Karakternév: Raxtar
Karakter kaszt: Hunter
Main talent: Marksmanship
Armory:
wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Raxtar
Szakmák: JC 375 kb
GearScore érték: 6401
Mennyi ideje játszik ... : 2 és fél éve
A karakter eredete: LVL 1-től saját kezűleg felhúzott.
Jártasság : ICc 25 hc 11/12 . RS N 1/1, Voa, Nax , SWP, Hyal stb...
Várható aktivitás: Jelengleg 0-24 orrvérzésig.
Internetsebesség : 10mb , Fix 60 fps
Info : Wow chat
A csatlakozási szándék motivációja: Egy normális jó fej aktív brigádot keresek. Akik nem a lootra keselyűsködnek...
Előnyök : Aktív vagyok , taxokat csinalom . Segítek a kicsiken, gyengéken, és az ártatlanokon. Mint valami modernkori wow Robinhood.
Eddig guild : Egyedül a Legion of Iront említeném meg. Eddigi wowos "pályafutásom" alatt a legjobb fej csapat volt.
Játéktapasztalat: 2 és fél év
PvP vs. PvE _ : Inkább pve fekszik jobban. Pvp csak unalomból Bg szinten. Esetleg fejlődő kiskarik farmolása.
Gear vs. Társaság : Próbálom megtalálni a tuti kombinációt.
WoWon belüli karrierjének ... : Wowon belüli karrier ? ki találta ki ezt a hülye kérdést ?

nekem életem van. Ez csak szórakozás

Feltüntetésre kívánt Alt karakterek (amennyiben van): ---
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)? ---
------Személyes adatok-------
Életkor: 23
Neved(becenév v. keresztnév): Acetycigit ? (legtobbszor igy szolitanak meg )
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír (hobbi, sport)? kondi, bicikli, séta az erdőben meztelen kisfiukkal.
------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----
Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont): Van életük.
RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...: Rl ??? az melyik talenten van ?