Karakternév: Dard
Karakter kaszt: Warrior
Main talent, armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel): Fury
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): Arms(pvp)
Szakmák: herba + inscription (450/450)
GearScore érték: 5526
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, stb): saját kezüleg alkotott
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat]: Woltk insták nagy része!Icc 10/25 Sindragosa,Professor,Lick kinget nem öltem még.
Várható aktivitás: Hétköznap általában minden nap,főleg esténként vagyok
Internetsebesség,10 mb internetem van
A csatlakozási szándék motivációja:Szeretnék egy jó guildhez tartozni az esti kikapcsolodás,lazítás és persze iinsták teljesítése:)
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja):Hát Bc eleje óta wow-ok!Más mmorp játékokat is kipróbáltam de ez volt csak a maradandó.
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?:Ezt előre nem tudom megmondani,amíg szórakoztat,kikapcsol,ellazít:),remélem minnél tovább.
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek(ajánlott!): KismaĐár-Night-elf Druid 5.3 resto gear.
----Személyes------
Életkor: 21
Neved(becenév v. keresztnév): Fazi
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír? Iskola,Szórakozás
------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----
Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont):
Hát mindenkinek a saját dolga mennyit játszik,amíg nem nehezítik meg az én dolgok nem zavarnak akadályoznak engem nem nagyon érdekel.Ha kell viszont szívesen segítek ha van időm.Mindenki elkezdi valahol!
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg?
Hát persze ha kell megyek napi 1 lenyomom általában,Achi miatt is szeretek oda járni,de szeretem ha a fő insták le vannak id-ve minden héten.
RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...: