Login
Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

  • Coffee Break  - just relax

    Coffee Break - just relax

    2015. szeptember 16. szerda, 04:52
  • Boldog Új Évet! 2015

    Boldog Új Évet! 2015

    2014. december 31. szerda, 12:53
  • Tagfelvétel

    Tagfelvétel

    2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome, Guest
Username Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: TGF

TGF 9 years, 8 months ago #2796

  • Sigurd
Karakternév: Sigurd
Karakter kaszt: Warrior
Main talent, armory link: Protection tauriwow.com/armory#character-sheet.xml?...0Server&n=Sigurd
Off talent: Arms (de ha Furyra jobban szükség van szó nélkül áttalentolok)
Szakmák: BS/Mining (470/525)
(Abszolút flexibilis vagyok ha esetleg main talent váltás szükséges a felvételhez)

Rendelkezel megfelelő anyagi lehetőségekkel, valamint fordítasz rá megfelelő és elegendő figyelmet arra, hogy geared és felszerelésed mindig maximálisan enchantolva / gemelve legyen? (akkor is ha később lecseréled az itemet.)? Anyagi forrásaim megvannak és mindig próbálom a legjobb állapotban tartani a karakteremet.

Mennyire értesz a karaktered main talentjéhez, illetve ismered a kaszt összes specifikus skill / talent működését? Úgy érzem tisztában vagyok a main talentemmel illetve működésével. Az off talentekhez is értek bár a Cataclysm betételével lehet hogy megismerhetek egy-két új trükköt.

Amennyiben tapasztaltabb tagok úgy látják, hajlandó vagy módosítani a talent pont elosztásodon, esetleg gear összeállításodon? Egyértelmű,hogy igen.

*Ha netán az előbbi megtörténik, és úgy érzed hogy nincs igazuk, hogyan járnál el? Megpróbálnám normális hangemben elmagyarázni, hogy miért gondolom másképp.

Mennyi ideje játszik az adott karaktertípusssal? 4-5 éve.

A karakter eredete: én csináltam és én húztam fel.

Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat]: WOTLK content ismerete RS kivételével, illetve BC content raid ismeretek.

Várható aktivitás: a hét legtöbb napján főleg este, főleg 6-akármeddig.De délelőtt is gyakran aktív vagyok.

Tisztában vagy-e a jelen content (Icc25HC / RS25HC) taktikákkal és bossfightokkal? Amennyiben nem, (esetleg új content jön) hajlandó vagy ezeknek utánanézni külön a raid előtt? Sajnos Cataclysm conent bossaihoz még nem volt szerencsém,de természetes az utána nézés.

Számíthatunk a jelenlétedre abban az esetben is, ha történetesen olyan bossokat ölünk amelyekből neked nincs szükséged lootra vagy tudod hogy esetlegesen nem te kapod?: Alap.

Hajlandó vagy türelmesen és pozitív hozzáállással résztvenni olyan fightokon amelyek éppen nehezen mennek, esetleg több wipe-ot igényelnek? Igen ez is természetes.

*Ha sok wipe van, hajlandó vagy annyiszor visszamenni és újrapróbálni amennyi szükséges ahhoz hogy lemenjen, még akkor is ha netán egy másik napon folytatjuk? Igen.

Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: 35-40 Mb/sec, Intel Core i5-4200m 2.50 Ghz, Radeon HD 8750, 10GB RAM
WoW folyamatosan, szépen fut mindig.

Írjál le bármi olyan technikai probklémát ami nagyobb gyakorisággal fordul elő nálad egy 25-ös raiden (pl.: netszakadások, spell effektek miatti FPS gondok, alacsony grafikai beállítások miatt "láthatatlan" boss spellek, gép akadás stb..): Nincs ilyen, szökőévente egyszer ha ledob a net.

Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Ingame hírdetésből.

A csatlakozási szándék motivációja: jelenlegi guildemben cska névleg vagyok benne (erről majd késöbb) és szeretnék egy jó hangulatú társaság és egy ütőképes guild tagja lenni.

A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Egy normális Warrior lenne a guild tagja akinek hasznát tudnátok venni a raidek ill guild eventek során. Illetve emberileg is normális vagyok, ilyenek pl h kiabálok a másikkal szóba se jönnek.


A jelentkezőnek milyen elvárásai lennének a guilddel szemben? Normális társaság illetve igazságos leader és officerek.

Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): BCben még a Rebornon játszottam WOTLKben pedig Tauri. Guildjeim: nagyobb guildek közül csak a HATERS OF WELCOME-t tudom említeni ill. a Legion of Iron (ha nagyobbnak számít). Hatersbe egy barátom szervezett be, mert ekkor csak GDKP-ztam és kellett egy jobb nevű guild, tehát nem is voltam igazi tag és most azért szeretném elhagyni mert most már egy jó guild igazi tagja szeretnék lenni.

Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): más RPG játékokat is szeretek de mással nem játszottam ilyen komolyan és ilyen sokat mint a wowwal. Egy fél év volt még hátra taurin a BC-böl amikor kezdtem nem tudom az pontosan mikor volt.

PvP vs. PvE (+vélemény)? Egyértelműen PVE, de PVPzni is szeretek.

Gear vs. Társaság (+vélemény)? Társaság. Nem azert kedvelek meg valakit mert jó a gearje.

*Gear vs. Progress (ha minden lehetőséged meg van rá hogy elvigyél egy itemet ami számodra minimálisan jelent többletet, viszont a raid / guild többet nyerne vele ha egy másik player vinné mert számára ez nagyobb érték és teljesítménynövekedést jelentene hogyan járnál el? Átadom neki.

WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: nem tudom megmondani, még jó sokáig az biztos. Célom pedig hogy végre egy jó társaság tagja legyek.

Feltüntetésre kívánt Alt karakterek: Rhios holy paladin

Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)? azt is saját kezűleg húztam fel. A Cataclysm újításainak pedig még utána kell néznem.

----Személyes------


Életkor: 19

Neved(becenév v. keresztnév): Miki

WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír?
Foci, illetve bulik a barátaimmal

------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----

Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont): mindenki annyit játszik amennyit akar.

Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg? imádom a BC-s raideket illetve a dungeonokkal sincsen bajom.

RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...: azert a real life bár mivel most jöttem ki egy hosszabb kapcsolatból ezért sok időm van játszani. Ha elindul az egyetem, akkor nem tudom megigérni, hogy a vizsgaidőszakokban is midennap fenn leszek.

A szabályzatot elolvastam, megértettem és elfogaom.
The topic has been locked.

Re: TGF 9 years, 8 months ago #2798

  • Duur
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Posts: 336
  • Karma: -2
okés. Keress fel minket ingame.
Tisztelettel,
Duur

Guild Master

Head Leader of <The Shadow Alliance>.
The topic has been locked.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.14 seconds