Login
Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

  • Coffee Break  - just relax

    Coffee Break - just relax

    2015. szeptember 16. szerda, 04:52
  • Boldog Új Évet! 2015

    Boldog Új Évet! 2015

    2014. december 31. szerda, 12:53
  • Tagfelvétel

    Tagfelvétel

    2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome, Guest
Username Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: TGF

TGF 9 years, 10 months ago #2771

  • Dëmo
Karakternév: Dëmo

Karakter kaszt: Warlock

Main talent: Demonology

Armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel): wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=D%C3%ABmo

Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): Egyenlőre nem rendelkezem off talentel, de ha a setup megköveteli bármikor át tudok talenteli...

Szakmák: Jewelcrafting/Mining (450/450)

GearScore érték: 5878


Rendelkezel megfelelő anyagi lehetőségekkel, valamint fordítasz rá megfelelő és elegendő figyelmet arra, hogy geared és felszerelésed mindig maximálisan enchantolva / gemelve legyen? (akkor is ha később lecseréled az itemet.)?: Persze. Megpróbálom mindig a contenhez illően a legjobban gearelni (megfelelően elosztani a statot), illetve a leg optimálisabb gemeket, és enchantokat használni!

Mennyire értesz a karaktered main talentjéhez, illetve ismered a kaszt összes specifikus skill / talent működését?: Véleményem szerint elég jól értek hozzá. (mert nem is egy nehéz kaszt, de ez nézőpont kérdése:)

Amennyiben tapasztaltabb tagok úgy látják, hajlandó vagy módosítani a talent pont elosztásodon, esetleg gear összeállításodon?: Örömmel meghallgatom a tanácsaikat, véleményüket, és ha egyetértek velük módosítok a hibán.

*Ha netán az előbbi megtörténik, és úgy érzed hogy nincs igazuk, hogyan járnál el?: Értelmesen, higgadtan kifejteném az én véleményemet, és hogy ők talán miért gondolják, tudják rosszul.

Mennyi ideje játszik az adott karaktertípusssal? Tavaly nyár óta játszom rendszeresen warlockkal, de 2007-2008 óta szinte már mindegyik class-t volt lehetőségem kipróbálni.

A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, cserélt, lopott stb): Én húztam fel saját magam:)



Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat - régebbi raidek is (Classic, BC content, Wotlk,)]: WoTLK taxok mennek végig, és mivel hogy pre-BC, BC volt a kedvenc expansionom, ott is kívülről fújom az egészet:)

Tisztában vagy-e a jelen content (Icc25HC / RS25HC) taktikákkal és bossfightokkal? Amennyiben nem, (esetleg új content jön) hajlandó vagy ezeknek utánanézni külön a raid előtt?: A jelenlegi content taktikáival (WoTLK) teljesen tisztában vagyok, de mivel már régen Cataclysm-eztem, oda már nem árt utána olvasni, de amint bejött az új content, egyből tanulmányozom őket:)

Várható aktivitás (ráérsz-e hétköznap este 19:00 - 23:00 main raid időkben, főleg szerdán és csütörtökön, esetleg pénteken): Persze rá érek. Esetleg ha valami közbe jönne, előre jelzem egy officernek!

Számíthatunk a jelenlétedre abban az esetben is, ha történetesen olyan bossokat ölünk amelyekből neked nincs szükséged lootra vagy tudod hogy esetlegesen nem te kapod?: Egyértelműen. Én a játék, és a közösség miatt játszom, nem csak magam miatt.

Hajlandó vagy türelmesen és pozitív hozzáállással résztvenni olyan fightokon amelyek éppen nehezen mennek, esetleg több wipe-ot igényelnek?: Igen, hajlandó vagyok. Méghozzá én is ezt a felfogást részesítem előnyben! /Never Give Up/

*Ha sok wipe van, hajlandó vagy annyiszor visszamenni és újrapróbálni amennyi szükséges ahhoz hogy lemenjen, még akkor is ha netán egy másik napon folytatjuk?: Igen, hajlandó vagyok. Nem célom cserben hagyni, hátráltatni a többi embert ez miatt. Én addig kitartok, amíg a többiek is, legyen az több óra!




Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás (akadsz, laggolsz-e 25-ös raideken): Internettel nincs gond, megbízható, stabil, eddig még nem sűrűn tapasztaltam net kimaradást. Szerintem a számítógépem sem a legrosszabb, (Intel Core i5-3570k, 8 GB RAM, AMD Radeon R9 280X 3GB) tehát mindig meg van a 180-200 FPS!

