- Hiba
-
- Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome,
Guest
|
|
TOPIC: TGF
TGF 10 years, 11 months ago #2728
|
Karakternév: Krissinho
Karakter kaszt: Paladin Main talent, armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel): Ret, wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Krissinho Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): Csakis retri pvp Szakmák: Blacksmithing + Engineering (450/450) GearScore érték: 6852 (SHM) Rendelkezel megfelelő anyagi lehetőségekkel, valamint fordítasz rá megfelelő és elegendő figyelmet arra, hogy geared és felszerelésed mindig maximálisan enchantolva / gemelve legyen? (akkor is ha később lecseréled az itemet.)?: Természetesen, ez elengedhetetlen ahhoz, hogy a maximum hozzam ki a karakteremből. Mennyire értesz a karaktered main talentjéhez, illetve ismered a kaszt összes specifikus skill / talent működését?: Ez egy nehéz kérdés számomra. Tudom, hogy ez egy elcsépelt téma, hogy a retpalához nem kell érteni, meg noskilled kaszt, de higyjétek el, én 7 éve űzöm ezt az ipart, és ismerem minden csínyját-bínyját. Lehet, hogy ez most nagyképűen hangzott, viszont azt is bevallom férfiasan, hogy a prothoz és a holy részéhez alapszinten értek, komolyabb feladatot nem mernék elvállalni ilyen téren, és nem is élvezem annyira. Nem tudom miért, de 7 éve CSAK RETRI vagyok, és egyszerűen nem tudom megunni, main karaktert sosem fogok váltani, és main talentet sem. Tehát ha egy vérbeli, rutinos, minden hájjal megkent retpalát kerestek, akkor rám lehet számítani. Amennyiben tapasztaltabb tagok úgy látják, hajlandó vagy módosítani a talent pont elosztásodon, esetleg gear összeállításodon?: Nem. *Ha netán az előbbi megtörténik, és úgy érzed hogy nincs igazuk, hogyan járnál el?: Nem fog megtörténni, a fentebb említett dolgok miatt. Mindenki jobban jár, ha retrizek ![]() Mennyi ideje játszik az adott karaktertípusssal? (NEM Played-time!! Hanem az adott kaszthoz (pl. warrior) való játéktapasztalat és hozzáértés.) 7 év (+2 egy haverok által csinált szerveren) A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, stb): Saját büszkeségem. Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat]: Full Vanilla, BC, és Wotlk ami a Taurin van, összes bosst öltem már, simába és hardba is, achik is megvannak, Cata és Pandoria tapasztalt egyáltalán nincs, mivel csak itt játszok a Tauri WoW Serveren, csak ezzel az egy karakterrel. Várható aktivitás: Június végéig nemigen lennék aktív, viszont fontosnak tartom, hogy addig is a klán része legyek (ha így döntötök),mivel addig beilleszkednék a társaságba. Nyártól már heti 2 raidet minimum tudok vállalni, és ez igaz az őszre is. Tisztában vagy-e a jelen content (Icc25HC / RS25HC) taktikákkal és bossfightokkal? Amennyiben nem, (esetleg új content jön) hajlandó vagy ezeknek utánanézni külön a raid előtt?: Tisztában vagyok mindennel igen. Számíthatunk a jelenlétedre abban az esetben is, ha történetesen olyan bossokat ölünk amelyekből neked nincs szükséged lootra vagy tudod hogy esetlegesen nem te kapod?: Természetesen, a klán az első. Hajlandó vagy türelmesen és pozitív hozzáállással résztvenni olyan fightokon amelyek éppen nehezen mennek, esetleg több wipe-ot igényelnek?: Ideig óráig igen, de ha mondjuk 10x wipeolunk egy bosson, akkor nyílván azt tartom helyesnek, ha ráhagyjuk, mert nem megy. Tehát erőlködni, időt elpazarolni nem szeretek, amikor azt látom hogy esély sincs, hogy lemenjen, de ha jó fightokban wipeolunk akkor alap dolog, hogy maradok. *Ha sok wipe van, hajlandó vagy annyiszor visszamenni és újrapróbálni amennyi szükséges ahhoz hogy lemenjen, még akkor is ha netán egy másik napon folytatjuk?: Ha azon a másik napon nincs más programom akkor igen, de ha már előre betervezek valamit, akkor megmondom őszintén hogy nem szívesen töltöm azt a napot is(!) wowozással, ha épp más programom volt, tehát azért a játék mellett maradjon meg az élet is. Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: Minden oké, bőven van FPS, és netsebesség is, a hardveres része is rendben van a gépemnek. Írjál le bármi olyan technikai probklémát ami nagyobb gyakorisággal fordul elő nálad egy 25-ös raiden (pl.: netszakadások, spell effektek miatti FPS gondok, alacsony grafikai beállítások miatt "láthatatlan" boss spellek, gép akadás stb..): Komolyabb probléma nincsen. Persze 25-ösön néha leveszem a grafikát, de ettől még ki tudom "kerülni" a bossok spelljeit. Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Régóta játszom, régen is jó guild volt a SA, most pedig láttam hogy TGF-et hirdettek Retpala számára is. A csatlakozási szándék motivációja: Guild kell, társaság, akikkel beszélgethetek, együtt játszhatok. A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Említettem már, hogy egy vérbeli retpalával bővülne a csapat, emellett rendkívül klánhű ember vagyok, én alapból tisztelek mindenkit, és ha ezt visszafelé is megkapom ,akkor "bármire" képes vagyok a közösségért. A jelentkezőnek milyen elvárásai lennének a guilddel szemben?: Elvárásom igazából nem sok van. Azért a content nagy része menjen le, de nem esek hasra ha most véletlenül nem megy le LK HC, ugyanis a loot része már régóta nem érdekel a játéknak. Én az achievementekért élek-halok, ezért azt különösen szeretem, ha van mondjuk guildes acsizós ulduar,toc, vagy bármi insta, amit közösen kell. De ha nincs, az sem probléma, megoldom pug-gal. Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): DautovaWoW - Egy haverok által csináltam szerver, itt tanultam meg az alapokat, már akkor megfogott a retpala kaszt. ![]() Tauri WoW Server - 2008 eleje óta itt játszom. Guildek: Horror Champions - A legfontosabb guild volt (és lesz) a pályafutásom során, ugyanis közel 4 évig a leadere voltam, BC contentben top3 guild voltunk alliba, nagyon jó társasággal, gondolom ez érthető, hogy a szívemhez nőtt az egykori klánom, de ennek az időszaknak már vége, lezártam. Ha valaki megnézi youtube-n a "Horror Champions Emlékfilm"-et, az tudja, átérezheti egy 10 perc erejéig mit is jelentett nekem/és a tagoknak a guild. Durability - Fél évig voltam utána ebben a klánban, nem tetszett a túl nagy szigor, valahogy a wowozás átment "kötelességbe", ezért összekaptam a vezetőséggel, és kirúgtak (amit azóta se bánok) The Unforgiven - Itt is fél évig voltam, véleményem szerint egy nagyon jó klán, csak a guild master nem jól választotta meg az officereit, akik a normális emberekkel kibabrálnak, a "paraszt őstulkokat" pedig preferálják. Mivel nem voltam hajlandó beállni az "őstulkok" közé, ezért szakadt meg a kapcsolat a klánnal. Legends Never Die - Szintén nagyon jó klán, itt majdnem egy évet lehúztam, teljesen jó volt minden, de visszamentek hordába, és révén, hogy én vérbeli allis vagyok, így nem mentem velük, bármennyire is fájt az eset. Túltettem magam rajta. Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): 7+2 éve wowozok. PvP vs. PvE (+vélemény)? Mindkettőt szeretem, talán 60-40%-ban a PvE felé hajlok, de a PvP-vel sincs bajom, sőt... Gear vs. Társaság (+vélemény)? Társaság, fentebb leírtam a véleményt ezzel kapcsolatban. *Gear vs. Progress (ha minden lehetőséged meg van rá hogy elvigyél egy itemet ami számodra minimálisan jelent többletet, viszont a raid / guild többet nyerne vele ha egy másik player vinné mert számára ez nagyobb érték és teljesítménynövekedést jelentene hogyan járnál el?): Átengedném, viszont akkor azt "kérem" a guild vezetéstől, hogy annyit várjanak el dpsben tőlem, amennyit a gearem is enged. De alapjáraton mondom, nem érdekel a gear, inkább az achievementek! WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: Krissinho halhatatlan! ![]() ![]() Feltüntetésre kívánt Alt karakterek: van pár altom, de egyik sem említésre méltó, csak azért játszom velük, hogy felhúzzam őket 80-ra, és kicsit megismerjem legalább a kasztok spelljeit, komoly raidekre egyikkel sem járok, nagyritkán ha elkap a hév, akkor egy-egy rhc-t megyek valamelyikkel, de ennyi, és ezen nem is kívánnék változtatni, egy karakterre, a paladinra fordítok minden időmet. Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)?: Saját kezűleg felhúzott mindegyik, gs-ük ilyen 4-5k között van mindegyiknek, tehát nagyon tesco, érteni alapszinten értek hozzájuk, mivel én húztam őket, de ennyi. ----Személyes------ Életkor: 21 Neved(becenév v. keresztnév): Kriss WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír? Focizom, és hétvégente bulizom. ------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:----- Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont): Semmi bajom velük. Vannak olyan időszakok amikor én is ilyen vagyok, de tisztában vagyok vele, ha "visszatérek", akkor újra bizonyítanom kell, és erre kész is vagyok. Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg? Van mikor rámjön , és elmegyek valami nosztalgiázós instába. RHC-t is akkor megyek, amikor kedvem van, régen lenyomtam mindig a "napi"-t, a frost miatt, de most már abból sem kell semmi, így ha kedvem van megyek párat, ha nem nem, de alapjáraton szeretem az 5 fősöket, cataclysmben biztos, hogy sokat fogok menni ilyeneket, főleg az elején. RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...: Természetesen Real Life. Emberek vagyunk. Vannak céljaim, ahogy mindenkinek, és ez a legfontosabb. De emellett, a szórakozásom egy részét(!) azzal töltöm, hogy WoW-ozok, akkor fontos nekem ,hogy egy jó társaságba tartozzak, és a játék ne "kötelezettségként" menjen, hanem azért, mert kedvem van játszani, és jól érzem magam ingame is. Harmadéves egyetemista vagyok, nyílván a legfontosabb célom most a diploma megszerzése, de ettől már nem sok választ el. Ha most levizsgázom a vizsgáimból, akkor a következő félévben egy tantárgyam lesz, szóval ezért is írtam fentebb, hogy június végéig hajtás van, onnantól meg jóval aktívabb leszek. Elolvastam a szabályzatot meg minden érthető számomra. Üdv, Kriss |
The topic has been locked.
|
Re: TGF 10 years, 11 months ago #2730
|
Szépen ki lett töltve, és jó őszinte. Elfogadva.
|
Tisztelettel,
Duur Guild Master Head Leader of <The Shadow Alliance>.
The topic has been locked.
|
|
Time to create page: 0.36 seconds