Karakternév:Denen
Karakter kaszt:Druid
Main talent:resto
Armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel):
wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Denen
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel):balance ( resto gearben 5k dps 1 targetra)
Szakmák:LW Skining full
GearScore érték:5470 ( low weapon miatt)
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, lopott stb):vettem de rebornon magam geareltem
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat - régebbi raid is (Classic, BC content, Wotlk eleji)]:Wotlk óta foglalkozom komolyan raidekkel
Várható aktivitás (hétköznap mettől meddig érsz rá általában):15 től mindig
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: nem értek hozzá de netem 15 Mbit es a gépem pedig nem akad nem fagy le hibátlanul gamelek sosem fagyok ki
A csatlakozási szándék motivációja: raidelés jó társaságban
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: lenne 1 skilles resto druidátok
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): Tauri Battle , Reborn , Tauri, Arena- Tournament
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja):BC közepe óta wowozok ha unatkozom CoD ozok
PvP vs. PvE (+vélemény)? rebornon rank 7 2v2, Mind 2 őt egyaránt szeretem
Gear vs. Társaság (+vélemény)? 50-50 % mind 2 szükséges
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?:amíg játszom élvezem
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek(ajánlott!): még nincs majd lesz 1 ret pala
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)? venni fogom
------Személyes adatok-------
Életkor:16 május 16. án 17
Neved(becenév v. keresztnév):WoW os nevet használom ts en de egyébként Ákos
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír? Kondi , Nyáron bulizás ,