Login
Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

• Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

2015. szeptember 16. szerda, 04:52
  • Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

2014. december 31. szerda, 12:53
  • Tagfelvétel

Tagfelvétel

2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Human Retri. Paladin lvl 80 Tgf-re jelntkezik
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Human Retri. Paladin lvl 80 Tgf-re jelntkezik

Human Retri. Paladin lvl 80 Tgf-re jelntkezik 11 years, 1 month ago #2582

• Relyxke
- Karakter név:Relyxke
- Class:Human Retribution Paladin lvl80
- Talent:
- Jelenlegi GS-ed: Retri 5678
- Milyen felszereltséggel rendelkezel az offtalentedre?:még nincs holy akarok majd

- Hajlandó vagy-e áttalentelni, ha a setup megköveteli?:Igen.(ha lesz off gear)
- Professions:Mining/Jewelcrafting
- /played:175 day...
- A karaktered vetted vagy te húztad ? Ha vetted mióta a tied?:Húztam és kb 2 éves
- Milyen gyakran tudnál raidre járni? (:Aktív vagyok és leszek is szeretek raidelni..stb
- Részt tudsz-e venni minden esetben amikor raiden vagy a raid teljes időtartamán? Igen...tovább is ha kell.
- Aktívnak játékosnak gondolod magad? Miért?Igen,mert tanuló vagyok szabadidőm engedi
- Insta alatt tudnál-e használni TeamSpeak-et: (ami amúgy kötelező)Igen...alap
- PvE tapasztalat, mióta wowozol:WOTLK kezdtem Paladaninnal a pályafutásom 2-3 éve
- Milyen Guildben/Guildekben voltál eddig:kisebb guildekben
- Említésre méltó altkarakterek: vann de kissebb gear-je van
- 25 fős Raid közben átlagosan hány FPS ed van?:25-45fps
- Milyen internettel rendelkezel?Milyen gyakran fordulhatnak elő net kimaradások?Mennyire mondható stabilnak a szolgáltatód?ADSL 5Mb/s sávszélleségű ...stabil.

Te magad:
- Keresztnév (vagy becenév): István 'Relyxke'
- Életkor: 22
- Miért szeretnél hozzánk csatlakozni? Miért járnánk jól veled?:
Nagyon szimpatikus guildnek tűntetek az elejétől fogva, ingame is egyből kaptam a kérdéseimre válaszokat ami nagyon pozitív egy guildtől, jó következtetést lehetett levonni. Ráadásul tetszenek a szövegek!
Szerintem egy eléggé vicces figura vagyok, emberek felvidítására alkalmas, de ugyanakkor feltudom venni a komoly arcot is, amikor már nem csak a szórakozásról van szó és úgy gondolom, mindig tudom hol a határ. Ezenkívül természetesen teljes odafigyeléssel fogok részt venni a raideken, ha esetleg nem tudok megjelenni előtte mindig szólok.
irta:Relyxke lovag:P
The topic has been locked.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.11 seconds