Karakternév: Scherlokk
Karakter kaszt: Warlock
Main talent, armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel): Demonology
%20Tauri%20WoW%20Server&n=Scherlokk]Armory link
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): Affliction PvP
Szakmák: Tailoring+Enchanting 450/450
GearScore érték: 6048
Rendelkezel megfelelő anyagi lehetőségekkel, valamint fordítasz rá megfelelő és elegendő figyelmet arra, hogy geared és felszerelésed mindig maximálisan enchantolva / gemelve legyen? (akkor is ha később lecseréled az itemet.)?: Igen, mivel enchantos a karakterem ezért nagy figyelmet fordítok az új itemeken a megfelelő enchantok és gemek legyenek.
Mennyire értesz a karaktered main talentjéhez, illetve ismered a kaszt összes specifikus skill / talent működését?: Véleményem szerint a lehető legjobban ismerem a karakterem, de ha bárki bármilyen számomra új és hasznos dolgot tud mondani, akkor nyitott vagyok rá.
Amennyiben tapasztaltabb tagok úgy látják, hajlandó vagy módosítani a talent pont elosztásodon, esetleg gear összeállításodon?: Természetesen igen.
*Ha netán az előbbi megtörténik, és úgy érzed hogy nincs igazuk, hogyan járnál el?: Jelezném nekik, és megpróbálnám elmagyarázni, hogy az miért van úgy elosztva.
Mennyi ideje játszik az adott karaktertípusssal? (NEM Played-time!! Hanem az adott kaszthoz (pl. warrior) való játéktapasztalat és hozzáértés.) 1év
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, stb): Magam fejlődtem vele.
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat]: A jelenlegi contentben, egyedül Ulduarban vannak olyan bossok, amiket még nem öltem.
Várható aktivitás: Minden nap foglalkozok a karakteremmel, általában estefelé, a munkám miatt.
Tisztában vagy-e a jelen content (Icc25HC / RS25HC) taktikákkal és bossfightokkal? Amennyiben nem, (esetleg új content jön) hajlandó vagy ezeknek utánanézni külön a raid előtt?: A taxokat ismerem, egedül icc-ben Putri és LK hc az amit még nem ütöttem. Ha új content jön, akkor mindenképpen utánanézek az ottani taktikáknak.
Számíthatunk a jelenlétedre abban az esetben is, ha történetesen olyan bossokat ölünk amelyekből neked nincs szükséged lootra vagy tudod hogy esetlegesen nem te kapod?: Természetesen igen, számomra nem a loot, hanem a játékélmény a fontosabb.
Hajlandó vagy türelmesen és pozitív hozzáállással résztvenni olyan fightokon amelyek éppen nehezen mennek, esetleg több wipe-ot igényelnek?: Igen, mert ezzel segítem a raid érdekeit.
*Ha sok wipe van, hajlandó vagy annyiszor visszamenni és újrapróbálni amennyi szükséges ahhoz hogy lemenjen, még akkor is ha netán egy másik napon folytatjuk?: Igen
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: 60mb/sec Intel Core i3 2,4GHz, DDR3 RAM 4Gb, a videókártyám az viszont még integrált Intel HD Graphics 3000
Írjál le bármi olyan technikai probklémát ami nagyobb gyakorisággal fordul elő nálad egy 25-ös raiden (pl.: netszakadások, spell effektek miatti FPS gondok, alacsony grafikai beállítások miatt "láthatatlan" boss spellek, gép akadás stb..): Megfelelő hűtése van a gépemnek, ezért még ezzel a videókártyával is csak nagyon ritkán van az fps-sel gondom.
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: A játékben való tgf hirdetésből.
A csatlakozási szándék motivációja: Sok guildben megfordultam már, de egyiknek sem volt ilyen jól összerakott honlapja, ami számomra arra utal, hogy a vezetőség nagyon lelkiismeretes. Hallottam már rólatok jó dolgokat, és szeretnék egy aktívan raidelő csapathoz tartozni.
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Lenne egy a kasztjához értő, értelmes, pozitív kritikát elfogadó warlockotok.
A jelentkezőnek milyen elvárásai lennének a guilddel szemben?: Mivel, dolgozok és mellette tanulok, ezért nem minden raiden tudok ottleni, főleg vizsgaidőszakban, ezért szeretném, ha ezt a vezetőség megértené.
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): The outsiders - a guild sajnos feloszlott ezért távoztam onnan. Death eaters - nem volt korrekt a vezetőség, és kevés raid volt szervezve. Battle Rats - kevés volt a létszám. Csak taurin játszottam eddig.
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja) Hasonló játékkal még nem játszottam, 1,5 éve wow-zok, számomra kihívásokat rejt a játék, a karakterek ismerete, jó kikapcsolódás.
PvP vs. PvE (+vélemény)?: PvE, PvP-zni nem nagyon szoktam, csak a karakter értéke miatt gyűjtöm a pvp geart.
Gear vs. Társaság (+vélemény)?: Egyértelműen társaság, mert hiába van ctf karaktered, ha utálsz azokkal játszani akikkel egy guildben vagy.
*Gear vs. Progress (ha minden lehetőséged meg van rá hogy elvigyél egy itemet ami számodra minimálisan jelent többletet, viszont a raid / guild többet nyerne vele ha egy másik player vinné mert számára ez nagyobb érték és teljesítménynövekedést jelentene hogyan járnál el?): Átengedném, mert én is tapasztaltam már, hogy milyen az amikor olyan ember viszi el akinek nem ad annyi pluszt.
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: Erre nehéz megfelelő választ adni, de még egy pár évig biztos.
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek: Nincs
----Személyes------
Életkor: 23
Neved(becenév v. keresztnév): Zsolt
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír? Horgászok, és kispályás bajnokságban focizok.
A guild szabályzatot elolvastam, minden világos és érthető. Remélem a játékban együtt folytatjuk tovább.