Login
Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

• Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

2015. szeptember 16. szerda, 04:52
  • Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

2014. december 31. szerda, 12:53
  • Tagfelvétel

Tagfelvétel

2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Kérelem a felvételhez
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Kérelem a felvételhez

Kérelem a felvételhez 12 years, 5 months ago #282

• Warzoz Foamybeard
Karakternév: Warzoz
Karakter kaszt: Warrior
Main talent: Protection
Armory link: wowarmory.hu/character-talents.xml?r=%5B...n=Warzoz&group=1
Off talent: Fury (Jelenleg fejlesztés alatt)
Szakmák: Mining, Blacksmithing
GearScore érték: 5732
A karakter eredete: Sajátkezűleg összeeszkábált (Soha nem játszanék más által létrehozott karakterrel, mint ahogy sosem válnék meg a sajátomtól sem).
Eddigi jártasság raidek terén: Ennél a pontnál be kell valljam, rendelkezem hiányosságokkal: Naxxramas-ba és Ulduar-ba sajnos, szinte csak a heti küldetések miatt jutottam el, vagy turistaként. TotC 10 és 25 normál módban kipipálva, heroic módban még csak a 10-fősben próbálkoztam, nem túl nagy sikerrel. ICC 10 normál módban, az első 8 boss sikeresen teljesítve ugyan, de az utána következők taktikái(Prof, BQL, Sindra és Lich King), kizárólag elméleti szinten léteznek. A 25-fős normál módban pedig tankolási gondjaim adódtak már a 2. bossnál. A korábbi instákat és raideket névről nem feltétlenül ismerem, de azért volt néhányhoz szerencsém...
Várható aktivitás: Havonta egyszer, 7-10 napra elutazom a páromhoz. Ezen időszakon kívűl az időm nagy részét a játékra tudom fordítani, ha szükséges. Amikor elutazom, akkor is játszom, de az ottani netbook teljesítményéből adódóan, valamint az utazásom céljának okán, nem tudok raideken vagy hasonló eseményeken részt venni.
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: Reménykedem benne, hogy ha annyit írok ide, eddig kizárólag 25-fős raideken fordult elő minimális lagg-probléma (az sem minden esetben), az elég lesz. Ha nem, később bepótolom.
A csatlakozási szándék motivációja: Szeretném végre valahára megtalálni azt a céhet, ahol megbecsülik a tagokat érdemeik szerint, elfogadják őket erősségeikkel és hibáikkal együtt. Ahol, ha hibázik az ember, nem egyből megválnak tőle, hanem segítik kijavítani, orvosolni a problémákat. Természetesen, szeretnék egy olyan céhbe tartozni, ahol lehetőség van tapasztalt vezetősséggel és tagokkal minél több raidet, instát megismerni, legyűrni, kitakarítani. Két alapelvet még leírnék ide: "mindenki egyért, egy mindenkiért" és "Bánj úgy másokkal, ahogyan azt szeretnéd, hogy mások is bánjanak veled". Amit sikerült kiderítenem rólatok, a céhről, az alapján úgy érzem és remélem, hogy nálatok megtalálhatom amit keresek.
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Ez egy igen jó kérdés...Nem is tudom. Csak remélni tudom, hogy hozzá tudnék járulni a céh sikereihez. Magamat ismervén, gondolom, hogy tevékenyen részt tudok venni a céh életében, segítem a közösséget amiben csak lehet.
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai: Egyetlen kiemelkedő teljesítményű céh tagja sem voltam eleddig. Amelyekben tag voltam, nos, mindegyikben folyamatosan jelen volt a szervezetlenség, kiszámíthatatlanság, valamint minden esetben, a vezetőség részéről, az egyén előbbrevaló volt a közösségnél.
Játéktapasztalata: A WoW az első mmorpg jellegű játék az életemben. 2012.03.19.-én regisztráltam és a Tauri wow szerveren hoztam létre első karakteremet, Warzoz-t, mellyel most csatlakoznék céhetekhez.
PvP vs. PvE (+vélemény)? Elsősorban PvE orientált vagyok, de nem vetem meg a BG-ket és a WG-t sem, sőt, ezeket előszeretettel látogatom.
Gear vs. Társaság (+vélemény)? Ezt a kérdést nem tudom megfelelően értelmezni...
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: Amennyiben megtalálom a megfelelő közösséget és ameddig képes vagyok élvezni a játékot, akár a végtelenségig el tudom képzelni...(ősz hajjal, hintaszékben ülve a kandalló tüzének melegében, tajtékpipámmal a számban).
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek(ajánlott!): Belekezdtem ugyan ebbe-abba, de elsősorban a main karakteremmel foglalkoznék amig csak lehetséges.

------Személyes adatok-------

Életkor: 34
Neved: Warzoz
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír? Jelenleg nem rendelkezem ilyennel.

------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----

Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont): Mindenki annyi időt tölt játékkal, amennyit rá tud és akar szánni. Szerintem nem feltétlenül a mennyiség, inkább a minőség a fontos, bár bizonyos esetekben ennek az ellenkezője is igaz lehet.
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg? Mindenevő vagyok.
RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...:

A jelentkezés elküldése előtt kötelező informálódni a Guild Szabályzat, valamint a DKP Rendszer működési elveit ismertető tájékoztató tartalmáról!

A tagfelvétel elküldésével a jelentkező kijelenti, hogy a fent említett két dokumentumot ismeri, és érvényességüket elfogadja.
The topic has been locked.

Re: Kérelem a felvételhez 12 years, 5 months ago #285

• Duur
  • Administrator
Hát, szenzációs! Keress fel minket!
Tisztelettel,
Duur

Guild Master

Head Leader of <The Shadow Alliance>.
The topic has been locked.
  • Page:
  • 1