Login
Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

  • Coffee Break  - just relax

    Coffee Break - just relax

    2015. szeptember 16. szerda, 04:52
  • Boldog Új Évet! 2015

    Boldog Új Évet! 2015

    2014. december 31. szerda, 12:53
  • Tagfelvétel

    Tagfelvétel

    2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome, Guest
Username Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: TGF

TGF 9 years, 12 months ago #2658

  • Mojoka
Karakternév: Mojoka
Karakter kaszt: Paladin
Main talent: Protection
Armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel): wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Mojoka
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): Retry
Szakmák: Mining+Blacksmithing
GearScore érték: 6395

Rendelkezel megfelelő anyagi lehetőségekkel, valamint fordítasz rá megfelelő és elegendő figyelmet arra, hogy geared és felszerelésed mindig maximálisan enchantolva / gemelve legyen? (akkor is ha később lecseréled az itemet.)?: Igen
Mennyire értesz a karaktered main talentjéhez, illetve ismered a kaszt összes specifikus skill / talent működését?: Képességeimhez mérten szerintem jól ismerem a karaktert.
Amennyiben tapasztaltabb tagok úgy látják, hajlandó vagy módosítani a talent pont elosztásodon, esetleg gear összeállításodon?: Teljes mértékben, örülök ha a tapasztaltabbak segítenek.
*Ha netán az előbbi megtörténik, és úgy érzed hogy nincs igazuk, hogyan járnál el?: Megkérdezném, hogy mi a véleményük a kétségeimmel kapcsolatban.
Mennyi ideje játszik az adott karaktertípusssal? (NEM Played-time!! Hanem az adott kaszthoz (pl. warrior) való játéktapasztalat és hozzáértés.): 2013 Novembere óta játszom a karakterrel, előtte nem nagyon játszottam, de azóta folyamatosan.
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, cserélt, lopott stb): Én húztam a karaktert.


Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat - régebbi raidek is (Classic, BC content, Wotlk,)]: ICC taxokat ismerem, ezen kívül TOC és RS 25 fős raiden voltam eddig.
Tisztában vagy-e a jelen content (Icc25HC / RS25HC) taktikákkal és bossfightokkal? Amennyiben nem, (esetleg új content jön) hajlandó vagy ezeknek utánanézni külön a raid előtt?: Nagyjából tisztában vagyok, a hiányosságomat önszorgalomból mindig pótlom.
Várható aktivitás (ráérsz-e hétköznap este 19:00 - 23:00 main raid időkben, főleg szerdán és csütörtökön, esetleg pénteken): Aktív vagyok szinte minden hétköznap, és hétvégén is, kivéve néha a pénteki napot.
Számíthatunk a jelenlétedre abban az esetben is, ha történetesen olyan bossokat ölünk amelyekből neked nincs szükséged lootra vagy tudod hogy esetlegesen nem te kapod?: Igen, minden esetben.
Hajlandó vagy türelmesen és pozitív hozzáállással résztvenni olyan fightokon amelyek éppen nehezen mennek, esetleg több wipe-ot igényelnek?: Igen
*Ha sok wipe van, hajlandó vagy annyiszor visszamenni és újrapróbálni amennyi szükséges ahhoz hogy lemenjen, még akkor is ha netán egy másik napon folytatjuk?: Igen



Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás (akadsz, laggolsz-e 25-ös raideken): Az internet itthon és a kollégiumban is jó, ahol lakom, a géppel nincs semmi probléma, nem szoktam laggolni.
Írjál le bármi olyan technikai probklémát ami nagyobb gyakorisággal fordul elő nálad egy 25-ös raiden (pl.: netszakadások, spell effektek miatti FPS gondok, alacsony grafikai beállítások miatt "láthatatlan" boss spellek, gép akadás stb..): Nem tudok ilyen problémákról.

Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Egy folyamatos rhc-zgatás során megismerkedtem az egyik guildtársatokkal tőle hallottam a guildről.
A csatlakozási szándék motivációja: Szeretnék egy összekovácsolódott csapat tagja lenni, és jó társaságban élvezni a játékot. A guild amiben sokáig játszottam sajnos feloszlott, és pár tagot követve átmentem egy másik guildbe ahol sajnos nem érzem jól magam.
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Akármikor, amikor online vagyok, és szükség van tank-ra rám lehet számítani, kisebb raidekre is ugyan olyan aktivitással eljárok mint mondjuk icc hc-ra.
A jelentkezőnek milyen elvárásai lennének a guilddel szemben?: A legfontosabb a jó társaság. Emellett szeretnék új dolgokat tanulni és raidekre járni.
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): Első guild amibe ismerősöm hívott a Limitless volt, sajnos feloszlott, ezután a Beerserkesbe mentem ami szintén feloszlott, és most a Gerillaosztagban vagyok, amiről fentebb írtam.
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): November óta wowozom rendszeresen, előtte csak néha felnéztem játszani. Nagyon tetszik az, hogy társaság központú játék legalábbis az én felfogásom szerint, és főképp emiatt ia játszok vele.
PvP vs. PvE (+vélemény)? A PVE-t jobban szeretem, mert szeretek egy megadott taktika szerint játszani és összedolgozni a többiekkel.
Gear vs. Társaság (+vélemény)? Ha jó és összeszokott a társaság akkor a gear is előbb utóbb jó lesz. Önmagában életbevágóan nem tartom fontosnak a gear alapján való ítélést, viszont az extrém alacsony geart néha hátráltató tényezőnek tartom.
*Gear vs. Progress (ha minden lehetőséged meg van rá hogy elvigyél egy itemet ami számodra minimálisan jelent többletet, viszont a raid / guild többet nyerne vele ha egy másik player vinné mert számára ez nagyobb érték és teljesítménynövekedést jelentene hogyan járnál el?): Mivel ez egy játék, és nem élet halál kérdése egy item birtoklása nem problémáznék ilyen dolgokon. Sok alkalom van egy item megszerzésére.
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: Ameddig élvezem a játékot és jó társaságban vagyok addig mindenképpen játszok. Mivel nem régóta wowozok, de nagyon szeretnék tanulni is illetve raidekre járni így még sokáig szeretnék játszani.

Feltüntetésre kívánt Alt karakterek (amennyiben van): Van egy elemental shamanom
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)?: Én húztam a karaktert szintjéhez mérten úgy gondolom értek hozzá. 5400 GearScore.


------Személyes adatok-------

Életkor: 21
Neved(becenév v. keresztnév): Roli (Roland)
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír (hobbi, sport)?
Rendszeresen járok edzőterembe, és időmhöz mérten angollal is foglalkozom mert nagyon tetszik, de mivel készülök a záróvizsgámra és szakdolgozatot írok így arra nem túl sok idő jut.

------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----

Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont): Ez számomra teljesen természetes, megértem azokat akik dolgoznak, családjuk van és nem tudnak napi rendszerességgel játszani, de szükségük van egy kis kikapcsolódásra.
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg? Én szeretek mindenféle kihívást alkalmat hogy csapatban játsszak, mindenevő vagyok
RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...:

Egyéb megjegyezés:
The topic has been locked.

Re: TGF 9 years, 12 months ago #2662

  • Duur
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Posts: 336
  • Karma: -2
Az utolsó rész szép üres, de amúgy nekem nincs kifogásom így elsőre.
Tisztelettel,
Duur

Guild Master

Head Leader of <The Shadow Alliance>.
The topic has been locked.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.16 seconds