Karakternév: Galambocska
Karakter kaszt: Priest
Main talent, armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel): Shadow,
wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Galambocska
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): Holy
Szakmák: herba + alchemy(450/450)
GearScore érték: 6253
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, stb): saját magam húztam fel.
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat]: Full Pre-BC, BC, és Wotlk ami a Taurin van, összes bosst öltem már, simába, hardba 9 icc bosst.
Várható aktivitás: Nincs pontos napirendem de 2-3 este hétköznap szabad. Ált. 18-tól ráérek, de 23-nál tovább nem sokszor szeretnék maradni, mert reggelente szinte mindig korán kelek.
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: 30mb/sec; Intel G860 3GHZ, 8GB DDR3, ATI Radeon HD7770,- nem szokott megszakadni se a netem, és a gépem se laggol sehol
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Trade chaten és weblapon olvastam róla.
A csatlakozási szándék motivációja: nagyon meguntam a GDKP-raideket, és cata-ig még valami értelmes dologgal szeretném a játékidőt kitölteni
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Lenne egy értelmes papotok aki elég sokszor tud raidelni, tud segíteni ahol kell, és raideken is hasznát vennétek dps/heal ügyileg egyaránt.
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): Ezzel a karival nem nagyon szerepeltem guildekben, viszont bc és Naxx content idején jobb nevű allys guildekben is megfordultam.
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): 8 éve játszom már a wowwal, kisebb-nagyobb kihagyásokkal.
PvP vs. PvE (+vélemény)? Egyértelműen PvE, utálok PvP-zni.
Gear vs. Társaság (+vélemény)? Társaság, szerintem a gear nem ér semmit, egy teljesen jó, hangulatos társaság mellett.
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: Ez most így Cata indulása előtt 2-3 hónappal nehéz kérdés, de ha meg tetszik a guild, akkor lehet, h. hosszú távú kapcsolat lesz
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek: Rhodeus- Draenei mage
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)?: Saját kezűleg felhúzott, 6334gs, arcane talent, teljesen jól értek hozzá, sokat játszottam vele.
----Személyes------
Életkor: nem közölném (nem azért, mert túl alacsony)
Neved(becenév v. keresztnév): Rhodeus
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír?
nem közölném
------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----
Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont):
Semmi problémám velük, megértem ha valaki dolgozik, és azért nincs annyi ideje játszani, elvégre ez egy játék, ami kikapcsolódást nyújt. Viszont senki se várja el minimális játékidővel, hogy előbbre kerüljön bármilyen oknál fogva:)
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg?
Imádok funolni, eljárni BWL-be, AQ-ba és az egyéb régebbi, 60-70es raidekbe. Minden nap RHC-zok, szerintem lényegtelen, hogy melyik insta milyen, a lényeg a játékélmény, és hogy élvezzük azt, amit csinálunk.
RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...:
nem alkotnék véleményt a kérdésről
Elolvastam a szabályzatot meg minden érthető számomra.