Login
Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

  • Coffee Break  - just relax

    Coffee Break - just relax

    2015. szeptember 16. szerda, 04:52
  • Boldog Új Évet! 2015

    Boldog Új Évet! 2015

    2014. december 31. szerda, 12:53
  • Tagfelvétel

    Tagfelvétel

    2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Lamor Fury Warrior
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Lamor Fury Warrior

Lamor Fury Warrior 9 years, 8 months ago #2791

  • TGF
Karakternév: Lamor
Karakter kaszt: Warrior
Main talent: Fury
Armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel): -
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel):Prot
Szakmák: Full BS+Mining
GearScore érték:4900

Rendelkezel megfelelő anyagi lehetőségekkel, valamint fordítasz rá megfelelő és elegendő figyelmet arra, hogy geared és felszerelésed mindig maximálisan enchantolva / gemelve legyen? (akkor is ha később lecseréled az itemet.)?: Természetesen alap dolog a megfelelő encsák/kövek megléte és ezekre sajnálni a pénzt butaság lenne. Repus encsák megszerzése elsődleges cél lesz számomra a karim felhúzása után.

Mennyire értesz a karaktered main talentjéhez, illetve ismered a kaszt összes specifikus skill / talent működését?:Nem mondom azt, hogy mesteri szinten ismerem a kasztot de természetesen alap dolgokkal tisztában vagyok. ( skillek rotálása stb.)

Amennyiben tapasztaltabb tagok úgy látják, hajlandó vagy módosítani a talent pont elosztásodon, esetleg gear összeállításodon?:
*Ha netán az előbbi megtörténik, és úgy érzed hogy nincs igazuk, hogyan járnál el?: Ahogy említettem biztosan van még mit tanulnom. Szívesen veszem az okítást és nem csinálnék belőle problémát.

Mennyi ideje játszik az adott karaktertípussal? (NEM Played-time!! Hanem az adott kaszthoz (pl. warrior) való játéktapasztalat és hozzáértés.)
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, cserélt, lopott stb): Saját magam húztam fel ezt a karaktert. Még BC alatt kezdtem el játszani, kb. egy évvel wotlk előtt. Ha nem csal az emlékezetem


Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat - régebbi raidek is (Classic, BC content, Wotlk,)]: BC alatt minden bosst ütöttem. (természetesen KJ kivételével aki ugye nem volt bent ha jól emlékszem.) Wotlk alatt csak Naxxot ütöttem és egy pár gdkp csapattal voltam Ulduarban és ToCban.

Tisztában vagy-e a jelen content (Icc25HC / RS25HC) taktikákkal és bossfightokkal? Amennyiben nem, (esetleg új content jön) hajlandó vagy ezeknek utánanézni külön a raid előtt?: Természetesen utána tudok nézni a taktikáknak. Az angol nyelv nem akadály számomra.

Várható aktivitás (ráérsz-e hétköznap este 19:00 - 23:00 main raid időkben, főleg szerdán és csütörtökön, esetleg pénteken): Vizsgaidőszak alatt nem garantálom, hogy mindig gépnél tudok lenni de nyáron és szorgalmi időszakban nincs baj az időpontokkal.

Számíthatunk a jelenlétedre abban az esetben is, ha történetesen olyan bossokat ölünk amelyekből neked nincs szükséged lootra vagy tudod hogy esetlegesen nem te kapod?: Természetesen megyek amikor csak kell. Gyakorlat teszi a mestert Csak javíthatok a tudásomon ami nem csak nekem hanem a csapatnak is a hasznára válik

Hajlandó vagy türelmesen és pozitív hozzáállással résztvenni olyan fightokon amelyek éppen nehezen mennek, esetleg több wipe-ot igényelnek?: Megint csak azt tudom mondani, hogy ha szükség van rám akkor megyek. Az csak jó dolog ha úgy érzitek, hogy kellek a csapatba.

*Ha sok wipe van, hajlandó vagy annyiszor visszamenni és újrapróbálni amennyi szükséges ahhoz hogy lemenjen, még akkor is ha netán egy másik napon folytatjuk?: All day, all night. Csak a hangulat legyen jó



Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás (akadsz, laggolsz-e 25-ös raideken): 10mbit/s. intel i3 proci, nvidia 410m grafik kártya. Eddig nem volt probléma a teljesítménnyel.

Írjál le bármi olyan technikai problémát ami nagyobb gyakorisággal fordul elő nálad egy 25-ös raiden (pl.: netszakadások, spell effektek miatti FPS gondok, alacsony grafikai beállítások miatt "láthatatlan" boss spellek, gép akadás stb..): Eddig nem ütköztem ilyen problémákba.

Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Guildnév alapján és a mindenható gugli segítségével kerestem rá guildek honlapjára és ti voltatok szimpatikusak számomra

A csatlakozási szándék motivációja: Szeretnék egy jó csapat tagja lenni ahol a sikeres raidelés sem utolsó szempont.

A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Egy tanulásra és fejlődésre képes értelmes taggal bővülne a guild.

A jelentkezőnek milyen elvárásai lennének a guilddel szemben?: Egy korrekt társaság megléte ahol díjazzák az erőfeszítéseimet.

Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): Legtöbb időt az Enrage nevű guildben töltöttem. Előttük több kisebb nagyobb guildben voltam ahol sose sikerült egyről a kettőre jutni. Az Enrageből azért léptem ki mert a GM előnyben részesítette haverjait velem szemben. Ezt csak tetőzte a tény, hogy az illető sokkal rosszabb gearben volt nálam nevetséges gemeléssel. (ap és stamina gem fury warrin) -.- Így kb. egy hónap után ráuntam, hogy leszart pedig soha egy rossz szava nem lehetett rám. Így kiléptem majd nemsokkal ezután a WoWozással is felhagytam. (Elegem lett abból, hogy sosem sikerült egy értelmes guildet kifognom) Kb. egy hónapja kezdtem el megint aktívan játszani miután az új kieg bevezetésének a híre a fülembe jutott. Úgyhogy a Wotlk content sajnos eléggé kiesett számomra. Csak Naxxot láttam végig.

Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): Ahogy említettem BC alatt kezdtem el játszani és nemrég lettem újra aktív.
PvP vs. PvE (+vélemény)? PvE4Life PvP-t gyűlölöm. Próbáltam arénázni de a bujkálás/textúra bugok kihasználása csak undorodással töltöttek el. (Sok értelme van ennek az egésznek ha nem a skill dönt hanem, hogy ki trükközik gerinctelenebbül...) Bg meg sztem egy vicc. (Csodálatos mikor egyszerre negyvenen ugranak neked) Úgyhogy pvp-t inkább csak a mountokért űztem egy rövid ideig.

Gear vs. Társaság (+vélemény)? Arany középút. Legyen mindkettőre fordítva idő

*Gear vs. Progress (ha minden lehetőséged meg van rá hogy elvigyél egy itemet ami számodra minimálisan jelent többletet, viszont a raid / guild többet nyerne vele ha egy másik player vinné mert számára ez nagyobb érték és teljesítménynövekedést jelentene hogyan járnál el?): Nem látom akadályát annak, hogy ne más kapja meg ha neki több haszonnal jár.

WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: Míg minden bosst bekötözött szemmel is képesek leszünk leütni Aztán meg jöhet a panda invázió

Feltüntetésre kívánt Alt karakterek (amennyiben van): Alas Balance/Resto dudu. Kisebb mértékben játszottam mindkét talental. Ha kell jövök duduval is de Warrimat tekintem fő karimnak és ha van rá mód főleg vele szeretnék raidelni.

Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)? Magam húztam. 4k GS. Nagyon alap szinten ismerem mindkét talentot.


------Személyes adatok-------

Életkor:22
Neved(becenév v. keresztnév): Béci
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír (hobbi, sport)? Néha biciklizem valamint barátnőmmel töltöm az időmet Szóval ha nem vele vagyok akkor kockulás során kapcsolódom ki.


------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----

Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont): Semmi bajom velük. Mindenki annyit kockul amennyit szeretne. Ezért lenézni mást butaság lenne.

Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg? Hck is jöhetnek minden mennyiségben Ahogy említettem gyakorolni mindig hasznos és ezt hckban is meglehet tenni. Próbálgatok tankolni is és ehhez kiváló terepet biztosítanak a hck. Továbbá reménykedem, hogy valóban heroic szintűek lesznek azok a hc insták amik most bekerülnek és nem a nerfelt verziót kapjuk. (Mert ugye eredetin kezdetben szívatósak voltak a hck majd később nerfelve lettek mert siránkozott a sok félkegyelmű....)

RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...: Én szeretek időt fordítani mindkettőre. Természetesen a valós élet a fontosabb de nem szeretném a játékot sem elhanyagolni.

Egyéb megjegyezés: Epekedve várom a véleményeteket
The topic has been locked.

Re: Lamor Fury Warrior 9 years, 8 months ago #2792

  • Duur
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Posts: 336
  • Karma: -2
Pompás. Keress fel minket ingame
Tisztelettel,
Duur

Guild Master

Head Leader of <The Shadow Alliance>.
The topic has been locked.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.18 seconds