Login
Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

  • Coffee Break  - just relax

    Coffee Break - just relax

    2015. szeptember 16. szerda, 04:52
  • Boldog Új Évet! 2015

    Boldog Új Évet! 2015

    2014. december 31. szerda, 12:53
  • Tagfelvétel

    Tagfelvétel

    2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Jelentkezés!
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Jelentkezés!

Jelentkezés! 10 years ago #2657

  • Kanzy
Karakternév: Kanzy
Karakter kaszt: Shaman
Main talent: Elemental
Armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel): wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Kanzy
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): Cement
Szakmák: Engi/encha (450/376) (enchat 2napja kezdtem el.)
GearScore érték: 5771

Rendelkezel megfelelő anyagi lehetőségekkel, valamint fordítasz rá megfelelő és elegendő figyelmet arra, hogy geared és felszerelésed mindig maximálisan enchantolva / gemelve legyen? (akkor is ha később lecseréled az itemet.)?: természetesen folyamatosan ügyelek a gemelésre illetve az enchakra, gear-től függetlenül.
Mennyire értesz a karaktered main talentjéhez, illetve ismered a kaszt összes specifikus skill / talent működését?: Van tapasztalatom a main talentemhez több éve játszom már elem shamival volt időm kiismerni.
Amennyiben tapasztaltabb tagok úgy látják, hajlandó vagy módosítani a talent pont elosztásodon, esetleg gear összeállításodon?:
Természetesen szívesen fogadom a jó tanácsokat, a jobb dps érdekében.
*Ha netán az előbbi megtörténik, és úgy érzed hogy nincs igazuk, hogyan járnál el?: Természetesen jelzem az észrevételeim és megindokolom, hogy mit tartok hibásnak. Mindezt kultúráltan.
Mennyi ideje játszik az adott karaktertípusssal? (NEM Played-time!! Hanem az adott kaszthoz (pl. warrior) való játéktapasztalat és hozzáértés.) 3-4éve
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, cserélt, lopott stb): Saját kezűleg felhúzott karakter.


Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat - régebbi raidek is (Classic, BC content, Wotlk,)]: Természetesen volt szerencsém játszani classic-on illetve BC-n. BC-s szerveren mai napig játszom. Wotlk-n taxokat 10-25-n full-ba ismerem. Egyedül Ulduar-ban van kevesebb tapasztalatom.
Tisztában vagy-e a jelen content (Icc25HC / RS25HC) taktikákkal és bossfightokkal? Amennyiben nem, (esetleg új content jön) hajlandó vagy ezeknek utánanézni külön a raid előtt?: Persze! Ha taktikákkal nem vagyok tisztában videókban illetve leírásokban utánna nézek.
Várható aktivitás (ráérsz-e hétköznap este 19:00 - 23:00 main raid időkben, főleg szerdán és csütörtökön, esetleg pénteken): Igen ráérek! Tökéletes időpont.
Számíthatunk a jelenlétedre abban az esetben is, ha történetesen olyan bossokat ölünk amelyekből neked nincs szükséged lootra vagy tudod hogy esetlegesen nem te kapod?: Igen, persze!
Hajlandó vagy türelmesen és pozitív hozzáállással résztvenni olyan fightokon amelyek éppen nehezen mennek, esetleg több wipe-ot igényelnek?: igen! türelmes ember vagyok, és pozitívan állok hozzá a dolgokhoz.
*Ha sok wipe van, hajlandó vagy annyiszor visszamenni és újrapróbálni amennyi szükséges ahhoz hogy lemenjen, még akkor is ha netán egy másik napon folytatjuk?: igen!



Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás (akadsz, laggolsz-e 25-ös raideken): 20Mb/s net. 10/25-s raidek akadás illetve lagg nélkül futnak.
Írjál le bármi olyan technikai probklémát ami nagyobb gyakorisággal fordul elő nálad egy 25-ös raiden (pl.: netszakadások, spell effektek miatti FPS gondok, alacsony grafikai beállítások miatt "láthatatlan" boss spellek, gép akadás stb..): Ilyen nincs.

Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Tauri szerveren hallottam a guildről, illetve ismerősöm ajánlotta.
A csatlakozási szándék motivációja: Olvastam tgf szöveget és a jó "baráti társaság hangulat" ami megfogott illetve az érett vezetőség ahogy hallottam. És szeretnék egy normális jó fej csapathoz én is csatlakozni.
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Érkezne egy elemental shaman hozzatok aki folyamatosan tud raidelni veletek, és segítő kész vagyok achizás illetve bármilyen kisebb nagyobb régebbi insták végigütéséhez (levezetéséhez).

A jelentkezőnek milyen elvárásai lennének a guilddel szemben?: Szeretném ha beválnának azok a dolgok amiket halottam a guildről. A jó baráti társaság illetve a segitőkész normális tagok.
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): Reborn, Tauri illetve feenix (BC contekt) 70es szeró. Guildok: Reborn horda Mortality of Destiny illetve Gorillaz ahol alakitó tag voltam. Taurin is probálkoztunk guild alapitással. "Zombies My neightbours". Több kevesebb sikerrel. Kiemelt guildben nem vettem részt. random raidek illetve gdkp-kat szerveztem.

Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): több éves tapasztalatom van már WoW-val kapcsolatban. Én személy szerint jó időtöltésnek illetve kikapcsolódásnak tartom.
PvP vs. PvE (+vélemény)? PvE egyértelmű! PvP-val sincs bajom. De inkább játszom arena tournament-en mint taurin.
Gear vs. Társaság (+vélemény)? Inkább a társaság miatt játszom, mint a gear.
*Gear vs. Progress (ha minden lehetőséged meg van rá hogy elvigyél egy itemet ami számodra minimálisan jelent többletet, viszont a raid / guild többet nyerne vele ha egy másik player vinné mert számára ez nagyobb érték és teljesítménynövekedést jelentene hogyan járnál el?): Átadnám neki az itemet.
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: Hát nincs tervem a jövőre nézve. Szeretek játszani. Kikapcsolódni, így biztosan játszom még a továbbiakban is.

Feltüntetésre kívánt Alt karakterek (amennyiben van): Divinedízy (Affli lock)
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)? Tesómtól örökölt karakter. 5.9k gs! Használható karakter. Lock-al kezdtem WoW pályafutásom, illetve 70-s szeron is warlock a mainem, értek hozzá.


------Személyes adatok-------

Életkor: 23
Neved(becenév v. keresztnév): Norbi/Marci
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír (hobbi, sport)?
Jelenleg "itthon ülő" vagyok. Halasztottam egy évet egyetemen. Emellett kosárlabdázom illetve sokat vagyok haverokkal.

------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----

Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont): Semmi problémám nincs vele. mindenkinek van magán élete. És ez csak egy játék, ami kikapcsolodásra szolgál.
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg? Sztem nema méret a lényeg, személy szerint nagyon szeretek achizni illetve régebbi instákba vissza járni, ütögetni azokat. Ez mellett szeretek rhc köröket menni, elfoglaltság miatt is.
RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...:
Hát alapjába véve nem vagyok egy itthon ülő tipus mindig akad valami plusz. pl barátokkal találkozni összejárni. Most a szabadidőmből kitelik, hogy sokat aktivizáljam magam a játék világában is, De nem a játékot tartom elsőnek a sorba, ahogy említettem
kikapcsolodás szempontjábol tökéletes. De nem tudnám magam elképzelni egész nap a gép elött.

Egyéb megjegyezés:

A szabályzatot figyelembe vettem. Minden kérdésetekre válaszoltam. Remélem meg felel minden.
The topic has been locked.

Re: Jelentkezés! 10 years ago #2660

  • Duur
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Posts: 336
  • Karma: -2
Good. Keress fel minket ingame!
Tisztelettel,
Duur

Guild Master

Head Leader of <The Shadow Alliance>.
The topic has been locked.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.14 seconds