Karakternév: Mídway
Karakter kaszt: shaman
Main talent, armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel): Elem,
wowarmory.hu/character-talents.xml?r=%5B...Flawless&group=1
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): resto
wowarmory.hu/character-talents.xml?r=%5B...Flawless&group=2
Szakmák: JC + inscription (450/450)
GearScore érték: 6300
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, stb): Kb 3-4 éve vettem
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat]: Bc+wotlk minden tax kivülről kivéve ulduar
Várható aktivitás: minden nap raidre kéthetente tudok járni mert 2 műszakban melózok
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: 2.5mb/sec; Intel Core i3-2310M, 6GB DDR3, NVIDIGA GFORCE 610M 2GB,- nem szokott megszakadni se a netem, és a gépem se laggol sehol
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Játékban Classandrától <3
A csatlakozási szándék motivációja: Szeretnék egy jó guildhez tartozni jó raidekkel sok hülyüléssel
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Értelmes vagyok mindent felfogok elsőre, 99.9% ban nem hibázok taxot
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): Tauri 6-7 éve játszok itt New alliance-feloszlott killepitsch-feloszlott, Enigma-feloszlott, Flawless- A mai napig itt voltam officer viszont ma a leader kileavelte a guildet személyes okok miatt
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): Online csak wow és fifa 14 wowwal 6-7 éve játszok a fifával 11 éve
PvP vs. PvE (+vélemény)? A kettő nem zárja ki egymást amikor nincs raid nyugodtan lehet pvp-zni
Gear vs. Társaság (+vélemény)? Egyértelműen társaság előző guildben sem a gear miatt voltam
WoWon belüli karrierjének célja(i). Minél tovább szeretnék játszani
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek: Kamaleaga- fury warrior 6k gs
Their-arcane mage 6.1k gs
Sheniqua- sh pap 6.2k gs
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)?: Mindet én húztam kivéve a papot mindet tudom használni paphoz a rota printelve van
----Személyes------
Életkor: Júliusban töltöm a 23-at
Neved(becenév v. keresztnév): Gyuri
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír? focizok és dolgozok
------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----
Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont):mindenkinek saját dolga eldönteni h mennyit játszik ( én sokat

)
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg?
a guild érdekében bárhova megyek
RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...:
a wow az életem

na jó nem

még a csajok is bejönnek a wow mellett
Elolvastam a szabályzatot meg minden érthető számomra Remélem mindent jól írtam.
Utóirat.: Tavaly év végén jelentkeztem már fel is vettetek volna csak nem jött össze mert sok volt a maszek meló meg akkor vizsgáztam és semmi időm nem volt