Sziasztok!
Karakter nevem Carnige,
Lvl 80 Human warlock
Main talentom Afflication, Off talentom pedig Destruction
Armory:
wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Carnige
Szakma: Tailor, Jewelcrafting, +alt kari 430 Enchi
GS: 5169
- Karekteremet lehetőségeim szerint folyamatosan fejlesztem. Anyagi hátterem van, jelenleg 40k Goldom van + sms-ek ha szükséges bármi tuningra gemre, enchire stb...
- WOW-wal már akkor kezdtem el játszani mikor megjelent. Ott voltam az összes classic 40-es raideknél és aktívan részt vettem a szervezésében, lebonyolításában. Ergó nagy raides és csapat vezetői tapasztalatom van.
Őszintén szólva a Wotlk viszont kimaradt az életemből suli+meló miatt, de mostanában több szabadidőm van és kezdek vissza térni és egy LK kill nem maradhat ki :)A legújabb insták taktikjaival nem vagyok teljesen tisztába, de insták előtt hajlandó vagyok utána nézni minden taktiknak.
- Warlock jelenleg a kedvenc kasztom azon belül az afflication, minden spelljével és képességével tisztában vagyok.
- Hétköznapokon esténként raidekre ráérek, pláne ha a kalendárban előre meg van beszélve raid időpont.
- Jelenlétemre minden szempontban számíthattok, az olyan bossoknál is ahol nem vagyok loot érdekelt
- Netem elég zorall, lag problémáim nem lesznek
Csatlakozási szándék:
Mint ahogy azt fent is említettem, szeretném kiélvezni a wotlk boss fightok élményét még CATA előtt. Másrészről csapatba sokkal jobb a játék. Amit adhatok nektek az egy kedves dörmögő hang a TS szobában
------
Személyes adatok
becenév Csab
kor: 23
Szeretek sportolni Kondi, thaibox, kenuzás
Hétköznap dolgozom: webshopom van és ingatlanozási vállalkozásom