Login
Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

• Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

2015. szeptember 16. szerda, 04:52
  • Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

2014. december 31. szerda, 12:53
  • Tagfelvétel

Tagfelvétel

2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Manólány - TGF apply
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Manólány - TGF apply

Manólány - TGF apply 12 years, 5 months ago #269

• Manólány
Karakternév: Manólány
Karakter kaszt: Priest
Main talent: Shadow
Off talent: Discipline esetleg Holy
Armory link: wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=%5BHU...n=Man%C3%B3l%C3%A1ny
Szakmák: Herbalism (450) // Inscription (450)
GearScore érték: Shadow: 5870 Healer: 5600
A karakter eredete: "Saját kezűleg alkotott"
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat]: Gyakorlatilag az összes WoTLK content, de ezt a karin nemrég csináltam, mert most tértem vissza
Várható aktivitás: Hétköznap 19:30-00:00 Hétvége 21:00 környékétől
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: MS Windows 7 Ultimate 64bit, Intel Core 2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz, 2,0GB RAM, NVIDIA GeForce 9600 GT, 150Mbps-os szélessávú net (nem szakad meg nem akad:D)
A csatlakozási szándék motivációja: Mivel újrakezdtem a Taurin való játékot jelenleg nem vagyok bennt sehol, egy ICC10N-on hallottam a guildről miután rákérdeztem nincs-e valahová felvétel megkaptam ezt a címet, olvasgattam itt ezt azt és megtetszett, gondoltam rápróbálok
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Hát SH papot kerestek én meg pont az vagyok asszem ezen nincs mit magyarázni , mellesleg pedig egy healer papot is szerválhatnátok egy körből!
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): Silverwing: 2008-2009 <Deus ex Machimnia> azért léptem ki mert átmentem eredetizni
Ragnaros (EU): 2009-2012 <Fehér Fény Lovagjai> azért léptem ki mert nem voltam hajlandó tovább fizetni, inkább kétszer annyit motorozok
Tauri: 2012-napjainkig <nincsen:D>
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): 2008-tól papozok megjártam egyet s mást vele
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: Engem csak az érdekel hogy legyen egy hard-os mount amivel feszüljek meg egy faja title, meg hogy üssem a Heroic contentet Pályafutásom? Erre jelenleg nem tudok mit mondani
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek(ajánlott!): Ketiozka - Restoration Druida
Alt karakter eredete: fulltesco-ként vettem
Gear: 5200 restoration gear
Használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)?: Értek hozzá, mert mindig Resto druida altom volt, de ezzel a gearrel én Toc10 (N) kívül nem terveznék mást, de természetesen azon is fogok változtatni idővel
Na hát ennyi lett volna remélem meggyőztelek! Igaz nem tudom bizonyítani a tapasztalatomat mégis remélem van esélyem!
The topic has been locked.

Re: Manólány - TGF apply 12 years, 5 months ago #270

• Manólány
Manólány wrote:
Karakternév: Manólány
Karakter kaszt: Priest
Main talent: Shadow
Off talent: Discipline esetleg Holy
Armory link: wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=%5BHU...n=Man%C3%B3l%C3%A1ny
Szakmák: Herbalism (450) // Inscription (450)
GearScore érték: Shadow: 5870 Healer: 5600
A karakter eredete: "Saját kezűleg alkotott"
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat]: Gyakorlatilag az összes WoTLK content, de ezt a karin nemrég csináltam, mert most tértem vissza
Várható aktivitás: Hétköznap 19:30-00:00 Hétvége 21:00 környékétől
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: MS Windows 7 Ultimate 64bit, Intel Core 2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz, 2,0GB RAM, NVIDIA GeForce 9600 GT, 150Mbps-os szélessávú net (nem szakad meg nem akad:D)
A csatlakozási szándék motivációja: Mivel újrakezdtem a Taurin való játékot jelenleg nem vagyok bennt sehol, egy ICC10N-on hallottam a guildről miután rákérdeztem nincs-e valahová felvétel megkaptam ezt a címet, olvasgattam itt ezt azt és megtetszett, gondoltam rápróbálok
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Hát SH papot kerestek én meg pont az vagyok asszem ezen nincs mit magyarázni , mellesleg pedig egy healer papot is szerválhatnátok egy körből!
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): Silverwing: 2008-2009 <Deus ex Machimnia> azért léptem ki mert átmentem eredetizni
Ragnaros (EU): 2009-2012 <Fehér Fény Lovagjai> azért léptem ki mert nem voltam hajlandó tovább fizetni, inkább kétszer annyit motorozok
Tauri: 2012-napjainkig <nincsen:D>
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): 2008-tól papozok megjártam egyet s mást vele
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: Engem csak az érdekel hogy legyen egy hard-os mount amivel feszüljek meg egy faja title, meg hogy üssem a Heroic contentet Pályafutásom? Erre jelenleg nem tudok mit mondani
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek(ajánlott!): Ketiozka - Restoration Druida
Alt karakter eredete: fulltesco-ként vettem
Gear: 5200 restoration gear
Használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)?: Értek hozzá, mert mindig Resto druida altom volt, de ezzel a gearrel én Toc10 (N) kívül nem terveznék mást, de természetesen azon is fogok változtatni idővel
Na hát ennyi lett volna remélem meggyőztelek! Igaz nem tudom bizonyítani a tapasztalatomat mégis remélem van esélyem!

Ja és amit kihagytam:
Név: Nagy Simon
Életkor: 17 év
Hobbi: gitározok, motorozok
satöbbi, satöbbi....

Re: Manólány - TGF apply 12 years, 5 months ago #271

• Duur
  • Administrator
Szép tgf, ritka. Játékban keress fel minket (egyik vezetőt).
Tisztelettel,
Duur

Guild Master

Head Leader of <The Shadow Alliance>.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.15 seconds