Login
Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

  • Coffee Break  - just relax

    Coffee Break - just relax

    2015. szeptember 16. szerda, 04:52
  • Boldog Új Évet! 2015

    Boldog Új Évet! 2015

    2014. december 31. szerda, 12:53
  • Tagfelvétel

    Tagfelvétel

    2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

hunter tagfelvételi kérvény
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: hunter tagfelvételi kérvény

hunter tagfelvételi kérvény 9 years, 12 months ago #2720

  • dwäter
Sziasztok, és köszönöm előre is a tagfelvételi kérelmem értékelését

Karakternév: Dwäter

Karakter kaszt: Hunter

Main talent, armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel): Marksmanship,
wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Dw%C3%A4ter

Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): -

Szakmák: Jewelcrafting 421 + Engineering 407


GearScore érték: 6.3+


Rendelkezel megfelelő anyagi lehetőségekkel, valamint fordítasz rá megfelelő és elegendő figyelmet arra, hogy geared és felszerelésed mindig maximálisan enchantolva / gemelve legyen? (akkor is ha később lecseréled az itemet.)?: Igen, kaptam némi pénzt ilyenekre is.

Mennyire értesz a karaktered main talentjéhez, illetve ismered a kaszt összes specifikus skill / talent működését?: Nem olyan régen ismerkedtem meg a játékkal, de állítólag ami alapok kellenek azt megtanította akitől a karaktert kaptam. De egy tapasztaltabb hunter ismerősnek hálás lennék, esetleg majd a jövőben finom, saját készítésű tiramisuval meghálálnám

Amennyiben tapasztaltabb tagok úgy látják, hajlandó vagy módosítani a talent pont elosztásodon, esetleg gear összeállításodon?: Egyértelműen igen, mint mondtam kezdő vagyok, így mindenféle segítséget elfogadok.

*Ha netán az előbbi megtörténik, és úgy érzed hogy nincs igazuk, hogyan járnál el?: Kezdőként azt hiszem nincs jogom megkérdőjelezni egy tapasztaltabb guildtagot.

Mennyi ideje játszik az adott karaktertípusssal? (NEM Played-time!! Hanem az adott kaszthoz (pl. warrior) való játéktapasztalat és hozzáértés.) Párszor instáztam vele, mikor még előző tulajdonosé volt, meg mostanában is mentem párat, hogy felelevenítsem a dolgokat, azt hiszem megbirkózom a dolgokkal.

A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, stb): exemtől kaptam még mikor együtt voltunk, és nem kérte azóta se vissza.



Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat]: főleg toc, icc és rs-t láttam mikor a Balázs játszott vele, én tocban és icc-ben voltam csak.

Várható aktivitás: Most érettségiztem, és mivel az írásbeliknek vége, így mostmár van bőven időm játszani is, azt hiszem ilyen tanulmányi év után megérdemlem :$

Tisztában vagy-e a jelen content (Icc25HC / RS25HC) taktikákkal és bossfightokkal? Amennyiben nem, (esetleg új content jön) hajlandó vagy ezeknek utánanézni külön a raid előtt?: Őszintén megmondom, nem vagyok tapasztalt játékos, de elméletben tudom a jelenlegi dolgokat, gyakorlatban még csak néhány alkalmam volt kipróbálni tudásomat, akkor nem okoztam túl nagy problémákat, bár nyilván jobban is lehetett volna.



Számíthatunk a jelenlétedre abban az esetben is, ha történetesen olyan bossokat ölünk amelyekből neked nincs szükséged lootra vagy tudod hogy esetlegesen nem te kapod?: Igen, mindenképpen. Minél többet játszok, annál többet tanulok.

Hajlandó vagy türelmesen és pozitív hozzáállással résztvenni olyan fightokon amelyek éppen nehezen mennek, esetleg több wipe-ot igényelnek?: Természetesen, ugyanaz mint az előző: több játék, több tapasztalat

*Ha sok wipe van, hajlandó vagy annyiszor visszamenni és újrapróbálni amennyi szükséges ahhoz hogy lemenjen, még akkor is ha netán egy másik napon folytatjuk?: Előzőek



Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: Elég jó gépem és internetem is van, legalábbis eddig se a wow-al, se más játékokkal nem volt problémám.
Írjál le bármi olyan technikai probklémát ami nagyobb gyakorisággal fordul elő nálad egy 25-ös raiden (pl.: netszakadások, spell effektek miatti FPS gondok, alacsony grafikai beállítások miatt "láthatatlan" boss spellek, gép akadás stb..): nem találkoztam még ilyennel



Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Blutonim (elnézést ha rosszul rémlik a neve, valami priest) hírdetését láttam meg először, majd feltűnt, hogy pár igen szépen összerakott Shadow Alliance tag tanyázik Ironforge-ban. Tetszettek úgy a karik is, meg nem tudom, olyan érzés volt, mintha együtt lennének akkor is, nem csak raiden. Bár hogy mi volt nem tudom, de nekem így tűnt

A csatlakozási szándék motivációja: nem igazán hallottam a guildetekről, csak amit itt a honlapon olvastam. Azt hiszem ha valahol, hát itt a társaság hajlandó lesz egy kezdőt is szárnyai alá venni.

A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Nem tudom, raid terén nem hiszem, hogy nagy segítség lennék, de gyorsan tanulok, így remélem ez hamar megváltozik, és ezzel meghálálhatom majd a sok törődést amit remélhetőleg kapni fogok Tőletek.

A jelentkezőnek milyen elvárásai lennének a guilddel szemben?: Csak annyi, hogy türelemmel álljanak hozzám, és ne haragudjanak ha elrontok valamit, én igyekszem. Illetve - bár ez nem elvárás, inkább kérés - egy mentort elfogadok a hunter terén :$

Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): nincs ilyen

Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): Hasonló játék nagyon nincs, én inkább a sims-et szeretem, még mindig sokat játszok azzal is, de talán a wow kicsit társaságibb játék.

PvP vs. PvE (+vélemény)? Nem igazán tudok pvp-zni, örülök ha a játék pve részét megtanulom.

Gear vs. Társaság (+vélemény)? Társaság egyértelműen, hisz ez egy játék, a karaktereknek nincs értéke, de az itt kialakult barátságoknak viszont lehet.

*Gear vs. Progress (ha minden lehetőséged meg van rá hogy elvigyél egy itemet ami számodra minimálisan jelent többletet, viszont a raid / guild többet nyerne vele ha egy másik player vinné mert számára ez nagyobb érték és teljesítménynövekedést jelentene hogyan járnál el?): Előző válaszomból azt hiszem kiderült, hogy nem érdekel a játék annyira, hogy ilyenen problémázzak. Ha a "lemondással" erősebb lesz a guild és az én kapcsolatom, akkor ragaszkodom is hozzá, hogy a másik vigye el az itemet.

WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: Ameddig a társaság olyan, addig én is wowozni fogok, legfeljebb majd jövőre egyetemi vizsgák miatt kicsit kevesebbet tudok játszani.

Feltüntetésre kívánt Alt karakterek: -

Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)?: -


----Személyes------


Életkor: 18

Neved(becenév v. keresztnév): Szilvia, de inkább csak Szilvi vagy Sly

WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír?
Elég sokat tanultam, hogy meglegyen a sikeres érettségim, mert nem egy egyszerű szakot választottam, és ez elvette a legtöbb szabadidőmet. Természetesen a barátaimmal való találkozásra mindig volt időm, de úgymond online nem nagyon játszottam, csak a sims-el.

------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----


Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont):

Ez csak egy játék, engem nem zavar, ha valaki ritkábban jön fel. De ha jófej embereket ismerek meg bennük, akkor majd teszek róla., hogy többet járjanak fel :$


Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg?

Nem ismerem az előző kiegészítők instáit, de szívesen megtanulnám azokat is.


RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...:

Az élet fontosabb, de a nézőpontom az, hogy egy online kialakult barátság is van annyira valós, mint a többi. Így a két dolgot én nem választanám el ennyire.


Elolvastam a szabályzatot meg minden érthető számomra Remélem mindent jól írtam.
The topic has been locked.

Re: hunter tagfelvételi kérvény 9 years, 12 months ago #2723

  • Classandra
  • OFFLINE
  • Senior Boarder
  • Posts: 63
  • Karma: 0
Köszi a tgf-et! Minden okés, in game keress fel!
"Being good just won't be good enough
I'll be the best or nothing at all"

Classandra

Raid Leader
The topic has been locked.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.16 seconds