probléma miatt, így jobbnak láttam kilépni. Eredetin Arathor szerveren a Tűzsárkány klánban játszottam, azonban WOD-ban több dologban is csalódtam, így arra jutottam hogy megpróbálok Taurin értelmes klánt keresni(reborn ugyanis kihalt).

Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): Aion,Tera. 7-8(?) éve játszom már a wowwal, Tauris BC eleje óta. Kikapcsolódást nyújta szóló farmolgatás, repuzás, acsizás, és kellemes kihívást találok a progress raidelésben,mindig is izgalmasnak tartottam hogy 10/25 ember összehangolt munkája kell egy cél eléréséhez.

PvP vs. PvE (+vélemény)? Egyértelműen PvE, bár nem utálok PvP-zni, de nincs hozzá érzékem.

Gear vs. Társaság (+vélemény)? Társaság,egy jó hangulatú, baráti társaság többet ér mint pár +ilvl,pláne hogy geart már szinte bármilyen PUG-al is lehet szerezni.

*Gear vs. Progress (ha minden lehetőséged meg van rá hogy elvigyél egy itemet ami számodra minimálisan jelent többletet, viszont a raid / guild többet nyerne vele ha egy másik player vinné mert számára ez nagyobb érték és teljesítménynövekedést jelentene hogyan járnál el?): Átadnám neki, a guild érdeke fontosabb, közösen erősödve tudunk csak előre lépni.

WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: Ötletem sincs, amíg leköt és szórakoztat.Mint írtam, jó hangulatú raidek és társaság mellett nem látok okot hogy abbahagyjam. Raideken kívül acsizás, repuk, farmolgatás, AHzás köt le, ezekkel töltöm nagyrészt az időm.
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek: Jelenleg nincs értelmesnek mondható altom.



----Személyes------


Életkor: 21

Neved(becenév v. keresztnév): Gábor/Skye

WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír?
Hobbiszinten lovaglok és lovaglást oktatok, valamint lovas polgárőrként rendszeresen járok erdőn-mezőn.Szintén hobbiszinten HeartStone-ozok,fanfictionoket, mangát olvasok, sorozatokat nézek.

------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----


Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont):

Semmi problémám velük, megértem ha valaki dolgozik, és azért nincs annyi ideje játszani, elvégre ez egy játék, ami kikapcsolódást nyújt. Magam is dolgozok, wow mellett tanultam, van magánéletem, ez teljesen érthető, de ne legyen megsértődve a casual, ha raidre mondjuk egy gyengébb gear-ű, de mindig online és aktív tagot visznek helyette.


Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg?

5 fős HC-kba most még eljárok, de mivel ugyanazt a pár instát látom milliomodszor, ezeket hamar megunom.Ha megvan az ezekből eső gear, és a heti valor cap is, akkor inkább kihagyom(hacsak nem hív valaki hogy segítsek). Régi insták/raidek már más tészta, mount-és repufarm miatt örömmel járok ilyen helyekre, az esetlegesen eső transmog itemek már csak hab a tortán.


RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...:

...nehéz egyensúlyt találni, de jelenleg sok a szabadidőm így sokat is játszok. Persze fontosak a való életbeli emberek is,család és barátok,de igyekszem egyensúlyt találni, persze ez változó. Van hogy heti 6 napot játszok és nem nagyon találkozgatom emberekkel, van hogy minden másnap haverokkal/családdal vagyok. Értem én hogy az ember társas lény és nem élhet egyedül a gép előtt begubózva, de amíg én úgy érzem hogy kiegyensúlyozott az RL vs Ingame töltött időm, addig nincs gond.

Elolvastam a szabályzatot és minden érthető számomra. Remélem mindent jól írtam.
The topic has been locked.

Re: Skyefrost 9 years, 2 months ago #2849

  • Duur
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Posts: 336
  • Karma: -2
Hali,
számomra megfelelő, ingame keress fel egy OGM-et.
Köszi!
Tisztelettel,
Duur

Guild Master

Head Leader of <The Shadow Alliance>.
The topic has been locked.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.17 seconds