Login
Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

• Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

2015. szeptember 16. szerda, 04:52
  • Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

2014. december 31. szerda, 12:53
  • Tagfelvétel

Tagfelvétel

2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome, Guest
Username Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: tgf

tgf 11 years, 1 month ago #2550

• napsterboy
main talent:fury.
Off talent:arms pvp.
GearScore érték:5833.
A karakter eredete: kaptam.
Szakmák:alchemy450,mining(low)
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: osztálytársamtól.
A csatlakozási szándék motivációja:hogy egy jó társasággal legyek együtt.
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel:bővülne a guild 1 értelmes warriorral aki eléggé aktív.
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): sok szerveren játszottam már,de itt taurin kb 5éve játszom.
PvP vs. PvE (+vélemény)?:én leginkább pvp párti vagyok de kell a változatosság,de ettől eltekintve a pve-t is nagyon szeretem.
Gear vs. Társaság (+vélemény)?:társaság legyen inkább mint hogy nagy gear.Jól akarom magam érezni nem pedig keménykedni.
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: korlátlan:D
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek: Kispatkány.
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)?:saját kezem munkája.

----Személyes------

Életkor:20
Neved(becenév v. keresztnév): Máté
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír? :bmx
The topic has been locked.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.11 seconds