[quote="apäcza" post=2663]Karakternév: Apäcza
Karakter kaszt:Sh papp
Main talent: sh
Armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel):
wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Ap%C3%A4cza
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel):Nincs
Szakmák:encha+tailoring 450/450
GearScore érték:6254
Rendelkezel megfelelő anyagi lehetőségekkel, valamint fordítasz rá megfelelő és elegendő figyelmet arra, hogy geared és felszerelésed mindig maximálisan enchantolva / gemelve legyen? (akkor is ha később lecseréled az itemet.)?: Egyértelműen ha új cuccom van /lesz gem encha a tatyoban és azonal cserélem és gemelem felfelé! Nyított vagyok minden pozitív/negatív megjegyzéshez!Dps-emel nem lesz/nincs baj top 5 be benne vagyok!
Amennyiben tapasztaltabb tagok úgy látják, hajlandó vagy módosítani a talent pont elosztásodon, esetleg gear összeállításodon?:Alap ha jó irányba egyértelműen elfogadom a kijavítást/módosítást!
*Ha netán az előbbi megtörténik, és úgy érzed hogy nincs igazuk, hogyan járnál el?:Mindenféle képen közös nevezőre próbálnék jutni és megbeszélni miért jó/nem jó..
Mennyi ideje játszik az adott karaktertípusssal? (NEM Played-time!! Hanem az adott kaszthoz (pl. warrior) való játéktapasztalat és hozzáértés.): Kb 2 éve játszok pappal! Mindent tudok a kariról..
A karakter eredete: Saját kezűleg húzott!
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat]: Régi 70 es instakat nagyon nem vágom pl submit hyal..stb Icc fullra megy rs full toc stb cataclysm videókat már nézegettem de még a taxxokal nem avgyok nagyon tisztában .. de ptr-re fogok menni és tanulni! Remélem majd a guildal =)
Várható aktivitás:18:00-másnap reggel 6 ig

Tisztában vagy-e a jelen content (Icc25HC / RS25HC) taktikákkal és bossfightokkal? Amennyiben nem, (esetleg új content jön) hajlandó vagy ezeknek utánanézni külön a raid előtt?: Jelenlegi content-et vágom! És alap hogy utána nézzek amit nem tudok! fejlődöm a korral

:$
Számíthatunk a jelenlétedre abban az esetben is, ha történetesen olyan bossokat ölünk amelyekből neked nincs szükséged lootra vagy tudod hogy esetlegesen nem te kapod?:EZ ALAP ha nekem segít a guild /player én miért ne segítsek?
Hajlandó vagy türelmesen és pozitív hozzáállással résztvenni olyan fightokon amelyek éppen nehezen mennek, esetleg több wipe-ot igényelnek?:Holtig tanul az ember

szóval ha nincs wipe akkor lelépek ha sok a wipe maradok =)) Félre a viccet Gyakorlás nélkül nincs siker! Addig maradok még lenem megy! Vagy a RaidLeader nem Utasít másra!
*Ha sok wipe van, hajlandó vagy annyiszor visszamenni és újrapróbálni amennyi szükséges ahhoz hogy lemenjen, még akkor is ha netán egy másik napon folytatjuk?: igen! Feljövök ha kell minden nap ugyan arra a bossfightre!
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: Internetem 5mb/s Sose fagytam ki még wow-bol nett miatt! Gépem jó nemrég vettem laptopom van! Nem fullgrafón tolom de nem szaggat/laggol..
Írjál le bármi olyan technikai probklémát ami nagyobb gyakorisággal fordul elő nálad egy 25-ös raiden (pl.: netszakadások, spell effektek miatti FPS gondok, alacsony grafikai beállítások miatt "láthatatlan" boss spellek, gép akadás stb..): Nem tapasztaltam iylet még! 1 Nagyobb baj van a Raid közbeni DC-K

:DD:
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről:Játékban keresgettem !
A csatlakozási szándék motivációjA: Szeretnék 1 jó guildhoz csatlakozni! És jók a játékosok+a vezetőség is így hallotam és megtetszett
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel:Lenne egy skilles sh pappotok! Raiden tudnék segíteni!+Énis tanulnék!

A jelentkezőnek milyen elvárásai lennének a guilddel szemben?Nekem nagy elvárásom nincs teszem a dolgom követem a szabályt! És remélem igazságos loot+rang fokozás van/lesz =) Részemről ennyi!
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit):Pár guildba megfordultam már! pl dark nemesis Dynasty Vezetöségel voltak bajok+a lootosztáokal ilyenekel és meguntam eljöttem!
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): 5 éve wow-ozok League of legends El is játszom Üzzőm
PvP vs. PvE (+vélemény)? pve de pvp be se vagyok rossz :d
Gear vs. Társaság (+vélemény)? gear nem minden !! jó társaság+értelmes sokkal jobb!
*Gear vs. Progress (ha minden lehetőséged meg van rá hogy elvigyél egy itemet ami számodra minimálisan jelent többletet, viszont a raid / guild többet nyerne vele ha egy másik player vinné mert számára ez nagyobb érték és teljesítménynövekedést jelentene hogyan járnál el?)Átadnám neki a lehetöséget ha nekem pl 10k a dps-em neki meg csak 7k.. akkor átengedem köviriden lehet lesz 8-9k is pls..

WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását? Játszom még egy pár évig

catát várom remélem kedden jönn

XD
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek: Pabesz/Drmask
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)?: pabesz restó dudu 6.2k+gs mindent tudok rola.. másik drmask prot pala 6.1k gs régen mainem volt!
Életkor: 22
Neved(becenév v. keresztnév): Attila/ Dr.Atiska
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír?: 4-töl 5 ig szoktam edzeni 8-4 ig dolgozom!
Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont): Ha valaki dolgozik megértem elvéve élet az első!!
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg? ind 1 játékélmény a lényeg rhc megy mindig

RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...: passz
Elolvastam a szabályzatot meg minden érthető számomra Remélem mindent jól írtam.