Karakternév: Iqtörp
Karakter kaszt: Warrior
Main talent:
wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Iqt%C3%B6rp
Off talent: prot
Szakmák: Enchanting (450/450)
GearScore érték: 5900
A karakter eredete: vásárolt (előző szerón én húztam fel)
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat]: Naxx content óta játszom raid környezetben, nem voltak kihagyásaim.
Várható aktivitás: Hétfő-Csütörtök. Általában 5 óra magasságától akár éjfélig.
Internetsebesség: 16Mb
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Játékban mondták és weblapon olvastam róla.
A csatlakozási szándék motivációja: szeretnék olyan társaság tagja lenni, ahol elfogadják azt, aki vagyok..
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Taktikák maximális ismerete, "szinte" minden karakterre, megbízható személyiség vagyok, magánéleti problémák miatt maradhat ki a játék, de mondhatni állandóan online vagyok.
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): Reborn - Divine guild: szerettem az ottani társaságot, de mivel megcsappant a létszám így átjöttem Taurira. (Rebornon több kisebb guild, akik képtelenek voltak a raid környezet megteremtésére.) Tauri - inkább GDKP, de sajnos a GOLD sem végtelen!
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): 2009 - WoW
PvP vs. PvE (+vélemény)? Egyértelműen PvE, utálok PvP-zni.
Gear vs. Társaság (+vélemény)? Társaság, szerintem a gear nem ér semmit, egy teljesen jó, hangulatos társaság mellett.
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: Ha már ennyi ideje játszom, nem tervezem a leállást..
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek:
----Személyes------
Életkor: 20
Neved(becenév v. keresztnév): Dina