Login
Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

  • Coffee Break  - just relax

    Coffee Break - just relax

    2015. szeptember 16. szerda, 04:52
  • Boldog Új Évet! 2015

    Boldog Új Évet! 2015

    2014. december 31. szerda, 12:53
  • Tagfelvétel

    Tagfelvétel

    2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Retri pala tgf
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Retri pala tgf

Retri pala tgf 9 years, 4 months ago #2827

  • zuLu
Karakternév: Sharral

Karakter kaszt: Paladin

Main talent, armory link: Retribution,tauriwow.com/armory#character-sheet.xml?...Server&n=Sharral

Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): Jelenleg nem, de most gyűjtöm a másik két talentre is a cuccokat így mindhármat tudom majd váltogatni ha kell

Szakmák: herba + enchanting (525/525), cooking (457), fishing (430) first aid (525)
GearScore érték: 8495 azaz 350 itemlevel


Rendelkezel megfelelő anyagi lehetőségekkel, valamint fordítasz rá megfelelő és elegendő figyelmet arra, hogy geared és felszerelésed mindig maximálisan enchantolva / gemelve legyen? (akkor is ha később lecseréled az itemet.)?: Igen, folyamatosan figyelem hogy mindenem full enchant és socket legyen, ahogy új itemet viszek egyből megcsinálom. Amennyiben szükséges segítséget kérek.

Mennyire értesz a karaktered main talentjéhez, illetve ismered a kaszt összes specifikus skill / talent működését?: Az összes skill és talentet nem ismerem de folyamatosan ismerkedem velük, olvasgatok róla stb. Az újdonságokat és tanácsokat szívesen meghallgatom és meg is fogadom, jelenleg retriben vagyok nagyon elmélyülve.

Amennyiben tapasztaltabb tagok úgy látják, hajlandó vagy módosítani a talent pont elosztásodon, esetleg gear összeállításodon?: Egyértelműen igen.

*Ha netán az előbbi megtörténik, és úgy érzed hogy nincs igazuk, hogyan járnál el?: Mindenképpen jelezném, hogy az nem megfelelő, ezután érvelnék normálisan, és elmondanám az indokomat. Megpróbálnám megbeszélni, hogy miért.

Mennyi ideje játszik az adott karaktertípusssal? (NEM Played-time!! Hanem az adott kaszthoz (pl. warrior) való játéktapasztalat és hozzáértés.) 2 éve

A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, stb): saját magam húztam fel.



Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat]: Full Pre-BC, BC, és Wotlk ami a Taurin van, elég sok bosst öltem már, , + Cata tapasztalat Ragnaros szerverről

Várható aktivitás: Minden nap, általában délutántól estig, éjfélig vagyok.

Tisztában vagy-e a jelen content (Icc25HC / RS25HC) taktikákkal és bossfightokkal? Amennyiben nem, (esetleg új content jön) hajlandó vagy ezeknek utánanézni külön a raid előtt?: Igen, mindegyik taxot ismerem. Ha új content van vagy bármi, egyből utánanézek akár több helyen is, lehet találok jobbakat. Fórum, weblap, ismerősök stb.

Számíthatunk a jelenlétedre abban az esetben is, ha történetesen olyan bossokat ölünk amelyekből neked nincs szükséged lootra vagy tudod hogy esetlegesen nem te kapod?: Igen, mivel valor és dkp jár érte ugyanúgy, meg az ember ezek alatt is fejlődik rendesen.

Hajlandó vagy türelmesen és pozitív hozzáállással résztvenni olyan fightokon amelyek éppen nehezen mennek, esetleg több wipe-ot igényelnek?: Alap, a kitartás a legfontosabb egy olyan klánban, ahol előre akarnak lépni.

*Ha sok wipe van, hajlandó vagy annyiszor visszamenni és újrapróbálni amennyi szükséges ahhoz hogy lemenjen, még akkor is ha netán egy másik napon folytatjuk?: Igen, örömmel.



Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: 120 MBit/sec AMD fx6300, 8GB ddr3-as ram illetve 1GB-os vga.
Írjál le bármi olyan technikai probklémát ami nagyobb gyakorisággal fordul elő nálad egy 25-ös raiden (pl.: netszakadások, spell effektek miatti FPS gondok, alacsony grafikai beállítások miatt "láthatatlan" boss spellek, gép akadás stb..): nem tapasztaltam semmi ilyet még, ultrán játszom.


Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Játékban mondták és weblapon olvastam róla.

A csatlakozási szándék motivációja: Most tértem vissza a szerverre, ismerkedek emberekkel és egy normális segítőkész guildet keresek.

A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Lenne egy értelmes papotok akik mindig tud raidelni, tudok segíteni ahol kell, és raidekben is hasznomat vennétek dpsként (eleinte) ügyileg egyaránt.

A jelentkezőnek milyen elvárásai lennének a guilddel szemben?: Legyen korrekt normális, tudja mit csinál

Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): Ragnaroson kezdtem, itt egyedül játszottam majd miután a játékot meguntam abba is hagytam. Molten WoW-on kezdtem újra de mivel sokat kellett várni és sok bug volt visszajöttem Taurira.



PvP vs. PvE (+vélemény)? Egyértelműen PvE, szeretem a PvP-t is valamennyire.

Gear vs. Társaság (+vélemény)? Társaság, szerintem a gear nem ér semmit, egy teljesen jó, hangulatos társaság mellett. Ha az életben is ez menne akkor senki nem tartana seholsem.

*Gear vs. Progress (ha minden lehetőséged meg van rá hogy elvigyél egy itemet ami számodra minimálisan jelent többletet, viszont a raid / guild többet nyerne vele ha egy másik player vinné mert számára ez nagyobb érték és teljesítménynövekedést jelentene hogyan járnál el?): Átadnám neki, a guild érdeke fontosabb. Mivel ezzel összesítve tudunk előre lépni.

WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: Hú hát nem tudom. Még egy ideig biztos fogok játszani, azért játszom hogy szórakozzak, kikapcsolódjak.

Feltüntetésre kívánt Alt karakterek: Husigombóc - gnome mage

Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)?: Saját kezűleg felhúzott, 4881gs, fire talent, teljesen jól értek hozzá, sokat játszottam vele.


----Személyes------


Életkor: 22

Neved(becenév v. keresztnév): zuLu

WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír?
Dolgozom

------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----


Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont):

Ez csak egy játék, ha valaki a munkája miatt csak heti 1-2 napot tud fentlenni az nem probléma abszolút szerintem.


Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg?

Imádok funolni, eljárni BWL-be, AQ-ba és az egyéb régebbi, 60-70es raidekbe. Minden nap RHC-zok, szerintem lényegtelen, hogy melyik insta milyen, a lényeg a játékélmény, és hogy élvezzük azt, amit csinálunk. Folyamatosan járok még mindig ezekre a helyekre.


RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...:


Aki keres, megtalál tudja hol vagyok hogy tud elérni, mindenkire tudok időt fordítani ez nem zavarja meg sem a játékidőmet sem mást. Aki nem keres azt valszeg nem is érdeklem .
The topic has been locked.

Re: Retri pala tgf 9 years, 4 months ago #2830

  • Duur
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Posts: 336
  • Karma: -2
Hali, sry a késői válaszért, keress fel egy OGM-et ingame.
Köszi.
Tisztelettel,
Duur

Guild Master

Head Leader of <The Shadow Alliance>.
The topic has been locked.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.14 seconds