Login
Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

  • Coffee Break  - just relax

    Coffee Break - just relax

    2015. szeptember 16. szerda, 04:52
  • Boldog Új Évet! 2015

    Boldog Új Évet! 2015

    2014. december 31. szerda, 12:53
  • Tagfelvétel

    Tagfelvétel

    2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Passiv - PÉLDA
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Passiv - PÉLDA

Passiv - PÉLDA 12 years, 7 months ago #12

  • Duur
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Posts: 336
  • Karma: -2
Karakternév: Passiv

Karakter kaszt: Priest

Main talent, armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel): Discipline, wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri&n=Passiv

Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): Shadow

Szakmák: herba + inscription (450/450)

GearScore érték: 6600


Rendelkezel megfelelő anyagi lehetőségekkel, valamint fordítasz rá megfelelő és elegendő figyelmet arra, hogy geared és felszerelésed mindig maximálisan enchantolva / gemelve legyen? (akkor is ha később lecseréled az itemet.)?: Igen, folyamatosan figyelem hogy mindenem full enchant és socket legyen, ahogy új itemet viszek egyből megcsinálom. Amennyiben szükséges segítséget kérek.

Mennyire értesz a karaktered main talentjéhez, illetve ismered a kaszt összes specifikus skill / talent működését?: Úgy érzem teljes mértékben. Amennyiben bárki tud újat mondani, vagy javítani, nyitott vagyok és meghallgatom. Bárki tudhat újat amit én nem. De úgy érzem hogy értek hozzá, mivel mindig a top dps-ben vagyok és tőlem szoktak segítségeket kérni.

Amennyiben tapasztaltabb tagok úgy látják, hajlandó vagy módosítani a talent pont elosztásodon, esetleg gear összeállításodon?: Egyértelműen igen.

*Ha netán az előbbi megtörténik, és úgy érzed hogy nincs igazuk, hogyan járnál el?: Mindenképpen jelezném, hogy az nem megfelelő, ezután érvelnék normálisan, és elmondanám az indokomat. Megpróbálnám megbeszélni, hogy miért.

Mennyi ideje játszik az adott karaktertípusssal? (NEM Played-time!! Hanem az adott kaszthoz (pl. warrior) való játéktapasztalat és hozzáértés.) 8 év

A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, stb): saját magam húztam fel.



Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat]: Full Pre-BC, BC, és Wotlk ami a Taurin van, összes bosst öltem már, simába és hardba is, achik is megvannak + Cata és Pandaria tapasztalat

Várható aktivitás: Minden nap, főleg esténként vagyok 5+ és akármeddig, akár éjjelig is

Tisztában vagy-e a jelen content (Icc25HC / RS25HC) taktikákkal és bossfightokkal? Amennyiben nem, (esetleg új content jön) hajlandó vagy ezeknek utánanézni külön a raid előtt?: Igen, mindegyik taxot fullra ismerem. Ha új content van vagy bármi, egyből utánanézek akár több helyen is, lehet találok jobbakat. Fórum, weblap, ismerősök stb.

Számíthatunk a jelenlétedre abban az esetben is, ha történetesen olyan bossokat ölünk amelyekből neked nincs szükséged lootra vagy tudod hogy esetlegesen nem te kapod?: Igen, nem a loot a fontos.

Hajlandó vagy türelmesen és pozitív hozzáállással résztvenni olyan fightokon amelyek éppen nehezen mennek, esetleg több wipe-ot igényelnek?: Alap, a kitartás a legfontosabb egy olyan klánban, ahol előre akarnak lépni.

*Ha sok wipe van, hajlandó vagy annyiszor visszamenni és újrapróbálni amennyi szükséges ahhoz hogy lemenjen, még akkor is ha netán egy másik napon folytatjuk?: Igen, örömmel.



Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: 50mb/sec; Intel Core Quad 4.80 GHZ, 8GB DDR3, NVIDIGA GFORCE GT220,- nem szokott megszakadni se a netem, és a gépem se laggol sehol
Írjál le bármi olyan technikai probklémát ami nagyobb gyakorisággal fordul elő nálad egy 25-ös raiden (pl.: netszakadások, spell effektek miatti FPS gondok, alacsony grafikai beállítások miatt "láthatatlan" boss spellek, gép akadás stb..): nincs ilyen, mindig folyamatosan fut.



Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Játékban mondták és weblapon olvastam róla.

A csatlakozási szándék motivációja: nagyon sok jót hallottam a guildetekről, sok jó játékos, jó a hangulat, nem a katonaságra megy mint sok más guild, és jófej a vezetőség is:) És végre szeretnék egy normális és értelmes guildhez csatlakozni

A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Lenne egy értelmes papotok akik mindig tud raidelni, tudok segíteni ahol kell, és raidekben is hasznomat vennétek heal/dps ügyileg egyaránt.

A jelentkezőnek milyen elvárásai lennének a guilddel szemben?: Úgy hallottam a szerveren ez a legigazságosabb guild vezetőséget tekintve, szeretném ha ez így is lenne. Illetve, amiket hallottam róla mind igaz legyen Mert akkor ez egy ideális guild.

Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): LegendWoW - nem volt nagy szám, ezért átmentek máshova. Eredetin Bloodscalp - ALLIANCE HORDE KILLER - Ratlas vezetésével, nagyon jó guild volt, de elfogyott a zsém eredetire így aztán jöttem Taurira. Taurin voltam a Guardiansba meg a Durability-be, ahol a vezetőség miatt jöttem el, nem tetszik a nagyon katonás módszer

Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): Aion, EVE Online. 8 éve játszom már a wowwal, 2005 óta. Számomra egy nagyon jó, tanulságos játék, ami teljesen élvezhető. Minőségi kikapcsolódást nyújt számomra.

PvP vs. PvE (+vélemény)? Egyértelműen PvE, utálok PvP-zni.

Gear vs. Társaság (+vélemény)? Társaság, szerintem a gear nem ér semmit, egy teljesen jó, hangulatos társaság mellett.

*Gear vs. Progress (ha minden lehetőséged meg van rá hogy elvigyél egy itemet ami számodra minimálisan jelent többletet, viszont a raid / guild többet nyerne vele ha egy másik player vinné mert számára ez nagyobb érték és teljesítménynövekedést jelentene hogyan járnál el?): Átadnám neki, a guild érdeke fontosabb. Mivel ezzel összesítve tudunk előre lépni.

WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: Hú hát nem tudom. Még egy ideig biztos fogok játszani, azért játszom hogy szórakozzak, kikapcsolódjak.

Feltüntetésre kívánt Alt karakterek: Husigombóc - gnome mage

Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)?: Saját kezűleg felhúzott, 4881gs, fire talent, teljesen jól értek hozzá, sokat játszottam vele.


----Személyes------


Életkor: 20

Neved(becenév v. keresztnév): István

WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír?
Bárányterelgető vagyok egy mezőgazdasági terepen, emelett úszok, futok

------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----


Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont):

Semmi problémám velük, megértem ha valaki dolgozik, és azért nincs annyi ideje játszani, elvégre ez egy játék, ami kikapcsolódást nyújt. Viszont senki se várja el minimális játékidővel, hogy előbbre kerüljön bármilyen oknál fogva:)


Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg?

Imádok funolni, eljárni BWL-be, AQ-ba és az egyéb régebbi, 60-70es raidekbe. Minden nap RHC-zok, szerintem lényegtelen, hogy melyik insta milyen, a lényeg a játékélmény, és hogy élvezzük azt, amit csinálunk.


RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...:

...nehéz de mivel jelenleg sok a szabadidőm így sokat játszok. Persze fontosak a való életbeli emberek is, főleg a barátok, de velük amúgy is kb 2-3 hetente találkozok csak, mert sosem vagyunk egyszerre elérhetőek és szét vagyunk szóródva az országban. Még annyi hogy egyetemen bejárok a kötelező óráimra plusz a vizsgák azért ez fontosabbak mint a játék, de gondolom ez érthető.


Elolvastam a szabályzatot meg minden érthető számomra Remélem mindent jól írtam.
Tisztelettel,
Duur

Guild Master

Head Leader of <The Shadow Alliance>.
Last Edit: 10 years, 1 month ago by Duur.
The topic has been locked.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.18 seconds