Írjál le bármi olyan technikai probklémát ami nagyobb gyakorisággal fordul elő nálad egy 25-ös raiden (pl.: netszakadások, spell effektek miatti FPS gondok, alacsony grafikai beállítások miatt "láthatatlan" boss spellek, gép akadás stb..): Még nem tapasztaltam semmilyen hibát.


Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: A játékon belüli emberektől.

A csatlakozási szándék motivációja: Véleményem szerint egy jó, megbízható, kitartó, és összetartó a közösség.

A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Véleményem szerint értelmes, csapat játékos vagyok, ezzel támogatnám a guildet, és tagjait.

A jelentkezőnek milyen elvárásai lennének a guilddel szemben?: Számomra fontos a jó közösség, és hogy jól érezzük magunkat, emellett nem hátrány a pörgős, wipe mentes raid sem. (TS-en poénkodás,hülyülés, értelem szerűen nem boss fight közben:D)

Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): Régen sokat játszottam Ragnaroson, de aztán áttértem WoD-ra, majd a retardokat megunva, tavaly Taurira jöttem:). Egyéb kisebb guildok tagjai voltam még csak. Az inaktív játékosok miatt távoztam belőlük.


Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): Igazábol én egy nagy Blizzard fanatikus vagyok. Mind ez 2002-2003 -ban kezdődött, mikor még csak tesómat néztem, ahogyan játszik a Warcraft III-mal, aztán én is beleraktam 1500-1600 órát. Taurira 2007-2008 -ban jöttem át. Emellett játszottam még a Warcraft II, Starcraft-Starcraft II, Diablo II-III, Hearthstone, és a WoW összes kiegészítőjével is.

PvP vs. PvE (+vélemény)? Régen sokat PvP-ztem, de személy szerint nekem a PvE jobban tetszik.

Gear vs. Társaság (+vélemény)? Én erre azt mondom, hogy Társaság + skill + alapvető gear = győzelem:D. Sokat kellet tapasztalnom az utóbbi időben, hogy NEM csak a gear számít. Sokat wipeoltunk ICC-n a 6,4-6,5 -ösök miatt. Szerintem ez a sok karakter kereskedelem miatt van, de erröl még sokat tudnék beszélni...

*Gear vs. Progress (ha minden lehetőséged meg van rá hogy elvigyél egy itemet ami számodra minimálisan jelent többletet, viszont a
raid / guild többet nyerne vele ha egy másik player vinné mert számára ez nagyobb érték és teljesítménynövekedést jelentene hogyan
járnál el?): Számomra a játékélmény, közösség, és a tagok jelentik a legtöbbet, a gear nálam sokadlagos... Még akkor is oda adnám neki, ha nekem is ugyan annyira szükségem lenne rá, mint neki.

WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: Elég régótam WoW-ozom, eleinte csak a játék miatt, de az idő múltával, rá kellet jönnöm, a jó közösség is ugyan annyira számít, mint a játék. Amíg tehetem, addig kitartok, és játszok:)


Feltüntetésre kívánt Alt karakterek (amennyiben van): Nincs alt karakterem.

Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)? Ahogy előbb említettem, nincs alt karakterem:)



------Személyes adatok-------


Életkor: 16

Neved(becenév v. keresztnév): Bálint

WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír (hobbi, sport)? Sokat járunk ki biciklizni, szórakozni a haverokkal, emellett nagyon szeretem az autókat, még ezzel foglalkozom...



------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----


Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont): Szerintem ebben semmi hátrány nincs, nem mindenki ér rá 6-7 órákat játszani naponta a tanulás, munka mellett...

Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg? Ez is a játék része, rendszeresen járok különböző kisebb instákba. Nagyon szeretem a régi instákat is, felidézni a régi szép időket:)

RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...: A való élet egyértelműen az elsődleges, utána jön csak a játék, de az sem elhanyagolható:D. (gondolok az élettelen kockákra:D)


Egyéb megjegyezés: Elolvastam, és elfogadom a szabályzatot!
The topic has been locked.

Re: TGF 9 years, 10 months ago #2772

  • Duur
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Posts: 336
  • Karma: -2
na, nagyon jó szépen felépített s átlátható TGF.
Keress fel minket ingame!
Tisztelettel,
Duur

Guild Master

Head Leader of <The Shadow Alliance>.
The topic has been locked.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.27 seconds