Karakternév: Malki
Karakter kaszt: paladin
Main talent: prot
Armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel): wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Malki
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): retri
Szakmák: mining+jc (450/450)
GearScore érték: prot 6212, ret 6509
Mennyi ideje játszik az adott karaktertípusssal? (NEM Played-time!! Hanem az adott kaszthoz (pl. warrior) való játéktapasztalat és hozzáértés.) 1,5éve kezdtem, 69en twinkeltem fél évig, kb 1 éve vagyok 80.
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, cserélt, lopott stb): saját magam húztam fel
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat - régebbi raidek is (Classic, BC content, Wotlk,)]: bc contentet szoktam ütni, csak funból, főleg ahol esik mount, icc tax 12/11hc, 12hct láttam, de nem ment le. naxot nagyjából vágom, uldut abszolút nem, de értelmes ember vagyok, felfogom amit mondanak nekem
V
árható aktivitás (hétköznap mettől meddig érsz rá általában): nagyon változó

, annyi viszont biztos, hogy általában hétfő+szerda edzésem van este. Attól függ, hogy mikor tudok lenni, hogy az egyetemen mik a követelmények. De általában naponta legalább 3-4órát tudok lenni, általában este
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: a gépemmel nincs baj, core 2due 2,2ghz, 4g ram, GeForce 512MB G105M. Az internetben meg 2 variáció van, amikor albérletben vagyok, akkor 60 Mbit/s (max), ha hazautazom, akkor meg 50Mbit/s de otthon néha szarakodni szokott a net.
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: A mostani guildünkből fontolgatjuk, hogy többen átjövünk ide, és ott beszéltünk róla.
A csatlakozási szándék motivációja: Az igényes honlap minden elárul, valamint jónak tűnik a progress, és értelmes társaságnak tűnik, illetve a tapasztalataim ezeket mutatják

A tapasztalatom pedig onnan jött, hogy voltam már általatok szervezett raiden
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Nem csak icct szeretek ütni, segítőkész vagyok, ha valakinek kell pl rhcra tank, akkor számíthat rám

Valamint az elvártakat megcsinálom.
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): Ez az első szerverem. 80on először az Order of the Dark Army guildbe voltam, de ez feloszlott, mivel sok ember elment flawlessbe, a gm meg off lett. Aztán onnan átmentem az Architect of Fatebe. Ott voltam 1-2hónapig, de nem tetszett a társaság, ezért kiléptem, azóta pedig a volt orderesekkel csináltunk egy guildet, ez egy családiasabb guild progress nélkül. A neve: The Convergence
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): Nem nagyon játszottam, ezelőtt heroes of mmet toltam sokáig3,5,6 cs, neten meg traviánoztam 2servert.
PvP vs. PvE (+vélemény)? Össze se lehet hasonlítani a kettőt. Mind a kettőnek megvan a saját "varázsa". Pvpzni inkább pappal szeretek, mind dpselni. Pvphez több gombot kell nyomogatni

pve meg ha ezredjére ütöd valamelyik bosst kicsit kezd uncsivá válni.
Gear vs. Társaság (+vélemény)? Persze a gear is fontos, de nem ez az élet, ezért inkább a társaság a fontosabb, ha prioritást kéne állítani. Ezért is vagyok a jelenlegi guildembe, nem pedig máshol.
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: Amíg meg nem unom

Egyenlőre élvezem, és mivel jön cata, ezért nem hamar. célom az, hogy jó legyek a társam oldalán

Amúgy meg a gearelődés jó társaságban. +mountokat szerezni
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek (amennyiben van): disc(Pve, de főleg pvp)/sh pap neve Drenáj, valamint egy vett mage(catára szánom)
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)? saját megam húztam. sh 6,1körüli, a disc pve 5,7-8 pvp pedig 6k+
------Személyes adatok-------
Életkor: 23
Neved(becenév v. keresztnév): Áron
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír (hobbi, sport)? kosárlabdázom
------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----
Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont): Mindenkinek saját dolga, hogy mennyit játszik. Nem szólok bele.
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg? Egyáltalán nem a méret a lényeg, hisz a geart egy idő után el lehet majd dobni, de az acsi+mount örök

Mindig azt csinálom, amihez épp kedvem van!
RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...: Mivel ez egy játék, ezért inkább a való világot választom, hisze ebből nem fogok megélni!