Login
Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

• Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

2015. szeptember 16. szerda, 04:52
  • Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

2014. december 31. szerda, 12:53
  • Tagfelvétel

Tagfelvétel

2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome, Guest
Username Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: .

. 11 years, 1 month ago #2548

• F. Warrior tgf.
Karakternév: Iqtörp

Karakter kaszt: Warrior

Main talent: wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Iqt%C3%B6rp
Off talent: prot
Szakmák: Enchanting (450/450)

GearScore érték: 5900

A karakter eredete: vásárolt (előző szerón én húztam fel)

Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat]: Naxx content óta játszom raid környezetben, nem voltak kihagyásaim.

Várható aktivitás: Hétfő-Csütörtök. Általában 5 óra magasságától akár éjfélig.

Internetsebesség: 16Mb

Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Játékban mondták és weblapon olvastam róla.

A csatlakozási szándék motivációja: szeretnék olyan társaság tagja lenni, ahol elfogadják azt, aki vagyok..

A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Taktikák maximális ismerete, "szinte" minden karakterre, megbízható személyiség vagyok, magánéleti problémák miatt maradhat ki a játék, de mondhatni állandóan online vagyok.

Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): Reborn - Divine guild: szerettem az ottani társaságot, de mivel megcsappant a létszám így átjöttem Taurira. (Rebornon több kisebb guild, akik képtelenek voltak a raid környezet megteremtésére.) Tauri - inkább GDKP, de sajnos a GOLD sem végtelen!

Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): 2009 - WoW

PvP vs. PvE (+vélemény)? Egyértelműen PvE, utálok PvP-zni.

Gear vs. Társaság (+vélemény)? Társaság, szerintem a gear nem ér semmit, egy teljesen jó, hangulatos társaság mellett.

WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: Ha már ennyi ideje játszom, nem tervezem a leállást..
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek:

----Személyes------

Életkor: 20

Neved(becenév v. keresztnév): Dina
The topic has been locked.

Re: . 11 years, 1 month ago #2549

• Duur
  • Administrator
elfogadva,
keress fel minket ingame. jelenleg offline vagy
Tisztelettel,
Duur