Login
Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

  • Coffee Break  - just relax

    Coffee Break - just relax

    2015. szeptember 16. szerda, 04:52
  • Boldog Új Évet! 2015

    Boldog Új Évet! 2015

    2014. december 31. szerda, 12:53
  • Tagfelvétel

    Tagfelvétel

    2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Jelentkezés a guildba.
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Jelentkezés a guildba.

Jelentkezés a guildba. 9 years, 4 months ago #2824

  • Chalpayus
Karakternév: Chalpayus

Karakter kaszt: Paladin (Bugadin, Retradin, hackedin)

Main talent, armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel): Retribution (PVE), Linkelni sajnos nem tudom, hordás volt paladinommat adja ki.

Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): Retribution (PVP)

Szakmák:

GearScore érték: 0


Rendelkezel megfelelő anyagi lehetőségekkel, valamint fordítasz rá megfelelő és elegendő figyelmet arra, hogy geared és felszerelésed mindig maximálisan enchantolva / gemelve legyen? (akkor is ha később lecseréled az itemet.)?: Ez változó nálam, ha olcsóbban van fent egy enchat ami kell és olyan itemem van ami hosszabb távra használható akkor igen, viszont ha cserélem rövid idő elteltével akkor nem gemmel és encházom (ez átlagosan nálam 1-2 hetes)

Mennyire értesz a karaktered main talentjéhez, illetve ismered a kaszt összes specifikus skill / talent működését?: Teljesen, mindig próbálok újítani valamit. Szeretem keverni a dolgokat hogy nagyobb dps-t kapjak vég eredménybe (példa: Paladin T11-ből 2 tank 2 dps-t használok folyamatosan mert 3k-val nagyobb a dps-em) persze ha valaki tanácsot add azt meg hallgatom, és ha nem értek vele egyet elmondom a saját véleményem.

Amennyiben tapasztaltabb tagok úgy látják, hajlandó vagy módosítani a talent pont elosztásodon, esetleg gear összeállításodon?: Egyáltalán nem. Ennek oka hogy ennyi szabadság minden playernek jár. Tapasztalatom azt mondatja velem hogy mindenki a saját kezére álló talenttet rak össze.
*Ha netán az előbbi megtörténik, és úgy érzed hogy nincs igazuk, hogyan járnál el?: Mindenképpen jelezném, hogy az nem megfelelő, ezután érvelnék normálisan, és elmondanám azt hogy én miért csinálnám máshogy és annak miben van előnye és hátránya.

Mennyi ideje játszik az adott karaktertípusssal? (NEM Played-time!! Hanem az adott kaszthoz (pl. warrior) való játéktapasztalat és hozzáértés.) 5 év Bruster paladinnal.

A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, stb): Saját kezűleg alkotott, lvl-ing alatt áll.



Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat]: Tört szervet figyelembe véve semennyi a jelenlegi contetből. (Catát eredetin végig vertem már de hát tört szerveren sose megy úgy mind eredetin )

Várható aktivitás: Amikor időm adatik, kedvem szottyan wow-ozni.

Tisztában vagy-e a jelen content (Icc25HC / RS25HC) taktikákkal és bossfightokkal? Amennyiben nem, (esetleg új content jön) hajlandó vagy ezeknek utánanézni külön a raid előtt?: Mind fentebb említettem a taktikákat Tauri specifikusan nem ismerem, viszont örömmel járok utána gyakran kérdezem meg a már tapasztaltabb raider guild társakat.
Számíthatunk a jelenlétedre abban az esetben is, ha történetesen olyan bossokat ölünk amelyekből neked nincs szükséged lootra vagy tudod hogy esetlegesen nem te kapod?: Igenis és nem is, a Loot nálam nem fontos viszont anélkül ritkán állok neki hogy ne kecsegtessen egy jobb item szerzésének az esélye (DKP undorom van de ezt gyakran orvosolja a jó társaság amiben itt nem lehet híján ). Amely bossokból már nem kell item azokat is szívesen ütöm bármikor.

Hajlandó vagy türelmesen és pozitív hozzáállással résztvenni olyan fightokon amelyek éppen nehezen mennek, esetleg több wipe-ot igényelnek?: Természetesen, általános hozzá állásom ehhez hogy addig ütöm míg meg nem döglik, ha nem sikerül meg nézem mi lehet a hiba és próbálok ott segédkezni, alt karakterrel vagy szerep cserével.

*Ha sok wipe van, hajlandó vagy annyiszor visszamenni és újrapróbálni amennyi szükséges ahhoz hogy lemenjen, még akkor is ha netán egy másik napon folytatjuk?: Természetesen, ameddig a repair költségem nem üti a magas értéket amit én általában 20k gold felé állítok.



Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: Netem csak akkor szakad meg ha szolgáltatom szórakozik az idegeimmel. A gépemen lag mentesen fut a játék.
Írjál le bármi olyan technikai probklémát ami nagyobb gyakorisággal fordul elő nálad egy 25-ös raiden (pl.: netszakadások, spell effektek miatti FPS gondok, alacsony grafikai beállítások miatt "láthatatlan" boss spellek, gép akadás stb..): Néha AOE spellezésnél akad kisebb laggom viszont ezt azzal orvoslom hogy fight előtt leveszem a grafikai be állításokat.



Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Cataclyms guild keresőjében találtam, és meg tetszett a név és a le írás. A Weblapon lévő információk pedig meg győztek arról hogy normális guildról van szó.

A csatlakozási szándék motivációja: Olyan guildot keresek magamnak ahol ki tudok kapcsolódni, nem a játék fontos számomra hanem a kikapcsolódás.

A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Egy fanatikus Hackadinnal (paladinnal) bővülne a csapat, gyakran szoktam RP (Roleplayes) macroimat használni persze csak akkor ha az nem zavarja a raid lefolyását vagy bárkit a raidből.

A jelentkezőnek milyen elvárásai lennének a guilddel szemben?: Nem tudom, leginkább egy olyan guildet keresek ahol ki tudom magam kapcsolni, normális társasággal. Olyan csapatot keresek ahol ha vesztek is egy bg-n vagy raiden azt poénkét fogjuk fel és újra neki esünk.

Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): Hát nagyon sokat gonzy-ztam onnét eljöttem a sok gyermek miatt akik nem értenek egyáltalán ahhoz amit csinálnák és a karkaterek nerfeltsége miatt.

Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): SWTOR és WoW ezen a kettőn vagyok meg található persze limitált mennyiségben, WoW-ozni még TBC végében kezdtem de van Vanilliás tapasztalatom is.

PvP vs. PvE (+vélemény)? Mind a kettő ameddig azt guild társakkal tolom és úgy hogy poénként fogjuk fel. PVP-t imádom, szinte nem telik el úgy óra hogy ne húzzam fel az ellenséges frakciót egy bg-n.

Gear vs. Társaság (+vélemény)? Gear Gear hátán, persze csak is transmogra, transmog mániás vagyok. A társaság nálam fontosabb mind a karakterem ki gearelése, a gear számomra csak egy tárgy amit egyszer eldobok mert elavul, míg a társaság maradandó.

*Gear vs. Progress (ha minden lehetőséged meg van rá hogy elvigyél egy itemet ami számodra minimálisan jelent többletet, viszont a raid / guild többet nyerne vele ha egy másik player vinné mert számára ez nagyobb érték és teljesítménynövekedést jelentene hogyan járnál el?): Át adom természetesen, nagyon ritkán de csak kérdezés alapján mondok nemet ha úgy látom hogy a loot számomra is bónuszt jelentene. Tévedés esetén át adom a másik playernek.

WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: Ezt a kérdést nem tudom meg válaszolni sajnos.

Feltüntetésre kívánt Alt karakterek: Withewolf Rugó, és még többet tervezek a közeljövőben de szépen lassan.

Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)?: Saját kezűleg húzás alatt álló karakter, leginkább pvp-re a karakterhez minimálisan értek csak fun karakter a rutin váltás miatt.


----Személyes------


Életkor: 17

Neved(becenév v. keresztnév): Chalpayus (személyest nem adok személyes okokból. Ha probléma van ezzel azt csak sajnálni tudom)

WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír?
SWTOR, és más RPG játékok, tanuló vagyok még.

------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----


Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont):

Addig nem zavarnak a Casualok amíg nem tőlük jön a panasz hogy nincs elég Heroic, sajnálatosan sokat tapasztaltam hogy akadnak olyan emberek akik csak a loot miatt vannak guildba és elvárnak minden félét de ők semmit nem tesznek azért hogy az elvárásaikat teljesítsék. Ezen kívül más bajom a Casualokkal.


Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg?

Imádok ilyennekre járni, sőt gyakran ilyen alkalmakkal szoktam össze szoktatni egy adott raider csapatot (már ha ilyen rangba vagyok)


RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...:

Változó, a személyes dolgaim előbbre való mind a guild vagy a játék.


Elolvastam a szabályzatot meg minden érthető számomra. Remélem mindent jól írtam.
The topic has been locked.

Re: Jelentkezés a guildba. 9 years, 4 months ago #2825

  • Duur
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Posts: 336
  • Karma: -2
van pár dolog ami erősen elgondolkodtatott. Viszont ingame keress fel egy ogm-et a további lépésekért.
Tisztelettel,
Duur

Guild Master

Head Leader of <The Shadow Alliance>.
The topic has been locked.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.18 seconds