- Hiba
-
- Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome,
Guest
|
|
TOPIC: Tgf
Tgf 10 years, 10 months ago #2763
|
Karakternév: Phok
Karakter kaszt: Warrior Main talent, armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel): Fury, wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Phok Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): Prot lesz amint sikerül összefarmolni a geart ![]() Szakmák: Jc mining huzás alatt GearScore érték: 5152 Rendelkezel megfelelő anyagi lehetőségekkel, valamint fordítasz rá megfelelő és elegendő figyelmet arra, hogy geared és felszerelésed mindig maximálisan enchantolva / gemelve legyen? (akkor is ha később lecseréled az itemet.)?: Igen, megpróbálok mindig megfelelő goldot farmolni, hogy minden cuccot kitudja enchantolni illetve gemelni illetve más karakterekkel mindig farmolom az alapanyagot, ha olyan szakmám van, hogy ne kelljen többet költenem mint ami szükséges Mennyire értesz a karaktered main talentjéhez, illetve ismered a kaszt összes specifikus skill / talent működését?: warriorom nem sok volt bevallom öszintén de tudásomat amit tudok jól használok szoktam olvasgatni fórumokat guidokat és szívesen fogadom olyanok tanácsait akik tapasztaltabbak nálam Amennyiben tapasztaltabb tagok úgy látják, hajlandó vagy módosítani a talent pont elosztásodon, esetleg gear összeállításodon?: Természetesen igen mivel a jó tanéácsokat emg kell fogadni ![]() *Ha netán az előbbi megtörténik, és úgy érzed hogy nincs igazuk, hogyan járnál el?: normálisan, tisztelettudóan elmondanám, hogy szerintem ez emg ez így jobb ahogy van ezért és ezért a megfelelő indokok alapján Mennyi ideje játszik az adott karaktertípusssal? (NEM Played-time!! Hanem az adott kaszthoz (pl. warrior) való játéktapasztalat és hozzáértés.) hát szerintem 3-4 hónap amit warriorral töltöttem el A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, stb): saját magam húztam fel. Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat]: vanilla, Bc, wotlk bossok öltem igaz más karakterekkel cataclysm 4.0.6 content full firelandset pandaban ds elsö 4 boss Várható aktivitás: Minden nap Tisztában vagy-e a jelen content (Icc25HC / RS25HC) taktikákkal és bossfightokkal? Amennyiben nem, (esetleg új content jön) hajlandó vagy ezeknek utánanézni külön a raid előtt?: Igen, ismerem a taktikákat amit nem tudok pontosan annak útánajárok illetve tapasztaltabb tagokkal átbeszélem raidek elött Számíthatunk a jelenlétedre abban az esetben is, ha történetesen olyan bossokat ölünk amelyekből neked nincs szükséged lootra vagy tudod hogy esetlegesen nem te kapod?: Igen, nem vagyok egy lootkurva ^^ Hajlandó vagy türelmesen és pozitív hozzáállással részt venni olyan fightokon amelyek éppen nehezen mennek, esetleg több wipe-ot igényelnek?: Természetesen wipe nélkül nincs sikerélmény ![]() *Ha sok wipe van, hajlandó vagy annyiszor visszamenni és újrapróbálni amennyi szükséges ahhoz hogy lemenjen, még akkor is ha netán egy másik napon folytatjuk?: Igen, miért ne mennék? ![]() ![]() Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: 10mb/sec; Amd Athlon(tm) II. x4-641 Quad Core 2.8Ghz Processor 4Gb ram Írjál le bármi olyan technikai probklémát ami nagyobb gyakorisággal fordul elő nálad egy 25-ös raiden (pl.: netszakadások, spell effektek miatti FPS gondok, alacsony grafikai beállítások miatt "láthatatlan" boss spellek, gép akadás stb..): nincs ilyen ha gond van megpróbálom időben jelzni felétek és mielőbb orvosolni a problémát régi gépnél inkább elhagytam a Rgéi immortals klánt hordeból, és másik szerveren teszteltem másik contentet kicsiben azóta új gépem van és nem tapasztaltam problémát Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Punkymyca szólt nekem róla ![]() A csatlakozási szándék motivációja: Jókat hallottam Punky tól rólatok, hallotam, hogy jó a társaság és nincs leorditva annak a feje aki segítséget kér a taktikákban meg egyebekben ![]() A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel:Hát nyernétek velem egy olyan playert aki beismeri ha hibázik és törekszik arra, hogy minnél jobba tudja a taktikákat kasztokat és hasonlókat A jelentkezőnek milyen elvárásai lennének a guilddel szemben?: Ha a fele amit Punky mondott a klánról igaz nekem megfelel ![]() Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): Last man Standing itt keztdtem Vanilában ki szerver volt Immortals klán Sephiroth vezetésével távozás okamegszünt a szerver, Budapest wow szerver sötét középkor a wowos életem világában nem is emlékszem a klánokra bc nagy részét töltöttem el itt, Tauri- horde oldal holy paladin ulduar korszakig a Burning Legion klánban - Felhuztak mikor Class leaderként nem kezdhettem el a Valanyr kiszedését mert, hogy odaadták egy olyan Paladinnak aki fele anynit healelt mint én és 3 napja inveltem a klánba mert, hogy fejlödő képes volt ![]() Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): Aion, és oylan 9 éve Wowozom PvP vs. PvE (+vélemény)? Pve inkább de egy jó Pvp t nem vetek emg ha van rá társaság de elsö a raid ![]() Gear vs. Társaság (+vélemény)? Naná , hogy a társaság kisseb gearel nagyobb skillel több dpst lehet tolni mint nagy gearel skill nélkül *Gear vs. Progress (ha minden lehetőséged meg van rá hogy elvigyél egy itemet ami számodra minimálisan jelent többletet, viszont a raid / guild többet nyerne vele ha egy másik player vinné mert számára ez nagyobb érték és teljesítménynövekedést jelentene hogyan járnál el?): Átpasszolom emrt hát lényegében többet ér ha más is nagy dpst tol nem cska én ![]() WoWon belüli karrierjének célja(i).Hát egy ideig még biztos ha úgy döntenék abbahagyom vagy valami akkor időben szólók róla, hogy pótólni lehessen ha szükséges ![]() Feltüntetésre kívánt Alt karakterek: egyenlőre még nincs ![]() ----Személyes------ Életkor: 23 Neved(becenév v. keresztnév): Alex avagy Blood WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír? rendszergazda vagyok aki munkát keress ![]() ------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:----- Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont): Gondom nincs velük ha nem hátráltatják úgy a raideket folyamatosan, hogy jelzik, hogy lesznek és beesnek 1-2 órával később és emgkérdik beférnek e még Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg? nincs bajom velük a méret nem lényeg csak a társaság ![]() RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...: mivel eléggé sok a szabadidőm mostanság ezért sokat játszom hol wowwal hol Dota 2 vel de ts en folyamatosan fent vagyok de ha haverok egy bulit szerveznek azt 1-2-3 hétel korábban tudoj és jelzem a guild felé ![]() ![]() |
The topic has been locked.
|
Re: Tgf 10 years, 10 months ago #2764
|
Nincs kikötésem, gear meg majd szerezve lesz, és mostmár tényleg content vége van.
Keress fel minket ingame. thx. |
Tisztelettel,
Duur Guild Master Head Leader of <The Shadow Alliance>.
The topic has been locked.
|
|
Time to create page: 0.21 seconds