Login
Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

  • Coffee Break  - just relax

    Coffee Break - just relax

    2015. szeptember 16. szerda, 04:52
  • Boldog Új Évet! 2015

    Boldog Új Évet! 2015

    2014. december 31. szerda, 12:53
  • Tagfelvétel

    Tagfelvétel

    2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Jelentkezés - Lvl 80 Night elf hunter (MM)
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Jelentkezés - Lvl 80 Night elf hunter (MM)

Jelentkezés - Lvl 80 Night elf hunter (MM) 9 years, 10 months ago #2783

  • Rengarstream
Karakternév: Rengarstream
Karakter kaszt: Hunter
Main talent: Marksmanship
Armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel): Az armory fejlesztés alatt áll!
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): BM
Szakmák: Skinning,LW
GearScore érték: 3036

Rendelkezel megfelelő anyagi lehetőségekkel, valamint fordítasz rá megfelelő és elegendő figyelmet arra, hogy geared és felszerelésed mindig maximálisan enchantolva / gemelve legyen? (akkor is ha később lecseréled az itemet.)?: Amennyiben rendelkezek elég goldal,természetesen igen.

Mennyire értesz a karaktered main talentjéhez, illetve ismered a kaszt összes specifikus skill / talent működését?: 4 év pve tapasztalat után,úgy gondolom eléggé értek hozzá hogy eltudjam látni a feladataim raiden!

Amennyiben tapasztaltabb tagok úgy látják, hajlandó vagy módosítani a talent pont elosztásodon, esetleg gear összeállításodon?: Ha alá tudja támasztani természetesen igen.

*Ha netán az előbbi megtörténik, és úgy érzed hogy nincs igazuk, hogyan járnál el?: A tanácsot adó illetővel megbeszélném a tapasztalataim,és közös megegyezés alapján,eldöntjük hogy lenne a legjobb.

Mennyi ideje játszik az adott karaktertípusssal? (NEM Played-time!! Hanem az adott kaszthoz (pl. warrior) való játéktapasztalat és hozzáértés.): 1 év
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, cserélt, lopott stb): Én húztam fel!


Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat - régebbi raidek is (Classic, BC content, Wotlk,)]: Wotlk kiegészítő eleje óta játszom (Naxx konentől kezdve). Minden bent lévő 80-as insta boss-ait ütöttem normal/hc módban (kivéve lk 25 hc)

Tisztában vagy-e a jelen content (Icc25HC / RS25HC) taktikákkal és bossfightokkal? Amennyiben nem, (esetleg új content jön) hajlandó vagy ezeknek utánanézni külön a raid előtt?: Természetesen igen

Várható aktivitás (ráérsz-e hétköznap este 19:00 - 23:00 main raid időkben, főleg szerdán és csütörtökön, esetleg pénteken): Igen

Számíthatunk a jelenlétedre abban az esetben is, ha történetesen olyan bossokat ölünk amelyekből neked nincs szükséged lootra vagy tudod hogy esetlegesen nem te kapod?: Igen

Hajlandó vagy türelmesen és pozitív hozzáállással résztvenni olyan fightokon amelyek éppen nehezen mennek, esetleg több wipe-ot igényelnek?: Igen,nekem erről az a véleményem,hogy ha már azt elérjük hogy 1 ember ne kövesse el 2x ugyan azt a hibát és tanulnak a többiek is belőle akkor már megérte wipe-olni

*Ha sok wipe van, hajlandó vagy annyiszor visszamenni és újrapróbálni amennyi szükséges ahhoz hogy lemenjen, még akkor is ha netán egy másik napon folytatjuk?: Természetesen igen



Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás (akadsz, laggolsz-e 25-ös raideken): Semmi ilyesmi,nem laggolok/nem szakadok

Írjál le bármi olyan technikai probklémát ami nagyobb gyakorisággal fordul elő nálad egy 25-ös raiden (pl.: netszakadások, spell effektek miatti FPS gondok, alacsony grafikai beállítások miatt "láthatatlan" boss spellek, gép akadás stb..): Nincs ilyen problémám

Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Trade channelen való hírdetés

A csatlakozási szándék motivációja: Eddig solo játékos voltam,de így nagyon korlátozottan lehet cselekedni főleg Cataclysmában,és eredményt akarok elérni a taurin PVE terén,ami csak guildel lehetséges. Az eddig olvasottak alapján ez egy igényes guild,igényes tagokkal.

A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Olyan játékos vagyok aki mindig tudja úgy alakítani a napját,hogy a raiden részt tudjak venni.Emellett raiden fegyelmezetten viselkedek,csak akkor beszélek ha a raid vagy a boss fight szempontjából fontos információról van szó. 4 éves Pve tapasztalattal rendelkezem.

A jelentkezőnek milyen elvárásai lennének a guilddel szemben?: Ami számomra fontos hogy a boss fight közben,lehetőleg csak a raid leader,vagy a harc irányátására kijelölt személy beszéljen.Ennek az az oka ha más is beszél lényegtelen információt közölve (mi történt a való világban,barátok közt-ben,Seherezádéban..stb stb) Akkor lehet hogy a raid lemarad a fontos információról vagy elvonja a figyelmét és ez a raid halálát is okozhatja. Más nincs.

Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): Server: wod,tauri
Guild tagság: Order of faith (Akkori név: Thomasmagnum, rang: Officer)
Távozás oka: Felbomlott.

Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): 4 éve játszom ezzel a játékkal.
PvP vs. PvE (+vélemény)? Számomra a Pve az elsődleges,meg akarok tanulni pvp-zni is,de az még odébb van.

Gear vs. Társaság (+vélemény)? Természetesen fontos a gear,hogy fejlődődjön a karakter,ez a játék célja.Viszont ez csak úgy lehetséges ha olyan emberekkel játszik együtt az illető akikkel jól kijön,és élvezhető velük a játék,így a guild elérheti hogy az illető náluk kamatoztathassa a megszerzett itemeket,és ne az legyen az első dolga hogy elér X Gs-t és elmegy más klánt keresni.

*Gear vs. Progress (ha minden lehetőséged meg van rá hogy elvigyél egy itemet ami számodra minimálisan jelent többletet, viszont a raid / guild többet nyerne vele ha egy másik player vinné mert számára ez nagyobb érték és teljesítménynövekedést jelentene hogyan járnál el?): Sajnos nekem erről rossz tapasztalataim vannak,nem egyszer előfordúlt már hogy átengedtem egy itemet és nem sokkal utána leavelt is az illető,így nem mindig éri meg.. (Tudom hogy minden jelentkezőtől az az elvárás hogy azt írja hogy ő átengedné,de nekem ez a véleményem/tapasztalatom)

WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: A célom hogy jelentős eredményt érjek el pve terén a játékban.

Feltüntetésre kívánt Alt karakterek (amennyiben van): Nem rendelkezem alt karakterrel.
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)? -


------Személyes adatok-------

Életkor:22
Neved(becenév v. keresztnév): Tamás,Thomasmagnum,Rengar
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír (hobbi, sport)? Síelés,úszás,illetve kutyákkal foglalkozok.
The topic has been locked.

Re: Jelentkezés - Lvl 80 Night elf hunter (MM) 9 years, 10 months ago #2786

  • Duur
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Posts: 336
  • Karma: -2
rendben, majd keresd fel az egyik illetékest ingame. thx.
Tisztelettel,
Duur

Guild Master

Head Leader of <The Shadow Alliance>.
The topic has been locked.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.13 seconds