- Hiba
-
- Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome,
Guest
|
|
TOPIC: NE Rogue
NE Rogue 10 years, 9 months ago #2768
|
Karakternév: Cihopata
Karakter kaszt: Rogue Main talent: Assassination Armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel): Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): Combat Szakmák: Tailoring/Jewelcrafting GearScore érték: 6355 Rendelkezel megfelelő anyagi lehetőségekkel, valamint fordítasz rá megfelelő és elegendő figyelmet arra, hogy geared és felszerelésed mindig maximálisan enchantolva / gemelve legyen? (akkor is ha később lecseréled az itemet.)?: Természetesen, úgy gondolom, hogy ez alap dolog. Mennyire értesz a karaktered main talentjéhez, illetve ismered a kaszt összes specifikus skill / talent működését?: Teljes mértékben tisztában vagyok a karakterem minden skilljével és talentpontjával. Amennyiben tapasztaltabb tagok úgy látják, hajlandó vagy módosítani a talent pont elosztásodon, esetleg gear összeállításodon?: Igen, hajlandó lennék. *Ha netán az előbbi megtörténik, és úgy érzed hogy nincs igazuk, hogyan járnál el?: Kultúrált módon próbálnám a saját igazamat bebizonyítani. Mennyi ideje játszik az adott karaktertípusssal? (NEM Played-time!! Hanem az adott kaszthoz (pl. warrior) való játéktapasztalat és hozzáértés.): Körülbelül 2 éve A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, cserélt, lopott stb): Önerőből felhúzott karakter Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat - régebbi raidek is (Classic, BC content, Wotlk,)]: ICC contentbe csöppentem bele amikor kezdtem, így a legnagyobb tapasztalatom ott szereztem, azonban ICC melett amikor van rá alkalom szívesen járok Ulduarba vagy épp Naxxba, de a BC raideket is próbálom hetente végigütni. Egyedül a classic részben vannak hiányosságaim. Tisztában vagy-e a jelen content (Icc25HC / RS25HC) taktikákkal és bossfightokkal? Amennyiben nem, (esetleg új content jön) hajlandó vagy ezeknek utánanézni külön a raid előtt?: Nyilvánvalóan, hiszen másképpen nem tudnám a szerepem teljes mértékben betölteni egy raiden. Várható aktivitás (ráérsz-e hétköznap este 19:00 - 23:00 main raid időkben, főleg szerdán és csütörtökön, esetleg pénteken): Számomra ez tökéletes időpont. Számíthatunk a jelenlétedre abban az esetben is, ha történetesen olyan bossokat ölünk amelyekből neked nincs szükséged lootra vagy tudod hogy esetlegesen nem te kapod?: Igen, szeretek másoknak segíteni, ahogy csak tudok. Hajlandó vagy türelmesen és pozitív hozzáállással résztvenni olyan fightokon amelyek éppen nehezen mennek, esetleg több wipe-ot igényelnek?: Rendkívüli türelemmel rendelkezem, tehát abszolút. *Ha sok wipe van, hajlandó vagy annyiszor visszamenni és újrapróbálni amennyi szükséges ahhoz hogy lemenjen, még akkor is ha netán egy másik napon folytatjuk?: Igen. Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás (akadsz, laggolsz-e 25-ös raideken): 10 megás T-Home ADSL, Intel Dual Core 2,2GHz, GForce 9400 GT 512Mb RAM, 2 GRAM, Asus P5B. Laggolást nem szoktam tapasztalni, maximum rossz időjárási körülmények között szokott néha 1x-2x rövid időre megszakadni az internet. Írjál le bármi olyan technikai probklémát ami nagyobb gyakorisággal fordul elő nálad egy 25-ös raiden (pl.: netszakadások, spell effektek miatti FPS gondok, alacsony grafikai beállítások miatt "láthatatlan" boss spellek, gép akadás stb..): Ilyen gondokat nem szoktam tapasztalni. Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Stormwind City - hirdetés ![]() A csatlakozási szándék motivációja: Szeretnék egy olyan guild tagja lenni ahol jól érzem magam, s ezáltal a maximumot tudom kihozni magamból A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: A jelentkezőnek milyen elvárásai lennének a guilddel szemben?: Jó társaság, esetlegesen megértőképesség Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): BC contentben játszottam az ElitCPU-n kb. 1 évet, 2 éve pedig a Turi-n játszom. + guild tagja voltam eddig, s távozásom oka mindig a feloszlás volt. Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): Mindent összevetve 3 év WoW-os tapasztalatom van. Nézőpontom már szerintem sokszor hallottátok: ez csak egy játék. Azonban én ezt annyival egészíteném ki, hogy egy olyan játék, amiben nem szabad elfelejtenünk, hogy emberekkel játszunk, ez által a viselkedés szerintem ugyanolyan fontos mint a való életben, illetve egy bizonyos célt itt is ki kell tűznünk magunk elé. PvP vs. PvE (+vélemény)? PvE, PvP majhogynem analfabéta vagyok még ![]() Gear vs. Társaság (+vélemény)? Nyilván mindenki célja a legjobb gear de ugyanolyan fontos a társaság is (ha nem fontosabb), mert nem mindegy, hogy az ember milyen környezetben játszik (tapasztalat). *Gear vs. Progress (ha minden lehetőséged meg van rá hogy elvigyél egy itemet ami számodra minimálisan jelent többletet, viszont a raid / guild többet nyerne vele ha egy másik player vinné mert számára ez nagyobb érték és teljesítménynövekedést jelentene hogyan járnál el?): Már említettem, hogy türelmes vagyok, szóval számomra ez evidens ![]() WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: Szerintem a karaktereim apáról fiúra fognak szállni ![]() Feltüntetésre kívánt Alt karakterek (amennyiben van): van egy demo/affli lockom Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)? szintén én vagyok az apja, 6.1k+ GS. Közel sem értek annyit hozzá mint a rugóhoz de 10k dps álatlában mindig megvan ICCben. Legfőképpen pvpzni szeretek vele. ------Személyes adatok------- Életkor:23 Neved(becenév v. keresztnév): Lali WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír (hobbi, sport)? Kimondott hobbim nincs, mindenből egy kicsi, polihisztor jelleggel bírok ![]() ------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:----- Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont): Mindenkinek megvan a saját álláspontja véleményem szerint, ha nekik az jó h nem játszanak akkor nekem is jó, de azért ne szapulják a másikat csak azért mert játszik... Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg? Egyáltalán nem, személy szerint nekem a BC-s insták/raidek sokkal jobban tetszenek. RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...: Sokat ülök gép előtt bár nem tartom kockának magam. Kisebb-nagyobb hullámvölgyekkel rendelkezem mikor mennyit ülök a gép előtt ![]() Egyéb megjegyezés: Remélem elnyertem tetszéseteket, várom a válaszotokat, addig is jó játékot mindenkinek. |
The topic has been locked.
|
Re: NE Rogue 10 years, 9 months ago #2769
|
Üdv,
Szép. Keress fel minket ingame! |
Tisztelettel,
Duur Guild Master Head Leader of <The Shadow Alliance>.
The topic has been locked.
|
|
Time to create page: 0.25 seconds