Login
Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

• Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

2015. szeptember 16. szerda, 04:52
  • Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

2014. december 31. szerda, 12:53
  • Tagfelvétel

Tagfelvétel

2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Tgf: elem/resto shaman
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Tgf: elem/resto shaman

Tgf: elem/resto shaman 11 years, 1 month ago #2545

• Midway
Karakternév: Mídway

Karakter kaszt: shaman

Main talent, armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel): Elem, wowarmory.hu/character-talents.xml?r=%5B...Flawless&group=1
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): resto wowarmory.hu/character-talents.xml?r=%5B...Flawless&group=2

Szakmák: JC + inscription (450/450)

GearScore érték: 6300

A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, stb): Kb 3-4 éve vettem

Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat]: Bc+wotlk minden tax kivülről kivéve ulduar
Várható aktivitás: minden nap raidre kéthetente tudok járni mert 2 műszakban melózok

Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: 2.5mb/sec; Intel Core i3-2310M, 6GB DDR3, NVIDIGA GFORCE 610M 2GB,- nem szokott megszakadni se a netem, és a gépem se laggol sehol

Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Játékban Classandrától <3

A csatlakozási szándék motivációja: Szeretnék egy jó guildhez tartozni jó raidekkel sok hülyüléssel
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Értelmes vagyok mindent felfogok elsőre, 99.9% ban nem hibázok taxot

Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): Tauri 6-7 éve játszok itt New alliance-feloszlott killepitsch-feloszlott, Enigma-feloszlott, Flawless- A mai napig itt voltam officer viszont ma a leader kileavelte a guildet személyes okok miatt
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): Online csak wow és fifa 14 wowwal 6-7 éve játszok a fifával 11 éve

PvP vs. PvE (+vélemény)? A kettő nem zárja ki egymást amikor nincs raid nyugodtan lehet pvp-zni

Gear vs. Társaság (+vélemény)? Egyértelműen társaság előző guildben sem a gear miatt voltam

WoWon belüli karrierjének célja(i). Minél tovább szeretnék játszani

Feltüntetésre kívánt Alt karakterek: Kamaleaga- fury warrior 6k gs
Their-arcane mage 6.1k gs
Sheniqua- sh pap 6.2k gs

Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)?: Mindet én húztam kivéve a papot mindet tudom használni paphoz a rota printelve van

----Személyes------

Életkor: Júliusban töltöm a 23-at

Neved(becenév v. keresztnév): Gyuri

WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír? focizok és dolgozok

------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----

Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont):mindenkinek saját dolga eldönteni h mennyit játszik ( én sokat )

Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg?

a guild érdekében bárhova megyek

RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...:
a wow az életem na jó nem még a csajok is bejönnek a wow mellett

Elolvastam a szabályzatot meg minden érthető számomra Remélem mindent jól írtam.

Utóirat.: Tavaly év végén jelentkeztem már fel is vettetek volna csak nem jött össze mert sok volt a maszek meló meg akkor vizsgáztam és semmi időm nem volt
The topic has been locked.

Re: Tgf: elem/resto shaman 11 years, 1 month ago #2546

• Classandra
  • Senior Boarder
köszi a tgf-et, keress fel minket in game
"Being good just won't be good enough
I'll be the best or nothing at all"

Classandra

Raid Leader
The topic has been locked.
  • Page:
  • 1